2010 Ekim Anneleri

2 hafta sonra tekrar kontrol var bakalım yine sorarım inşallah.........ikili test ile ense kalınlığı ölçülecek inşallah güzel sonuçlanır

günaydın arkadaşlar,
doktora gidecek olan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler. dünya kadınlar gününüz kutlu olsun:))) anneler gününe kadar bugünle idare edelim:)))

dudu, feyza bulantı var mı kızlar sizde. günü bana en yakın olanlar bana sizlersiniz.

birde ikili test için fiyat alan oldumu? ben aldım. iki hastane arasında çok fiyat farkı var(

Günaydın kızlarr.Bugün doktor konttolüne gidicek arkaşlar hayırlı haber alıcaksınız inşallahh dualarımızz sizinle olucak.Allaha emanattt olunnn..

:sinifsinif: Bugün 6 haftalık oldum..Dün bugun bulantılar sanki gelio gibi..İştahım süperdii bugun birden kesildii..Ev kokuyorrrr sankkiiii camları açıyorum hala havalanmamış gibi sankii... bulaşık makınasından koku geliyorr açamıyorum kapağını :sinifsinif: el sıvı deterjanıda etkilemeye başladıı...Sankii herşey kokuyo yaa :gitme: sizdede oldumu kızlar :))) :roflol:

Birde ben kabus görüyorum rüyamda cok korktuyooo eyvahedigeldismile

kıslarr ben oluyom mıde bulantısından yaa ane zman kesılecek acaba suyu bıle cıkarıyomm cok berbatııım

:) gözünaydın testreciğim. bebişin büyümüş:))) benim bulantılar yeni başladı. ama iştah kesilmedi.. o kabusları bende görüyordum ilk haftalarda . şimdi azaldı. hatta görmüyorum. hormon hareketliliğinden dolayı kabus görülür deniliyor.

bende her akşam kabus gibi rüyalar görüyorum
allahım hayırlara gitsin ama dün rüyamda sanki düşük yapmışım bebeğimin beyni gelişmemiş
ama dün biri anlattı heralde ondan etkilendim 4aylıkken kürtaj olmuş beyninin bi tarafı yokmuş heralde ondandır
ama hergün bişeler görüyorum ya

ara ra oluyo canım.ama dr a sordum bunun sağlıklı olduğunu söyledi çekecez artık napalım

kız<lra günaydın hayırlı sabahalr bu gördüğüm 3 rüyam biliyormusun hep kız bebek görüyorum ve onu emziriyorum biliyormusunuz

Kızlar Allahım hayırlara çıkarsın rüyalarımızııııı inşallahhh...RABBim sana emanaetizzzzz.

selam kızlar bende bugün 5+5 günluk oldum ama bulantılar çok fena Allah yardımcımız olsun bırde bende kabuslar görüyorum sızler gıbı normalmı yaaaa

canım bulantı hapının ısmı ne ben hemsıreyımde olmazsa doktoruma sorup bende alırım

valla sen ıyı denk geldın bu ılac hakkında herkes farklı bı yorum yapıo hamıleyken kullanılmazmıs falan ama doktor verdı ben ne yapayım...sende bı sorsana adı ZOFER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…