2010 Ekim Anneleri

selam kıslar nasılsınız
ben hıc ıyı degım dun geceden beri agrılarım oluyor kasıklarıma iğne batıyor resmenbde mıgde bulantısı çok halsızım(

inş gelırsın:)

hadi atla gel o zamankaydirigubbakcemile3

inş bebiş bı dogsun gelıcem. anıtkabıre kosarım hemen sanırım:)

anıtkabırın ustunden ucakla gectım sadecekaydirigubbakcemile3 anıtkabırı mutlaka gormelıyım.

selam kıslar nasılsınız
ben hıc ıyı degım dun geceden beri agrılarım oluyor kasıklarıma iğne batıyor resmenbde mıgde bulantısı çok halsızım(

geçece emin ol.bende yaşadım.tamamen bitmedi ama çoğu gitti.sabır canım.hiç bir ilaç kullanma sakın.

selam kıslar nasılsınız

geçmiş olsun canım senin belirtilerin birazdaha fazla olması çok normal canım ikiz bebeklerin annesisin ben okumuştum daha önce ikiz hamişlerinin ağrısı bulantısı yani buna benzer belirtiler daha fazla olabiliyormuş sen yat dinlen canım normal bunlar...

evet kuzenım 8 ay cıkardı demıstım ya ıkızdı onunkıler. 8 aylıkken dogdular. sapancada oturuyo goremedım. dun resımlerını yolladı bana cok mınıkler. bıde dıyo kı dun bırını emzırmıs oburunu emzırcegıne karıstırmıs aynısını emzıyormus o da emıyo dedı bı baktım aynısını emzırıyom cok guldum kendıme dıyodu benı de guldurdu:)

emzirdiğini karıştırmışmıkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

doktorunu arasaydın bı. nıye oyle oldu acaba. dınlen sen bıraz.

canım benım karnımda sıvı var tup bebekden dolayı olustu zamanla gecıcek dedı doktor fecii agrı oluyor bazen dayanamıyorum ılacda veremıyorlar ıdrarla atıcakmısım

yok canım kullanmıyorumm ınsallah gecer
eşimdedoktora gıtsek duyarmıyız bugun dıyor kalp atısını gozukurmu acaba

gozukur bence.7, haftadasın cunku. ben gec gıttım cunku doktorum ızınde oldugu ıcın gec cagırmıs. bılmıyodum ben bekleyemedım doktorum ızındeydı baska doktora gorundum. senın duyulur ama sen bılırsın.

emzirdiğini karıştırmışmıkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

evet ya:roflol:

saol canım ınsallah normaldır hıc yemekyıyemıyorumsenağlama

canım benım karnımda sıvı var tup bebekden dolayı olustu zamanla gecıcek dedı doktor fecii agrı oluyor bazen dayanamıyorum ılacda veremıyorlar ıdrarla atıcakmısım

ıdrarla kolay atman ıcın cok su ıc fılan dedı mı?

bu kadar su ıcmeye tuvaletten kalkmasam anca yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…