2010 Ekim Anneleri

bizde de ikiz bolluğu var..dayılarım ikiz kardeşlerim ikiz...o yüzden ihtimal yüksek..

benım dayılarım ucuz:) ıkız cok fazla teyzemın halamın. cok yanı saymakla bıtmez. zaten aılede fılan olunca yuksek ıhtımal oluyor. sana vurdu sanırım bu ıhtımal:teytey:

şu 10.haftalara varsak
arkadaşımı aradım şimdi hastanede çalışan yarın doktor 3e kadar varmış kocamın toplantısı varmış öğleden akşama kadar zaten çıkmaz die korkuyorum ptesiye kadar sabredicem artık ptesi sabah 9da gidicem

kızlar ben bitaneye nasıl bakılır diye telaşlanıyorum ikiz olursa aboo benim halalarım ikiz başkada kimsede yok uzun süre beklediğimiz için herkes bize allah inşallah ikiz verir size diyodu
allahım inşallah bebeğim gerçekten ordadır yaaa

gerçi bekarken yeğenime ben bakmıştım doğduğu günden beri ben yıkamıştım bebek tutmaya korkarken

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, balum, begum05, emine kaya, sevgi_25

nerdesiniz yahu alsanaalsanasmile

slm güzel anne adayları... :) Eylül Annesi Olucam İnşallah...ekimde doğum yapmayı çok istemiştim 15 ekim doğum günüm 25 ekim evlilik yıldönümümüz :))) Terazi bebeklerinize hazır olun..her ne kadar çoğu insan teraziler için dengesiz olurlar deselerde inanmayın...Hayırlı uğurlu olsun Hepinize Sağlıkla Gelsin İnşallah bebekleriniz...
Ayrıca Sağdan Soldan çok şeyler söylenir şimdi kafanıza takıp vesvese yapmayın sakın Hepinizi öptümmmm

hoşgeldin arkadaşım....

selam kizlar nasil gidiyorrr ben sabahlari kötü oluyorum
kalkip geri yatiyorum yarim saat sonra biraza kendimie geliyorum siz de durumlar nasil?

selam feyza benimde baş dönmelerim var birde akıntım fazlalaştı.....sende de oluyomu akıntı??

ben dışarı çıkıp biraz yürücem midem bi tuhaf oldu azcık hava alayım
hakkaten terazi olcak dimi amaaan yeterki sağlıklı olsunlarda terazi olsunlar ben ayarlarım onun dengesini =)

neyse arkadaşlar sanırım kimsecikler yok ben çıkıyorum daha sonra görüşürüz...bebişlerinize de dikkat edin::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…