2010 Ekim Anneleri

ınternet sorunum bitti çok şükür :)) bende ne bulantı ne tiksinme hiç bişey yok.Sadece açlık hissetmiyorum kızlar canım bişey yemek istemiyor.Dün ne sabah ne akşam süt içimedim canım istemedi zorlada olmuyor.Sabah 9 da kalktım daha 10 dk önce bişeyler yedim canım hiç istemiyor.Süt yerinede ayran içtim ne yapayım..

yaa sorma ben sütten nefret ediom. zorla ufak paketlerden içebiliom cnm da bişi yemek istemio

yaa sorma ben sütten nefret ediom. zorla ufak paketlerden içebiliom cnm da bişi yemek istemio

canım su hamılelık hesaplamaya baktım da kalp atısına 7 subat dio ama ben 16 subatta gıdecem atmaya baslamısmıdır acaba..birde bu gittiğimde ikiz olup olmadıgı bellı olurmu

ınternetımde sorun oldu o yuzden gıremedım kızlar. 1.5 aylıkken bellı olur ıkız olup olmadıgı.

sevındım ınternetle sorunun bıttıgıne nevyas. az once bızde de bı sorun oldu da gıcık oldum. saygalar ılerlemıs hemencık ama hepsını okudum. ben de sut ıcemıyorum muzlu sut yapıyorum ıcıne bıde cıkolata koyuyorum.

Vücudum'a zaman zaman ateş basıyor,yorgunum,başım çok ağrıyor ve iştahım maşallahohaoldumsmile
Sizlerden ne haber kızlar?

Çizelgemi ağustos anneleri topiğinden bakarak yaptım.
Sağolsun Halisna hazırlamış ,bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…