dusuk tehlıkesı olunca progestan verıyo zaten. cızelgenı degısmıssın zaten. bol bol yat dınlen iş miş yapmak yok. agır kaldırmak yok. dıkkat et sen. bişey olmıycak korkma moralını hep yuksek tut.
sağol canım benim İnşallah dediğin gibi bişey olmayacak yusufuma.moralimi yüksek tutp dikkat etmeye çalışıyorum
KARIN ALtındaki rahimde kasılmalar düşük belirtisi dienette allahım çok korkuyom
sıze bısey dıyımmı kızlar cok bılmek te ıyı degıl hemen kotuye yoma zaten bu ınterenntten bısey arastırıncaaa hemen ınsan uzuluyo cunku olumlu bısey yazmıyoo valla ben ılk oglumda ne kesebılıyodum ne kalp atısı bu haftada dıye doktor cagırıyodu gıdıyodumm valla bu bebegımde bı tıp dıplomaam eksıkk herseyı bılıyooooz valla arakadaslar cok bılmke ıyı degıll herseyı kafamıza takıp duruyozz hıc korkma canım ıyı dusunnnklava: klava: klava:
7+6 olacakken 6+2 yim şuan rabbim korur inşallah meleğimi progestan verdi doktor onu kullanıyorum acayip başımı döndürüyo ya
Evett lanett olası internet yüzünden başımıza bunlar geliyorr canım haklısın.DOKtorum bile anladı herseyı bılıyon nete takılıyon dedı evet dedım yarı dr sayılırım :) :roflol:
Evett lanett olası internet yüzünden başımıza bunlar geliyorr canım haklısın.DOKtorum bile anladı herseyı bılıyon nete takılıyon dedı evet dedım yarı dr sayılırım :) :roflol:
bulent bey guleryuzlu dımı. ya aynen bulantım olmuyo ınternette hep olmaması kotu dıyo ama doktorum hıcbır tehlıken yok dedı.
KARIN ALtındaki rahimde kasılmalar düşük belirtisi dienette allahım çok korkuyom
bulent bey guleryuzlu dımı. ya aynen bulantım olmuyo ınternette hep olmaması kotu dıyo ama doktorum hıcbır tehlıken yok dedı.
yusuf mu:):):) erkek mı ıstıyoruz.
eseomosumm :)) evet cumartesiii.Artık dinazorluktan kurtuldukk :) bir ara fosilleşmiştik hatırlıyonmu kaydirigubbakcemile3
balum bugün doktora gidecektin tekrar iyi sonuçların dimi...canım sayfalar çok :kedi:ilerlemişte geçmişe ağır ağırgidiyordum..
Bülent bey evitt güler yüzlü balumm :)) ..
Bulantı herkezde olmuyormuş canımm biz insanoğlu işte oturup şükredip alalah dua edicegımızee nette oturup araştırıyorzz.. en güzeli kuran okumakkk
Bülent bey evitt güler yüzlü balumm :)) ..
Bulantı herkezde olmuyormuş canımm biz insanoğlu işte oturup şükredip alalah dua edicegımızee nette oturup araştırıyorzz.. en güzeli kuran okumakkk
ah ah sorma ogünleri heray ay şöyle oldu hamilemiyim acaba ay kasığım ağrıdı yumurtam büyüdümü acaba ay adetim gecikti ay adetim erken geldi offf daha neler neler o günler unutulurmu canım yaaa bulmuşuz şimdi altın bebekleri ALLAH ım diğer arkadaşlarınıza en kısa zamanda bu duyguyu yaşatır inş..
tamam tatlım tekrar anlatırım ben. sayfalar cabuk ılerlıyo. tahlıl sonuclarım ıyı. ıdrar enfeksıyonu harıc tabı. onun ıcın de tek kullanım bı ılac verdı. yatarken tuvalete gıdıyon. ılacı ıcıyon yatıyon gece tuvalete kalkmıyon sabah kalkınca gıdıyon tuvalete tamamdır. ılacın ıcınde bı tane var zaten. dıger degerler ıyı. nisanda yolculuk da yapabılır mısım:):) nisanda istanbuldayım Allah ızın verırse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?