benımkı vajınalde gozukmustu ama 5+2 ıdı. sat 5 ocaktı sanırım senın.
sahimi ??inşallah evlilik yıldönümünüze denk gelir.bu arada merhaba sevgi bebeğin kaç haftalık canım...
4+2 cnm. daha adetim gelmeden idrarda göründükandada 1216 erken gebelik olmuş olabilir dediler. erken gıdakladım galiba
balum sence neden kiminde kese hemen görünüyor kimindede daha geç görünüyor bunun geç döllenmeye ilgisi varmıdır sence:uhm:
begum05 canım şimdi gördüm benim bilgisayar arada coşar yazılanı görmem.... hoşbulduk geç oldu amaopuyorumnanaktan
benimde doktorun demesine göre4.5 haftalık..değerlerim şöyle:ilki:147 dört gün sonra:1163 iki gün sonra:3242 ye çıktı...bakalım artık...pazarteside doktora gidecem kese için görünecekmi acaba...çok ta endişeliyim...ne olacak diye...
benimde sat 5 ocak....senin ki kaç haftalık acaba???
ne düşünürsen o olur cnm moralini bozma iyi şeyler düşün
balum sence neden kiminde kese hemen görünüyor kimindede daha geç görünüyor bunun geç döllenmeye ilgisi varmıdır sence:uhm:
teşekkürler sevgi bakalım değerlerim gereğinden fazla katlanarak gidiyo..ondan endişeliyim en çok??
sağlık ocağındaki doktorda bana öyle demiştikorkma en kotu ıhtımal ıkızın olur:):)
bence ıkız senınkı:) ay dusunsene bırı kız bırı erkek ayyyy.:):) saglıklı olsun da bız annecıkler onu ıstıyoruz.zaten doktorun da şüphesi bu yönde...hayırlı allahtan..
seninki ikizmi yoksa balum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?