2010 Ekim Anneleri

valla sen ıyı denk geldın bu ılac hakkında herkes farklı bı yorum yapıo hamıleyken kullanılmazmıs falan ama doktor verdı ben ne yapayım...sende bı sorsana adı ZOFER

tamam canım sorucam sanada yazarım burdan tatlım

bende haftaya persembe gıdıcem kalp seslerı için kızzlar o gün gıttgımde sata göre 7+1 oluyoruz ınsallah duyabılırım kalp atıslarını bebişimin

ben bu doktorları anlamıyorum hepsı aynı konuları okuyorlar ama gorusler farklı..kullanmamak ıyıdır tabıkı ama kullananda cok var ve zararını görende olmadı benım duydugum

herkeslere günaydın ekim annişlerii.... güzel ve iyi haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimize...
bulantısı olan arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda bende mahvoluyordum bulantıdan
çalıştığım içinde dayanılmaz oluyordu ama doktorum ilaç vermedi. bende bol bol kraker yiyerek atlattım o günleri. midenizin hiç boş kalmaması gerekiyor hanımlar yıksa hemen bulantı başlıyor. biliyorum yiyemiyorsunuz ama kokusuz kuru gıdalar yemeye çalışın yoksa iyice mahvoluyor içiniz. özellikle kraker, sarı ve beyaz leblebi, zencefilli şeker ve çay.. -zencefilli şekeri bim de bulabilirsiniz.- doktorların tavsiyesi ve kesinlikle etkili. bende bu şekilde atlattım bulantıları şimdi yine ara ara oluyo ama giderek azalıyo kızlaar.. ayrıca sulu şeyler yememeye dikkat edin.

bugün doktora giden arkadaşlara hayırlı haberler diliyorum. hepimize sağlıklı hamilelikler..

kızlar ben geldım doktordan sımdı. gelenler var mı bılmıyorum bırazdan okuyacagım sayfaları. ıdrar yolu enfeksıyonu harıc hıcbır sorun yok. degerler cok ıyı dedı. yıne asıstan doktor vardı. doktorum ızınen gelmıs fakat butun gun amelıyatı varmıs. bı tane ılac verdı ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın. tek kullanım. 11, haftayla 14, hafta arası gel ıkılı test ıcın dedı. ıstemıyosan yaptırmayabılırsın dedı.

hoşgeldin canım iyi haberlerini okuyorum günlerdir. kalp pıt pıtlarını atlattık şimdi de ikili test taraması başladı onu atlattık derken cinsiyet heyecanı... çok güzel günler geçiriyoruz ve umarım iyi sonuçlanır herşey.. ikili test hakkında neler düşünüyorsun bakalım.

slmm kızlarr ben geldımm:):):) bebeıgımı gordum bende kalp atıslarını da duysumm cokk sukurr:)

gozun aydın canım.

gecmıs olsunnn.

ıste o konuda ne dusundugumu henuz bılmıyorum ya. sız ne dusunuyosunuz. yaptırsam mı bılemıyorum.

balum hoşgeldin canım.ii haberler duyduğuma çok sevindim.

sagol canım. sımdı daha da ıyıyım artık daha cok rahatladım. sen nasılsın?

balum canım gözunaydın...inşallah herkes böyle ıyı haberlerle döner..ultrason resmını aldınmı unuttun mu yıne:)))

balum canım gözunaydın...inşallah herkes böyle ıyı haberlerle döner..ultrason resmını aldınmı unuttun mu yıne:)))

inş canım inş. doktora sordum tehlıke var mı yok dedı:) nisanda ucakla ıstanbula gıdebılır mıyım dedım. nısanda gıdersın tabı dedı:):)

ıste o konuda ne dusundugumu henuz bılmıyorum ya. sız ne dusunuyosunuz. yaptırsam mı bılemıyorum.

bende kararsızım açıkcası, şimdiye kadar bu test işlerine hiç sıcak bakmadığım için de araştırmadım. henüz nasıl yapıldığını bile bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyorum ne olursa olsun yavrumdan vazgeçemem. doktorların yüzde bir olan bir ihtimali bile sanki o bir kişi bizmişiz gibi yansıttığını biliyorum. o yüzden korkuyorum aslında. yani ihtimal karşılığında beni üzecek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…