2010 Ekim Anneleri

selam feyza benimde baş dönmelerim var birde akıntım fazlalaştı.....sende de oluyomu akıntı??
bas dönmesi yok canim benim ama akintida cok asiri gelmiyor.
Vücudum'a zaman zaman ateş basıyor,yorgunum,başım çok ağrıyor ve iştahım maşallahohaoldumsmile
Sizlerden ne haber kızlar?
ates basma bende de var yorgunluk bas agrisi.ama istah sifir yemesem aklima gelmez

gaz problemi bende de oluyo.
bir iyi oluyor sonra yine siddetleniyor gaz sancisi birde kabizlik da var dünden beri fenayimkafamçokkarıştı

ben en iyisi yatayım pek iyi değilim galiba akannehirakannehir

yar dinle nyemek yapan birisi varsa canim.bugün bende sansliyim ablam var onu koydum mutfagazemuszemus

yok canim bitti kanamam Allaha sukur. Kabizlik ve gaz disinda bir derdim yok.Ya siz bu kabizlik olayina ne yapiyorsunuz

yok canim bitti kanamam Allaha sukur. Kabizlik ve gaz disinda bir derdim yok.Ya siz bu kabizlik olayina ne yapiyorsunuz

canım bu kabızlık olayına yıllardır ben bi çare bulamadım...şu ana kadar en iyi gelen sarmısaklı yogurt ii geldi bana o da hergün yenmiooooo...sinamekide ii ama oda tembelleştirio...hamıleyken deiii olmaz sanırım

eşim gec gelecegı ıcın yemek ısını ertelıyorum azcık:) napıyonuz kızlar.

feyza79 kayısı yıyomusun? her sabah yesen belkı kabızlık sorunun olmaz.

çok guzel de heyecan dorukta. yarın sabah 10 da randevum var kalp atıslarını duyacagım inş.

ayy canım inşallah
bende 2 hafta sonra gidicem kalp atışlarını duymak için
haberlerini bekliyoruz
6. haftada mide bulantısı başlar diyolar
ben daha 5 haftalığım ve çok korkuyorum mide bulantısı olcak diye
6. haftayı görenler yaşayanlar mide bulantısı varmı sizdeee

6+2 deyım canım ben de mıde bulantısı yok. ya bıde dıyolar kı dusuk tehlıkesı olanda olmaz mıde bulantısı ne kadar dogru acaba. bnım dusuk tehlıkem var zaten.

Bende iyiyim canım..Bende bugüne kadar bulantı hiç olmadı bugün birkaç kez hafif hafif oldu bakalım ilerleyen günlerde ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…