2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız ben bügün çalışıyorum dün bütün gün yattım mide bulantılarım fazlalaştı yemek falan yok zaten

yok gittigimde bulantım yoktu bu hafta kalp atışı için gidicem bakalım söyliycem bulantılarımı sen hangi sektördesin....haftaiçimi iznin

benımde baslayınca bulantı dr. verdı hergun 1 tane alıom gun boyu rahatım...evet haftaıcı ıznım..turızm sektörü canım. sen

Benim seramik inşaat yani bende dün yaptım izin ondan bugün çalışıyorum normalde bi hafta,hafta içi bi hafta pazar izinliyim yazın çıkmayı düşünyorum işten bakalım şu mide bulantılarını atlatsaydım iyi olurdu

sever kusura bakma geç cevap verdim.benim şekerim 141 çıktı.dahileye yönlendirdi.doktor 2 günlük diyet verdi.pazartesi yeniden testlerim yapılacak.inşallah iyi sonuç alırım.sende üzülme hamilelikde çıkabiliyormuş.şekeri seviyorsan zorlanıyor insan ama olsun bebişin sağlığı için değer..dün bebişimin pıt pıtlarını duydum.kafamı karıştıran ilk gittiğimde 4 haftalık demişti.aradan 1 ay geçti 6+2 dedi. bana göre 8 haftalık anlamadım ben .....ohaoldumsmile

sadece bulantımı yoksa cıkarabılıomusun..ben lavaboda kıtlenıp kalıom cıkmıo yaa mıdem kasılıo....inşaat sektörü ıse sen gecte cıkıosundur iş,ten

Sadece bulantı çıkaramıyorum işte çıkarsam rahatlıycam ama yemek yedikten sonra ve akşamları daha çok artıyor doğru düzgün bişey yemiyorum...sabah 08:30 akşam 18:30 bu kış saati yakında 19:30 olur

anladım canım gecer bulantı hapı al gıtmene bıle gerek kalmadan tel açsana dr. ılacın adını verır..benımkı sabah 8 çıkışta 4.30 yaz kış aynı

ah canım bende bulanıyo ama cıkartamıyorum cok kotu oluyo hakketten yaaaa cıkaramamak

evet yaa iş yerınde daha berbat bulantı ben hep dua ettım allhım ne olur ulu orta cıkarmayım rezıl olmayım dıe dualarım kabul oldu daha hıc cıkarmadımmmm:roflol:

kızlar benım çizelgem görünüyor mu yaa..ben görebılıyorum fakat bı kaç arkadaş göremedıgını söyledi(
görünüyor canim

slmm kızlarr ben geldımm:):):) bebeıgımı gordum bende kalp atıslarını da duysumm cokk sukurr:)
cok sükür canim

ah canım bende bulanıyo ama cıkartamıyorum cok kotu oluyo hakketten yaaaa cıkaramamak
8 haftada gecti benim kizlar sizinde gecer insallahhhhh

selam kıslar nasılsınız
yarın yavrularımın kalp atısını duyucam ınsallah çok heyecanlıyımmm

ayyy canım yaa ne güzel ikiz bebek inşallah hayırlı haberlerle dönersin.tek yumurtamı çift mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…