2010 Ekim Anneleri

neyse arkadaslar pazar aksamı yada pazartesı gunu gorusuruz. kayınvalıdeme gıdıyorum. hepınızı opuyorum ıyı aksamlar:)

merhaba kizlar
nasilsiniz
benim dusuk tehlikem var hep yatiyorum doktor sadece tuvalete gitmeye kalkabilirsin dedi. dua edin lutfen.

Listeye beni de ekler misin Nevyas,özel mesaj da attım ama ulaşamadı,yaş 31 kilo 75 sat:10 ocak 2010 muhtemel doğum tarihi : 17 ekim 2010,çok teşekkür ederim şimdiden:))

seninde gözün aydın canım dün kontrole gidenlerin hepsi yüzümüzü güldürdü çok şükür..

merhaba kizlar
nasilsiniz
benim dusuk tehlikem var hep yatiyorum doktor sadece tuvalete gitmeye kalkabilirsin dedi. dua edin lutfen.

geçmiş olsun canımdoktorunun dediği gibi kalkma yat dinlen sürekli bebişinde büyüyo zaten 10.haftadan itibaren düşük riskin dahada azalacak sabret ve rahat ol bebişin seninle onuda üzme...

mirayhale geçmiş olsun canım moralini yüksek tut... insallah sıkıntıların geçecek...
duayla kal.

geçmiş olsun..bende 1 hafta yattım..şimdi çok şükür iyiyim..inşallah sende iyi olacaksın..

kızlar bende yatıyorum kahverengı lekelenme oluyor
dun dk sordum azcık geldı gene dıye o da rahımde kan gorunuyordu onu atıyordur dedı ama hep yatıyorum gelıncede telas yapıyorum

slmm kızlarr ben geldımm:):):) bebeıgımı gordum bende kalp atıslarını da duysumm cokk sukurr:)

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor ben bugun biraz temizlik yaptım ama epey yoruldum:)
hafta içi çarşmba günü de benim kontrolüm var bakalım bebiş yada bebişler nasıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…