2010 Ekim Anneleri

ikiz olursa 3 çocuk olacak yaa..ikiz bende seviyorum ama bakımları zor..herşey annede bitio gün boyu ne bileyimmm..benim komşum var kadıncağız psikoloğa gidiyor şimdi

allahın takdırı ya ucuz olsa o zaman da 4 lersın vallayi:):)

kızlar ben çıkmak zorundayım
bilgisayar baş ağrımı tetikliyor.Hepinizi öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorumolumunekankayizsmile

Merhaba kizlar ALLAH hepinizin gönlüne göre versin insallah saglikli dogum yapin herbiriniz

zaman o kadar cabuk gecmis ben 2009 ekim annesiyim daha dün gibi hatirliyorum sat 5 ocakti bebegimin belirlenen tarih 12 -13 ekimdi ama 29 eylul gecesi dunya ya geldi , bu sure zarfinda ben surekli pc basinda gecirdim cogu zamanimi :)) burda arkadaslarla kaynasmak ve birbirimizi bilgilendirmek adina hamilelik boyunca cok iyi oldu , suan hale zaman buldukca yaziyoruz :) sizlere tavsiyem hamilelik boyunca rahat olun strese asla girmeyin olabildigince su icin ve ceviz ihmal etmeyin , ben pek yiyemedim hamile olunca sanirim biraz isteklerimizde degisiyor :) eger sorulariniz olursa ekim annelerine sorabilirsiniz herbiri harika insanlar umarim sizde bizim gibi dostluklar edinirsiniz kizlar

tesekkurler ılkay. burada da dostluk cok guzel. bız de sızler gıbı bı saglıkla kucagımıza alsak bebişlerimizi.

hic belli olmuyor bigun artiyor bigun cogaliyor ama genelde bendede var

maybenow nasılsın kanaman devam etmıyor degıl mı? bende de sureklı olmuyor gaz bugun daha ıyıydım.

ya mutfakta tavuk pişiyo ve inanılmaz iğrenç bi koku geliyo midemi bulandırdı çok fena ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…