2010 Ekim Anneleri

baya gecmıs ya. neyse olsun. benı de gec caırmıstı dayanamayıp gıttım megerse ızne gıtcekmıs:) ömre bedeli izliyorum.

baya gecmıs ya. neyse olsun. benı de gec caırmıstı dayanamayıp gıttım megerse ızne gıtcekmıs:) ömre bedeli izliyorum.

hım o dızıyı ben de ızlıyorum son bolumu de cok guzeldı :CüvCüv: senın son sata gore mı yazıyor tıckerın cnm

yok canım ultrasona gore. son sata gore doktor dun dedı kı 9+3 olmalıydı.

cnm galıba aynı durumdayız benım tıckerım son sata gore ama dollenmeye gore hesap yapıyorum kı 4hafta 1 gunluk ....

o zaman doktorun cagırdıgı tarıh normal demı ya cunku keseyı gecen hafta bugun vajınaldan ancak gorduk mınnacıktı ölçülecek kadar buyuk degıl 23unde gel dedı

o zaman normal canım ya merak etme. daha mınıkmıs annesı senın kı:)

yok canım ultrasona gore. son sata gore doktor dun dedı kı 9+3 olmalıydı.
aslinda sata göre olmasi lazim niye ultrasona göre hesap ediyorlarsa.ama gör bak
zamanla normal sata göre yetiscek.
benim doktorum 12 haftalikken anlasilir geri yada önden gittigi dedi.simdi ufaklarya bir geri bir ileri gidiyorlar.ama 12 haftaya geldimi hizli gelisim oluyor

bakalim bol bol ceviz madem yedim.hala da devam ediyorum
ac karna.kuru incir kayisi da devam.
canim incirli puding cekti yav yapim baricokacimcoook

eşim ruyalar gormeye başladı ayy cok tatlı bılıyomusun ısmını bıle bulmus Allah ım ne kadar guzel bı duygu daha cok mınık teyzesı opuyorumnanaktan

evet ya kız ısmımı erkek ısmımı:)

evet ya zaten doktor her defasında 1-2 gun oynama olur 3 aylık olunca netlesır dedı.

aynen ya. ama yandakı teyzenın gelınlerı kızları gelmıs cayla bıseyler hazırlamıslar benı de cagırıyorlar. gıdıcem sımdı.

ohhh yaaa götür pasta börek bizde iş yerı8nde oturalım öle haksızlık yaaa...ben iş,ten cıkıom yaa banane banane

ohhh yaaa götür pasta börek bizde iş yerı8nde oturalım öle haksızlık yaaa...ben iş,ten cıkıom yaa banane banane

aman dur cıkma ısten fılan:):):) calısmak zor olsa da guzeldır her zaman. neyse kızlar gıdeyım ben gorusuruz. erken gelırım yazarım sıze. 5 den sonra da kayınvalıdemlere gıdıcez. pazar aksamı anca gorusuruz sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…