inş. bebişinle birlikte gelirsin birgün...bende rizeye gelecem normalde bu yaz düşünüyordum bebişten dolayı ertelendi...ben aslen orduluyum annemlerim evi var 2 senede bir gelirim oraya bu sene ordu ziyaretinden sonra rizeyi düşünüyordum kısmet olmadı bende bebişimle gelicem sanırım...
hadi atla gel o zamankaydirigubbakcemile3
selam kıslar nasılsınız
ben hıc ıyı degım dun geceden beri agrılarım oluyor kasıklarıma iğne batıyor resmenbde mıgde bulantısı çok halsızım(
selam kıslar nasılsınız
ben hıc ıyı degım dun geceden beri agrılarım oluyor kasıklarıma iğne batıyor resmenbde mıgde bulantısı çok halsızım(
selam kıslar nasılsınız
geçmiş olsun canım senin belirtilerin birazdaha fazla olması çok normal canım ikiz bebeklerin annesisin ben okumuştum daha önce ikiz hamişlerinin ağrısı bulantısı yani buna benzer belirtiler daha fazla olabiliyormuş sen yat dinlen canım normal bunlar...
geçece emin ol.bende yaşadım.tamamen bitmedi ama çoğu gitti.sabır canım.hiç bir ilaç kullanma sakın.
evet kuzenım 8 ay cıkardı demıstım ya ıkızdı onunkıler. 8 aylıkken dogdular. sapancada oturuyo goremedım. dun resımlerını yolladı bana cok mınıkler. bıde dıyo kı dun bırını emzırmıs oburunu emzırcegıne karıstırmıs aynısını emzıyormus o da emıyo dedı bı baktım aynısını emzırıyom cok guldum kendıme dıyodu benı de guldurdu:)
doktorunu arasaydın bı. nıye oyle oldu acaba. dınlen sen bıraz.
yok canım kullanmıyorumm ınsallah gecer
eşimdedoktora gıtsek duyarmıyız bugun dıyor kalp atısını gozukurmu acaba
yok canım kullanmıyorumm ınsallah gecer
eşimdedoktora gıtsek duyarmıyız bugun dıyor kalp atısını gozukurmu acaba
emzirdiğini karıştırmışmıkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun canım senin belirtilerin birazdaha fazla olması çok normal canım ikiz bebeklerin annesisin ben okumuştum daha önce ikiz hamişlerinin ağrısı bulantısı yani buna benzer belirtiler daha fazla olabiliyormuş sen yat dinlen canım normal bunlar...
canım benım karnımda sıvı var tup bebekden dolayı olustu zamanla gecıcek dedı doktor fecii agrı oluyor bazen dayanamıyorum ılacda veremıyorlar ıdrarla atıcakmısım
ne zmaan gıdecektın sen doktora bı daha ya.
ıdrarla kolay atman ıcın cok su ıc fılan dedı mı?
1 ay sonra canım
oyyy bana da oyle dıcek o zaman pazartesı gununapaılım ıyı olsunlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?