2010 Ekim Anneleri

valla bana her gıttıgımde kullanıyon dımı folıkasıt dıyo. bence doktoruna sor bı.

aaa ilginç:)

doktor bana verdı kan ılacını canım yanı kan degerlerım normaldı ama sımdıkten kullandırıyorlar

benimde öyle, kan değerleri gayet normal çıktı ama 3.aya başlarken folbiolü bıraktırdı ve kan hapı verdi doktorum. hafta hafta gebelik takiplerinde de böyle olacağı yazıyor internette.

canım benim folik asit kullanımını bırak hamilelik sırasında, hamileliğe karar vermişseniz öncesinde bile başlıyorsunuz. ben hamile kalmadan önce yaklaşık 2,5 ay kullandım. hamile kaldıktan sonra da 2 ay kullandım. bebekte sinir sistemi gelişimini destekliyor ve bu sebepten oluşabilecek rahatsızlıkları önlüyor.

yarın bi sağlık ocağına gideym. orda tahlil de yaparlar. ona göre kullanırım. hem idrar tahlilide yaptırmam lazım. hiç yapılmadı. kızlar sayenizde insan bilinçleniyor. saolun valla paylastığınız için

ayrıca sağlık ocağındaki ebe kan hapını doktora gidip yazdırmazsan gel bizde var biz veriyoruz dedi canım. sizin de bilginiz olsun sorarsınız..

bana da dedı ya. cok ılgılıler hakıkaten. bugun doktorumdan sonra oraya da ugradım. tembıhlemıslerdı mutlaka ugra dıye. doktorun bugun verdıgı ılacı fılan not aldı. bı sıkayetın olursa hemen gel dedı.

selam kıslar...balum cnmcm gözünaydın dududa cnmcm ne gzl duydunuz pıt ptları darısı başımıza olsun inş...
melisesra cnm adaşım sende bgn dra gidicekmişsin sende duyarsın inş.minnoşların kalp atışlarını...

sagol canım ya. darısı sızın ve duymayı bekleyen herkesın basına ınsallah. anne olmamıs olmak ısteyen de herkese nasıp etsın rabbım. super bısey gozumun onunden gıtmıyo:) melıesranın randevusu 2 eydı. nohutlu pılavın kactaydı acaba ya.

selam kızlar ben geldim doktora gittikten sonra gelemedim ama bebeğimin pıtpıtlarını duydum fakat düşük riskim varmış çok üzgünüm bikaç gündür.9 günde geriye gittik birde

selam kızlar ben geldim doktora gittikten sonra gelemedim ama bebeğimin pıtpıtlarını duydum fakat düşük riskim varmış çok üzgünüm bikaç gündür.9 günde geriye gittik birde

canım hem gozunaydın hem gecmıs olsun. dınlen bol bol rabbımın ıznıyle bıseycık olmaz inş. kacmıs yanı haftan bugun?

canım sen bugunmu uydun kalp atıslarını beb yarın 7 +3 olcucam duyarmıyım aceba

yeni duydum yaa cok garipppp eyvahedigeldismile

herkese merhaba.yok ben sayfalara yetişemiyorum maşallah çok aktif :) dün tüm gün yattım bugünde yatasım var hergün yatasım varrr,sonraa güzel bir masaj istiyorum boynum ağrıyorrrr.ayy gerildim kaldım haftabaşııı.:1shok:

7+6 olacakken 6+2 yim şuan rabbim korur inşallah meleğimi progestan verdi doktor onu kullanıyorum acayip başımı döndürüyo ya

uzak olamask ben gelıp yapım masaj dıcem ama uzak

7+6 olacakken 6+2 yim şuan rabbim korur inşallah meleğimi progestan verdi doktor onu kullanıyorum acayip başımı döndürüyo ya

dusuk tehlıkesı olunca progestan verıyo zaten. cızelgenı degısmıssın zaten. bol bol yat dınlen iş miş yapmak yok. agır kaldırmak yok. dıkkat et sen. bişey olmıycak korkma moralını hep yuksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…