ay kızlar ya günler geçmio sanki benimde son adet tarihim 12 şubat adateime 1 gün kala test yaptırdım 1216 çıktı 18 şubatta yani önümüzdeki haftada doktora randevu aldım sizce görebilirmiyim bebişimi
başkada bişi göremem mi
yaa geçmio günler çok merak ediyoruuum
mezime kızın mı olacak ne:):)
7. haftanın içindemi duyuluo ki kalp atışı
ay ne güzel kızıma arkadaş olur işte...hayırlısı bakalım
valla canım gerçektende geçmiyor günler gözüm hep takvimde bebişimin kalp atışlarını hayırlısıyla bi duysan birazda olsa rahatlayacam...
merhaba arkadaşlar nasılsınız...vallahi yazıları okudukça heyecanlanıyorum...benimde 4.5 haftalık ama keseyi göremedik hala doktor vajinal baktı belli belirsiz elma çekirdeği kadar bişey vardı...pazartesi gidecem hayırlısıyla...bu arada doğum sanırım ekim 12 gibi görünüyor....düşüncelerimizi paylaşalım ......öpüyom herkesi
merhaba arkadaşlar nasılsınız...vallahi yazıları okudukça heyecanlanıyorum...benimde 4.5 haftalık ama keseyi göremedik hala doktor vajinal baktı belli belirsiz elma çekirdeği kadar bişey vardı...pazartesi gidecem hayırlısıyla...bu arada doğum sanırım ekim 12 gibi görünüyor....düşüncelerimizi paylaşalım ......öpüyom herkesi
cnm benim de 19 ekim sen bizim evlilik yıldonumumuzde doğum yapçenbi süpriz yapıp bende 12 ekimde doğursam
benımkı vajınalde gozukmustu ama 5+2 ıdı. sat 5 ocaktı sanırım senın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?