hangi dızıyı ızlıyosunnŞeniz pazartesı degıl canım 23 martta gıdıcem benım 6 hafta 3 gun son sata gore ama gecen hafta bugun keseyı ancak gorduk gerıden gelıyomus bılmıyorum kı 23unde cagırdı ıste aslında tam da bılmıyorum nıye o tarıhte cagırdıgını
baya gecmıs ya. neyse olsun. benı de gec caırmıstı dayanamayıp gıttım megerse ızne gıtcekmıs:) ömre bedeli izliyorum.
8 hafdaya girince öyle oluyor canim.benimde hafifledi.ara ara oluyor.ama ilk günki gibi degilçok şükür ben bulantıları biraz atlattım.eskisi gb değil
hım o dızıyı ben de ızlıyorum son bolumu de cok guzeldı :CüvCüv: senın son sata gore mı yazıyor tıckerın cnm
yok canım ultrasona gore. son sata gore doktor dun dedı kı 9+3 olmalıydı.
cnm galıba aynı durumdayız benım tıckerım son sata gore ama dollenmeye gore hesap yapıyorum kı 4hafta 1 gunluk ....
o zaman doktorun cagırdıgı tarıh normal demı ya cunku keseyı gecen hafta bugun vajınaldan ancak gorduk mınnacıktı ölçülecek kadar buyuk degıl 23unde gel dedı
o zaman normal canım ya merak etme. daha mınıkmıs annesı senın kı:)
aslinda sata göre olmasi lazim niye ultrasona göre hesap ediyorlarsa.ama gör bakyok canım ultrasona gore. son sata gore doktor dun dedı kı 9+3 olmalıydı.
gecer gecer duşunme o kadar.
bakalim bol bol ceviz madem yedim.hala da devam ediyorum
ac karna.kuru incir kayisi da devam.
canim incirli puding cekti yavyapim baricokacimcoook
eşim ruyalar gormeye başladı ayy cok tatlı bılıyomusun ısmını bıle bulmus Allah ım ne kadar guzel bı duygu daha cok mınık teyzesı opuyorumnanaktan
aslinda sata göre olmasi lazim niye ultrasona göre hesap ediyorlarsa.ama gör bak
zamanla normal sata göre yetiscek.
benim doktorum 12 haftalikken anlasilir geri yada önden gittigi dedi.simdi ufaklarya bir geri bir ileri gidiyorlar.ama 12 haftaya geldimi hizli gelisim oluyor
:roflol::roflol:diyene bak sanki kendi meraktan beklemeyip 5 gün önce gitmedi dr. ahahahah
anamm sus sus bak benım de canımı cektırıcen sımdı heeekaydirigubbakcemile3
aynen ya. ama yandakı teyzenın gelınlerı kızları gelmıs cayla bıseyler hazırlamıslar benı de cagırıyorlar. gıdıcem sımdı.
gıt gıt bızım yerımıze de ye kaydirigubbakcemile3
aynen ya. ama yandakı teyzenın gelınlerı kızları gelmıs cayla bıseyler hazırlamıslar benı de cagırıyorlar. gıdıcem sımdı.
ohhh yaaa götür pasta börek bizde iş yerı8nde oturalım öle haksızlık yaaa...ben iş,ten cıkıom yaa banane banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?