günaydın kızlar nasılsınız ben bügün çalışıyorum dün bütün gün yattım mide bulantılarım fazlalaştı yemek falan yok zaten
Benim seramik inşaat yani bende dün yaptım izin ondan bugün çalışıyorum normalde bi hafta,hafta içi bi hafta pazar izinliyim yazın çıkmayı düşünyorum işten bakalım şu mide bulantılarını atlatsaydım iyi olurdu
Sadece bulantı çıkaramıyorum işte çıkarsam rahatlıycam ama yemek yedikten sonra ve akşamları daha çok artıyor doğru düzgün bişey yemiyorum...sabah 08:30 akşam 18:30 bu kış saati yakında 19:30 olur
Sadece bulantı çıkaramıyorum işte çıkarsam rahatlıycam ama yemek yedikten sonra ve akşamları daha çok artıyor doğru düzgün bişey yemiyorum...sabah 08:30 akşam 18:30 bu kış saati yakında 19:30 olur
görünüyor canimkızlar benım çizelgem görünüyor mu yaa..ben görebılıyorum fakat bı kaç arkadaş göremedıgını söyledi(
cok sükür canimslmm kızlarr ben geldımm:):):) bebeıgımı gordum bende kalp atıslarını da duysumm cokk sukurr:)
8 haftada gecti benim kizlar sizinde gecer insallahhhhhah canım bende bulanıyo ama cıkartamıyorum cok kotu oluyo hakketten yaaaa cıkaramamak
8 haftada gecti benim kizlar sizinde gecer insallahhhhh[/quote .!.:inşallah geçer herkezin bulantısı yaa bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli deil
hayirli sabahlar kizlar bende safak sayiyorum
2 haftam kaldi minigi görmeyeeeeeeee
bende bu hafta gidicem kalp atışlarını görmeye inşallah daha randevü almadım bakalım yarın alırım salı yada çarşamba giderim
hayirli sabahlar kizlar bende safak sayiyorum
2 haftam kaldi minigi görmeyeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?