valla sen ıyı denk geldın bu ılac hakkında herkes farklı bı yorum yapıo hamıleyken kullanılmazmıs falan ama doktor verdı ben ne yapayım...sende bı sorsana adı ZOFER
kızlar ben geldım doktordan sımdı. gelenler var mı bılmıyorum bırazdan okuyacagım sayfaları. ıdrar yolu enfeksıyonu harıc hıcbır sorun yok. degerler cok ıyı dedı. yıne asıstan doktor vardı. doktorum ızınen gelmıs fakat butun gun amelıyatı varmıs. bı tane ılac verdı ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın. tek kullanım. 11, haftayla 14, hafta arası gel ıkılı test ıcın dedı. ıstemıyosan yaptırmayabılırsın dedı.
slmm kızlarr ben geldımm:):):) bebeıgımı gordum bende kalp atıslarını da duysumm cokk sukurr:)
sever kusura bakma geç cevap verdim.benim şekerim 141 çıktı.dahileye yönlendirdi.doktor 2 günlük diyet verdi.pazartesi yeniden testlerim yapılacak.inşallah iyi sonuç alırım.sende üzülme hamilelikde çıkabiliyormuş.şekeri seviyorsan zorlanıyor insan ama olsun bebişin sağlığı için değer..dün bebişimin pıt pıtlarını duydum.kafamı karıştıran ilk gittiğimde 4 haftalık demişti.aradan 1 ay geçti 6+2 dedi. bana göre 8 haftalık anlamadım ben .....ohaoldumsmile
hoşgeldin canım iyi haberlerini okuyorum günlerdir. kalp pıt pıtlarını atlattık şimdi de ikili test taraması başladı onu atlattık derken cinsiyet heyecanı... çok güzel günler geçiriyoruz ve umarım iyi sonuçlanır herşey.. ikili test hakkında neler düşünüyorsun bakalım.
balum hoşgeldin canım.ii haberler duyduğuma çok sevindim.
hayirli sabahlar kizlar bende safak sayiyorum
2 haftam kaldi minigi görmeyeeeeeeee
balum geçmiş olsun
balum canım gözunaydın...inşallah herkes böyle ıyı haberlerle döner..ultrason resmını aldınmı unuttun mu yıne:)))
ıste o konuda ne dusundugumu henuz bılmıyorum ya. sız ne dusunuyosunuz. yaptırsam mı bılemıyorum.
ben ılk gıttıgımde beta ıstedıgınde hemoglabınde ıstedı o zamn kan degerım 14.3 idi dr. hatta süper dedı ama sımdı 1 ay ıcınde ne degıstı bılmem
degısıyo bıraz ya ılk yaptırdıgımda 13,6 ıdı sonrakı 12,9 du ama yıne de ıyı dedı.
ben cuma gnü gittim mesela hıv sarılık şeker troid bir sürü test istedi benden dr.um. ara biran önce gerçekten önemli özellikle şeker idrar kan sayımı. ilaç falan gerekiyo olabilir. ben yorgunum diye kansızlıktan şüphe ediyorum...
sen daha yaptırmadın mı testlerı. bu defa yaptırtır doktorun herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?