2010 Ekim Anneleri

balumcum iyi dileklerin için teşekkürler dedim ya tam bilgisayarın başındad olamıyorum biyandan sizlerle dertleşmek istiyorum seninde bebeğini sağsağlim almayı nasip etsin allah

kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?? ben Folbiol ve Feramat kullanıyorum. Elevit kullananlar var mı?

benim ağzımda acılık var canım o da midemi bulandırıyo.henüz tam bir çözümde bulamadım.ama yarın nasipse annem geliyor yanıma.o bana bakar eminim:lepi:

ağzındaki acılığa grisini çok iyi geliyo hem bulantıyıda alıyor canım uyandığında baş ucunda olsun bide çubuklu içecek:)

merhaba kızlar. nasılsınız. ya doktorum bana ne vitamin ne kan hapı bir de folik asit diye birsey vermedi. neden acaba. kan değerlerime baktı. neden vermemiş olabilir. hiç hap kullanmadım

elevit kullanıyodum ağır geldi dr folbiol verdi onu kullanıyorum

benim buradaki doktorum folbiol ve feramat verdi, samsundaki ise elevit verecekti, bu iki ilacı söyleyince tamam onlara devam et dedi...Elevit neden ağır geldi? nasıl etkisi oldu size?

ben sağlık ocağına kayıt olurken ebe söyledi. 5 ve 6.aylarda yapılacak dedi. sanırım tetanoz aşısı. çünkü en son ne zaman yaptırdığımı sordu. 6.aydan sonra da süt vereceğiz dedi.

sut ne su bıldıgımız süttmü niyekinem acaba:)))

merhaba kızlar. nasılsınız. ya doktorum bana ne vitamin ne kan hapı bir de folik asit diye birsey vermedi. neden acaba. kan değerlerime baktı. neden vermemiş olabilir. hiç hap kullanmadım

kan ılacı 4 aydan sonra ben baslıycam galıba. degerlerım ıyı ama bebek toplıycakmıs kanı:)

ya bazı arkadaşlarım kendin al kullan falan dediler. mesela folik asit. bebeğin kemikleri için çok iyiymiş. bilemiyorum alıp kullanmadım ama aklım da kalmıyor değil. yakında 3 ayım dolacak. neden vermedi bilmiyorum. aslında doktorumdan da memnunum. vitamin kullanmsam mı acaba?size vitamini neden verdi.bi zarrı olmaz sonuçta kullansam mı diye düşünüyorum.

sut ne su bıldıgımız süttmü niyekinem acaba:)))

evet canım bildiğimiz pastorize süt. sağlık ocağı fiş verecek bizde gidip marketten alacağız. yanlışım yoksa bimden alınıyo. anneler daha iyi bilir tabi ama benim çevremdeki anneler almışlardı. devlet biz kalsiyum alalım diye veriyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…