2010 Ekim Anneleri

merkezde onlar.çok özledim zonguldağı.ben orda doğdum büyüdüm.sonra ünv için ankaraya geldim.geliş o geliş.ereğli de çok güzeldir.

duduu tam çıkıyordum dikkatimi çekti ankaranın neresinde oturuyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsun... bende ankaradayım canım...

ben de ereğliliyim. üni burda okudum ve burda evlendim. evet ereğli çok güzeldir. benm ablam da ank okudu. ank da güzel ama ablam da 4 sene boyunca hemen hemen herhafta sonu ereğlideydi. anlayabiliyorum seni de. inşallah yakın zamanda gelirsin dicem ama bebişi rahtsız etme. yolculuğu pek sevmiyorlar:)

duduu tam çıkıyordum dikkatimi çekti ankaranın neresinde oturuyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsun... bende ankaradayım canım...

k.ören.hastane gülay beydilliye gidiyorum.özel muayenehanesine.etlik zübeyde hanımda dr.sen kime gidiyorsun.

zaten pek mümkün değil canım.sadece tatillerde gidebiliyorum.allahtan hamileliğin bi kısmı tatile geliyor.anneme gitmeyi düşünüyorum drumda izin verirse

k.ören.hastane gülay beydilliye gidiyorum.özel muayenehanesine.etlik zübeyde hanımda dr.sen kime gidiyorsun.

bende batıkentte oturuyorum... balgatta akpol hastanesine gidiyorum...keçiörende tam 6 yıl çalıştım..çok iyi bilirim orayı..

bende batıkentte oturuyorum... balgatta akpol hastanesine gidiyorum...keçiörende tam 6 yıl çalıştım..çok iyi bilirim orayı..

canım bende evlendiğimden beri biliyorum k.öreni.ama eşimle batıkentte bahçeli bi ev almak istiyoruz.hayalimizde orası var.

ankarayı ben de cok gormek ıstıyorum. sehırlerı gezmeyı sevıyorum ama ankaraya gıtmek kısmet olmadı. abım askerlıgını orda yaptı yemın torenıne gıdememıstım ısımden dolayı. hafta ıcıydı haftaıcı bankada olmam gerekıyodu. esımde unı. ankarada okumus.

canım bende evlendiğimden beri biliyorum k.öreni.ama eşimle batıkentte bahçeli bi ev almak istiyoruz.hayalimizde orası var.

batıkent bencede ankaranın en güzel ve huzurlu aynı zamanda modern bi yeri..tavsiye ederim..bende evlenmeden önce etlikte oturuyordum ama buraya hemen alıştım...

hadi atla gel o zamankaydirigubbakcemile3

inş. bebişinle birlikte gelirsin birgün...bende rizeye gelecem normalde bu yaz düşünüyordum bebişten dolayı ertelendi...ben aslen orduluyum annemlerim evi var 2 senede bir gelirim oraya bu sene ordu ziyaretinden sonra rizeyi düşünüyordum kısmet olmadı bende bebişimle gelicem sanırım...

batıkent bencede ankaranın en güzel ve huzurlu aynı zamanda modern bi yeri..tavsiye ederim..bende evlenmeden önce etlikte oturuyordum ama buraya hemen alıştım...

bende öyle düşünüyorum ama hayırlısı şimdi bebek var .daha sonra artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…