ya catala da cıkarcaktı beni bugün muayene için,cok kasıldım ve korktum..sen bu şekilde normal dogum nasıl yapıcaksın dedi,hiç rahat değilsin dedi..sonra sezeryana karar verdik işte..
hoşgeldin :)
iyi de annen yakındır umarım,canta alayım falan derken annende doguruverme de :))ben de bundan sonraki kontrollere pılımı pırtımı alıp öle gidicem :)) hiç belli olmuyo baksana nolucagıbilmiyorumkismile
dr da ölyle dedi ,cevrem cok baskı yapıyo kafam jarısıyo dedim,,sen cok kasılıyosun kendini nasıl iyi hissediceksen senin için en dogrusu o dedihayırlısı olsun tatlım..sen kendini nasıl ii hissediceksen en güzeli o..Normalden çok mu korkuyorsun??
ya kızlar benim kafam karıstı 10 gün öncesinde 35 küsür haftadaydık,bugün tam 36 olmussun dio dr ultrasona göre..haftamız geriye mi kaymıs anlamadım ben??en azından 37 haftayı tamamlamalı bebek dio sezeryan için,ama eger durursa 38 de alıcaz dio..iyi de neye göre kafam karıstı?dr da cok yogundu soramadım bunu
bana bakcaktı işte,ama kabusum oldu yapamadım yaof hayırlısı olsun canım ya. benim doktorlada normal olsun diye konuştuk ama çatı muayenesi falan hiç lafı bile geçmedi. herhalde doğum başlayınca bakıcak. eğer çatım darsa o zaman sezeyana alcak sanırım :S
hg canım...sllmmm kızlarrrr
o zaman önce seni doguma götürür sonra gider anneni ve esyaları alır :))Yakın canım arabayla 3-5 dk :)) bende bu panik eş varken zaten bana evde sancı falan çektirmez hemen hastaneye koşarız biz :roflol:
kilosu da az geldi bana 2870 dedi..ama bunlar da tahmini ölcümlermişsanırım kilosu önemli yani ultrason ölçümleri :S
2700 dü güya 10 gün önce suan da 2870 dediironic en son kaç kiloydu bebişin??
selam canım,sen de mibilmiyorumkismilebana da yapcaktı güya yapamadı tırstım cokkızlar selam
yarın 11de doktor randevum var. belki catı muayenesi yapıcak. büyük ihtimalle de nası doğurcam nolcak hepsi belli olacak. korkuyoruuuuuuummm eyvahedigeldismile
selam canım,sen de mibilmiyorumkismilebana da yapcaktı güya yapamadı tırstım cok
evet canım,bu kadar kasarsam normal dogumum da zor olurmus zaten...bi de sancım cıktı böle devam ederse 1 haftaya alcaklaray hadi yaa ben de tırsıyorum cok bakalım bana yapcak mı bilmiyorumkismile noldu peki sezaryana mı karar verdiniz canım?
hadi bakalım canım..hayırlısı olsun...korkma tatlım başa gelen çekilir...çıkcak bu çocuklar da çıkakana kadar bizi de mahfedicek:))kızlar selam
yarın 11de doktor randevum var. belki catı muayenesi yapıcak. büyük ihtimalle de nası doğurcam nolcak hepsi belli olacak. korkuyoruuuuuuummm eyvahedigeldismile
benim de öle tatlım hiç kilo almamıiş görünüyor2700 dü güya 10 gün önce suan da 2870 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?