2010 Ekim Anneleri

evet bence de liste cok duzenli, guzel olmus:)

Herkese merhaba..
Normalde hangi hafta goruyorsunuz bebisinizi, 7 haftalikken mi?

ben yokken arkadalık almış yürümüş :) maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın. gelde kıskanma :)neyyas canım benim bebek 5 hafta 5 günlükmüş benim hesabımdan bir hafta geç malesef ,tahmini doğum 9 ekim, yaş 28, kilo 58 keseyi gördük bugün listeye yazabilirsin canım. öpüyorum hepinizi

tekrar merhaba arkadaşlar sabah yazmıştım gerçi ama sanırım gözden kaçtı.. ismim nihal 24 yaşındayım sat 10 ocak t.d 15 ekim.. aslında 2009 eylül anneleri topiğindeyim kızım ağs ta geldi gerçi ama... kazarada olsa bebeğimi doğurucam inş.. aralarında 1 yaş olacak ama hayırlısı böyleymiş diyelim.. geçmişi okudumda ilk bebek heyecanı çok başkaymış.. bende kızımda sizin gibi heyecanlıydım herşeyden tüy kapar sabırsızlanır hemen herşey olsun isterdim.. ama inanın zaten herşey vakti gelince oluo boşa stres yapıp bebeğinize zarar vermeyin... çünki o şimdiden sizi hissedio.. nasıl bi gebelik geçirirseniz bebeğinizde öyle oluyo... bunun için herşeye gülmeye hiçbirşeyi takmamaya çalışın en önemlisi dışardaki seslere kulaklarınızı kesinlikle kapatın... aileler çevre arkadaşlar bi zaman sonra canınızı ister istemez sıkacaklar sakın dinlemeyin... umarım harika bi gebelik geçirip harika evlatlar getirirsiniz dünyaya... maraton yeni başlıor tadını çıkara çıkara bitirin bu koşuyu olurmu...

nevyas cok guzel olmus lıste ellerıne sahlık. bu arada herkese gunaydın. saat 10:00 da doktora randevum var sabırsızlanıyorum. mınıkımın kalp atıslarını dınlemeye sıra geldi:)

nevyas ben de keseyı gormustum ama bugun kalp atıslarını dınlersem guncel nota onu eklersın dımı. ay cok heyecanlıyım.

Günaydın Kızlar,

Kabız olan arkadaşlara bir önerim var.Ben yıllardır çekiyorum bu problemi benimki sanırım kronikleşmiş.Denemediğim ileç kalmadı.ıncir, kaysı, haşlanmış mısır ne aklınıza gelirse fayda etmedi.En son bir tanıdığımızın tavsiyesi ile günde 1 tane hurma yemeye başladım.Hurmayı bilirsiniz frenk elması da diyorlar.Şu portakal renginde olan.Çok severek yediğim bişey aynı zamanda inanılmaz derecede faydası gördüm.Uzun bir süre yedikten sonra düzene giriyor zaten.Kabızlık sorunu olan herkese tavsiye ediyorum.Gerçi mevsimi geçmek üzere şu aralar zor bulunuyor ama belki sonlarını yakalarsınız.Herkese bol şifalar diliyorum.

kızlar evden cıkıyorum sımdı. doktora gıdıyorum dua edın bana bebişim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…