canım hayırlısı ile duyarsın inş kalp atışlarınıda canımbende bu hafta gidicem kalp atışlarını görmeye inşallah daha randevü almadım bakalım yarın alırım salı yada çarşamba giderim
melisim yarın mı gitcen dr a hadi inş pıtpıtlar duyulur için rahat eder inşş canım hayırlı haberle gelselam kıslar nasılsınız
yarın yavrularımın kalp atısını duyucam ınsallah çok heyecanlıyımmm
En küçük benimki galıba 5+6 .cok korkuyorumm rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasınnn..
canım hayırlısı ile duyarsın inş kalp atışlarınıda canım
melisim yarın mı gitcen dr a hadi inş pıtpıtlar duyulur için rahat eder inşş canım hayırlı haberle gel
canım korkma rabbim inş nasip etmişse kucagımıza almayı hiçbişeycik olmaz
merhaba kizlar
nasilsiniz
benim dusuk tehlikem var hep yatiyorum doktor sadece tuvalete gitmeye kalkabilirsin dedi. dua edin lutfen.
canim ant kazasiz kurtul
canim seninde mi gec döllenme olmustu.bebegin erkek galiba
rabbim kazasiz kurtarsin.rahat ol canim.saglicakla kucagina alirsin insallah bizde o zmanlara geliriz
avtarina bebegin ismini yazmis ediz eymen diye ordan dedim.canim bebegin erkek mi diye.birde gec döllenmede kiz ihtimali daha yüksek derler.geç döllenme olunca erkek mı oluomus:)) anlamadım
insallah hayirli haberle gel canimgunaydın arkadslar
bugun kalp atısı ıcın doktora gıdıcem dua edın bana olurmu heyecandan uyuyamadım
kasik agrilarin zaman zaman oluyor birde su gögüs uclarmda agri devam ediyorgünaydın arkadaşlar bizde bugün 9 haftalık olduk hayırlısıyla inşallah.........internette okudum bu zamanlrda rahim büyüdüğü için kasık ağrıları yoğun olur deniyor.........ama bende hiç öyle birşey yok sizde varmı..........birde hamile belirtisi olarak da hiçbir şey yok.........bu beni çok korkutuyor.........doktor olabilir diyor ama bu kadar da olurmu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?