2010 Ekim Anneleri

slmm kızlarr ben geldımm:):):) bebeıgımı gordum bende kalp atıslarını da duysumm cokk sukurr:)
kızçemm nerelerdesın sen yaa hadi gözün ydın tatlımmm..kalp atışlarını ne zaman duyacaksınn..benım az kaldı pazartesı uçup gidicem inşallah...
görünüyor canım şimdi

çok teşekkur ederım canım...halloldu nıhayet...

cok gusel bısı dımı jelly

hemde nasıl bende khve rengı lekelenme oluyor arda korkuyorum o yuzden gecen carsamba gunu cagırdı işte gıttım o zaman kalbını gord aman ne mutlu oldum :) dun gene az geldı cok az ama korkutuyor işte beni çarşamba yıne gıtcem

canım korkma geçer ınşallah bır hafta önce kadar aynı durumdaydım her gun oluyordu lekelenmem dr ılaç verdı düşük önlyıcı progestan...şükür 1 haftadır hiç bir problemım yok tatlım... Sende sakın panık yapma canım ama bol bol dınlen bende sureklı sırt ustu yatmaya çalıştım çünkü...

bende kullanıyorum o ilaçtan canımıkı haftadır cok azdı senınde mı oyleydı
yatıyorum bende napım bısey olmasın meleklerımıze

ıyi geceler kızlar benim lekelemler 10 haftaya kadar sürdü endişelenmeyin.Dinlenin devamlı ve evde falan iş yapmayın birkaç hafta..

kızlar ben saf zeytinyağı sürmeye başladım..pehlivan gibi oldum:))bu arada ruşeym aldım çok faydalıymış..

iyi geceler kızlar nasılsınızzzz
ben biraz kötü oldum bugünlerde yemekten sonra idem bi garip oluyo bulantıda deil gibi neyse geçer inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…