2010 Ekim Anneleri

begum05 canım şimdi gördüm benim bilgisayar arada coşar yazılanı görmem.... hoşbulduk geç oldu amaopuyorumnanaktan

4+2 cnm. daha adetim gelmeden idrarda göründü kandada 1216 erken gebelik olmuş olabilir dediler. erken gıdakladım galiba

benimde doktorun demesine göre4.5 haftalık..değerlerim şöyle:ilki:147 dört gün sonra:1163 iki gün sonra:3242 ye çıktı...bakalım artık...pazarteside doktora gidecem kese için görünecekmi acaba...çok ta endişeliyim...ne olacak diye...

balum sence neden kiminde kese hemen görünüyor kimindede daha geç görünüyor bunun geç döllenmeye ilgisi varmıdır sence:uhm:

olabilir cnm bakalım ben bi gideyim bana erken döllenme dediklerine göre görmem lazım dime. bildiririm sizede

ne düşünürsen o olur cnm moralini bozma iyi şeyler düşün

balum sence neden kiminde kese hemen görünüyor kimindede daha geç görünüyor bunun geç döllenmeye ilgisi varmıdır sence:uhm:

yok canım ondan degıl. herkese vajınal bakmıyolar. bana hem vajınal hem de karnımdan baktılar. karnımdan bakılanda gozukmuyo zaten. vajınalde gozukuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…