kdz ereğlide cnm. senin ailen neresinde yasıyor.
slm kızlar nasılsınız ???
merkezde onlar.çok özledim zonguldağı.ben orda doğdum büyüdüm.sonra ünv için ankaraya geldim.geliş o geliş.ereğli de çok güzeldir.
pazartesi bi gidecem bakalım her yer yapıyorsa burdakilerde yapmalı bence...
duduu tam çıkıyordum dikkatimi çekti ankaranın neresinde oturuyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsun... bende ankaradayım canım...
ben de ereğliliyim. üni burda okudum ve burda evlendim. evet ereğli çok güzeldir. benm ablam da ank okudu. ank da güzel ama ablam da 4 sene boyunca hemen hemen herhafta sonu ereğlideydi. anlayabiliyorum seni de. inşallah yakın zamanda gelirsin dicem ama bebişi rahtsız etme. yolculuğu pek sevmiyorlar:)
k.ören.hastane gülay beydilliye gidiyorum.özel muayenehanesine.etlik zübeyde hanımda dr.sen kime gidiyorsun.
iyi günler kızlar. uykym geldi çıkıyorum daha sonra görüşürüz. kendinize iyi bakın
bende batıkentte oturuyorum... balgatta akpol hastanesine gidiyorum...keçiörende tam 6 yıl çalıştım..çok iyi bilirim orayı..
sagol canım sen nasılsın?
bende iyiyim canım Allaha çok şükür
canım bende evlendiğimden beri biliyorum k.öreni.ama eşimle batıkentte bahçeli bi ev almak istiyoruz.hayalimizde orası var.
ankarayı ben de cok gormek ıstıyorum. sehırlerı gezmeyı sevıyorum ama ankaraya gıtmek kısmet olmadı. abım askerlıgını orda yaptı yemın torenıne gıdememıstım ısımden dolayı. hafta ıcıydı haftaıcı bankada olmam gerekıyodu. esımde unı. ankarada okumus.
ankarayı ben de cok gormek ıstıyorum. sehırlerı gezmeyı sevıyorum ama ankaraya gıtmek kısmet olmadı. abım askerlıgını orda yaptı yemın torenıne gıdememıstım ısımden dolayı. hafta ıcıydı haftaıcı bankada olmam gerekıyodu. esımde unı. ankarada okumus.
batıkent bencede ankaranın en güzel ve huzurlu aynı zamanda modern bi yeri..tavsiye ederim..bende evlenmeden önce etlikte oturuyordum ama buraya hemen alıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?