ben elevit kullaniyorumkızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?? ben Folbiol ve Feramat kullanıyorum. Elevit kullananlar var mı?
kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?? ben Folbiol ve Feramat kullanıyorum. Elevit kullananlar var mı?
benim ağzımda acılık var canım o da midemi bulandırıyo.henüz tam bir çözümde bulamadım.ama yarın nasipse annem geliyor yanıma.o bana bakar eminim:lepi:
balumcum iyi dileklerin için teşekkürler dedim ya tam bilgisayarın başındad olamıyorum biyandan sizlerle dertleşmek istiyorum seninde bebeğini sağsağlim almayı nasip etsin allah
elevit kullanıyodum ağır geldi dr folbiol verdi onu kullanıyorum
ben sağlık ocağına kayıt olurken ebe söyledi. 5 ve 6.aylarda yapılacak dedi. sanırım tetanoz aşısı. çünkü en son ne zaman yaptırdığımı sordu. 6.aydan sonra da süt vereceğiz dedi.
merhaba kızlar. nasılsınız. ya doktorum bana ne vitamin ne kan hapı bir de folik asit diye birsey vermedi. neden acaba. kan değerlerime baktı. neden vermemiş olabilir. hiç hap kullanmadım
kan ılacı 4 aydan sonra ben baslıycam galıba. degerlerım ıyı ama bebek toplıycakmıs kanı:)
doktor bana verdı kan ılacını canım yanı kan degerlerım normaldı ama sımdıkten kullandırıyorlar
sut ne su bıldıgımız süttmü niyekinem acaba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?