2010 Ekim Anneleri

6+2 deyım canım ben de mıde bulantısı yok. ya bıde dıyolar kı dusuk tehlıkesı olanda olmaz mıde bulantısı ne kadar dogru acaba. bnım dusuk tehlıkem var zaten.

ay canım rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar
dün doktorum bana herkeste olmaz mide bulantısı dedi
zaten olanlarda da 6 haftadan snra olur dedi
bakalım hayırlısı sorunsuz bi hamilelik diliyorum herkese
nevyas sen nasılsın cnm?

nevyascım canım bu arada bende kesemi gördüm
2 hafta sonrada kalp atışları için gidicem doktora
yaşımda 25 canım

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, balum, NevYas

iyi akşamlar a.s.

ben kabızlık sorunumu çözdüm sabahları kayısı ve ceviz yedikten sora sigara içiyorum tuvalete zor yetişiyorum
yanlız sigara en hafif sigara davidoff çıkarmış 'one' die bütün değerleri 1 onu aldım hamile kalmadan önce ben öle alışmıştım çünkü sabahları sigara içmeden gelmezdi
yaptım yaptım :kedi::kedi:
okadar hafifki çekiyorum çekiyorum duman gelmiyo zaten 3fırt çekiyorum gerisini atıyorum o bile işe yaradı başka çarem yok

armut almaya gidiyoz =))
hoşafta yapıyorum
denicez herşeyi
zararı olmaz ya hoşafın armutun denemekten zarar gelmicek

selam arkadaşlar,benim SAT 14 ocak ve şu an 4 haftalık hamileyim,Allahım kısmet ederse 20 ekim gibi alacağız kucağımıza,çoooook heyecanlı ve şaşkınım,Allah herkese nasip etsin inşallah..şimdilik herşey yolunda,sorunsuz geçiyoo..

bende ekim annesiiyim sat günüm araligin 19 ama geç döllenme oldugu için şuan 6+4 günlük hamişim yaşim 20 bebegimin kesesini ve kendisini gördüm allah nazarlardan saklasın...

kıslar benim gögüslerim acaip kaşınıo kızardı iiicee yaa.sizdede varmı böle şey

arkadaslar kabizlik olayi icin kuru kayisi yerken su icin derim bol bol, vallahi ben de cok ise yarasi, kac gundur rahatim:))

61esracim ne guzel bebisini gormussun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bebisini daha goremeyenlere de en kisa zamanda gormeyi nasip etsin:))
Benim daha kucuk daha, bekleyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…