2010 Ekim Anneleri

ya catala da cıkarcaktı beni bugün muayene için,cok kasıldım ve korktum..sen bu şekilde normal dogum nasıl yapıcaksın dedi,hiç rahat değilsin dedi..sonra sezeryana karar verdik işte..

of hayırlısı olsun canım ya. benim doktorlada normal olsun diye konuştuk ama çatı muayenesi falan hiç lafı bile geçmedi. herhalde doğum başlayınca bakıcak. eğer çatım darsa o zaman sezeyana alcak sanırım :S

ya kızlar benim kafam karıstı 10 gün öncesinde 35 küsür haftadaydık,bugün tam 36 olmussun dio dr ultrasona göre..haftamız geriye mi kaymıs anlamadım ben??en azından 37 haftayı tamamlamalı bebek dio sezeryan için,ama eger durursa 38 de alıcaz dio..iyi de neye göre kafam karıstı?dr da cok yogundu soramadım bunu

Yakın canım arabayla 3-5 dk :)) bende bu panik eş varken zaten bana evde sancı falan çektirmez hemen hastaneye koşarız biz :roflol:

sanırım kilosu önemli yani ultrason ölçümleri :S

bana bakcaktı işte,ama kabusum oldu yapamadım ya (
sllmmm kızlarrrr
hg canım...
Yakın canım arabayla 3-5 dk :)) bende bu panik eş varken zaten bana evde sancı falan çektirmez hemen hastaneye koşarız biz :roflol:
o zaman önce seni doguma götürür sonra gider anneni ve esyaları alır :))

kızlar selam

yarın 11de doktor randevum var. belki catı muayenesi yapıcak. büyük ihtimalle de nası doğurcam nolcak hepsi belli olacak. korkuyoruuuuuuummm eyvahedigeldismile

off benimde canım çok sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bana akıl verin
eşim öğretmen ama malum kpss yüzünden atanamıyor. daha önce kuşadasındaydık ve orda çalışıodu. ama eşimin ailesi kütahyanın bi ilçesinde diye kalktık benim atamamı buraya çıkarttık. şimdi eşim iş arıyo ama ne dersane nede ücretli öğretmenlik olmadı. bugüne kadar ümitliydik ama p.tesi okullar açılıo ve çoğu yer kadrosunu tamamladı. yani bu saattten sonra lmaz: ben öğretmenim ve çok şükür maaşım yeter ama erkek olunca bide etraf tanıdık dolu eşimin morali bozuldu. sürekli ben napcam die sorup duruo. ben halimize şükür diom ama nasıl yaklaşacağımı ne diceğimi bilemiyorum. sizce nasıl yaklaşmalıyım? ben eşim üzülüyor diye üzülüyorum. bide bebek doğmadan önce olunca artık ben bebeğe bakarım kadın gibi sen çalışırsın falan dioooo. biraz özel bi sorun oldu ama burda yeniyim ve hiç arkadaşım yok sizden başkasenağlama

kızlar selam

yarın 11de doktor randevum var. belki catı muayenesi yapıcak. büyük ihtimalle de nası doğurcam nolcak hepsi belli olacak. korkuyoruuuuuuummm eyvahedigeldismile
hadi bakalım canım..hayırlısı olsun...korkma tatlım başa gelen çekilir...çıkcak bu çocuklar da çıkakana kadar bizi de mahfedicek:))
2700 dü güya 10 gün önce suan da 2870 dedi
benim de öle tatlım hiç kilo almamıiş görünüyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…