2010 Ekim Anneleri

merhaba kızlar. günaydın dicem ama ayıp olacak. dün geç yattım ve baya uyumuşum. mide bulantılarım azaldı. sabahları uyuyabiliyorum bşiraz. tek sıkıntım acıkıyorum erkenden. ama erteleyebiliyorum. inşallah sizin de tez zamanda geçer sıkıntılarınız.

bende artık acıkıyorum...kahvaltıya dayanamıyorum elim ayağım kesiliyor vallaha....yedikten sonrada bir uyku bastırıyor sormayın ,çok tatlı...:icecream:

peki kızlar göbüşler ne durumda...benim sol tarafımda çok hafif sertlik var...hissediyorum ama dışardan belli değil daha...

valla ben kilo aldım 3 kilo falan göbüş çıktı tabi. ben 9+6yım. tabi biraz da sert.ama göbekten mi bebekten mi bilmiyorum

bende artık acıkıyorum...kahvaltıya dayanamıyorum elim ayağım kesiliyor vallaha....yedikten sonrada bir uyku bastırıyor sormayın ,çok tatlı...:icecream:

aynen canım bende öleyim doymak bılmıyorum..iş,ten eve gıt yemek yap bulasıgı topla derken saat 8 oluo koltuga söyyylllee bir uzanıyorum derken uyumusum saat 22.30 olmuş her gün rutin aynı yaa :sinifsinif:

valla ben kilo aldım 3 kilo falan göbüş çıktı tabi. ben 9+6yım. tabi biraz da sert.ama göbekten mi bebekten mi bilmiyorum

ay benimde 2 kilo fark ediyo gece tartıldığımda...moralim bozulmuyo değil...çokta dikkat ediyorum ama gözüm doymuyo sanki...yiyorum yarım saat sonra bi daha yiyebiliyorum.benim yapımada çok ters bişey. hayatta abur cubur yemem saatinde yemek yerim. gerçekten hamiş olduğumu anlıyorum artık..tamamen hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…