2010 Ekim Anneleri

siboş sıkıntı yapma canım ya. madem o kadar merak edıyon gıt tabı. ben de olsam bekleyemezdım. hadı al bı randevu

keseyı gorursun canım.

evet. ben de 5+2 de gıttım yanı gecen persembe yarın yıne gıdıcem mınıkımın kalp atıslarını dınlıycem inş.

valla canım gerçektende geçmiyor günler gözüm hep takvimde bebişimin kalp atışlarını hayırlısıyla bi duysan birazda olsa rahatlayacam...

yok onunla bitmicek daha meraklarımız. 9 ay bu ama tabi kalp atışınıda duyunca baya bi rahatlıcaz:dance:

merhaba arkadaşlar nasılsınız...vallahi yazıları okudukça heyecanlanıyorum...benimde 4.5 haftalık ama keseyi göremedik hala doktor vajinal baktı belli belirsiz elma çekirdeği kadar bişey vardı...pazartesi gidecem hayırlısıyla...bu arada doğum sanırım ekim 12 gibi görünüyor....düşüncelerimizi paylaşalım ......öpüyom herkesi

cnm benim de 19 ekim sen bizim evlilik yıldonumumuzde doğum yapçen bi süpriz yapıp bende 12 ekimde doğursam

benımkı vajınalde gozukmustu ama 5+2 ıdı. sat 5 ocaktı sanırım senın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…