ayy kıyamam ya,eşin için cok zor olmalı canım,gecici olarak baska bir iş ile ugrassa hani sırf psikolojisi bozulmasın die olmaz mı ki acaba?off benimde canım çok sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bana akıl verin
eşim öğretmen ama malum kpss yüzünden atanamıyor. daha önce kuşadasındaydık ve orda çalışıodu. ama eşimin ailesi kütahyanın bi ilçesinde diye kalktık benim atamamı buraya çıkarttık. şimdi eşim iş arıyo ama ne dersane nede ücretli öğretmenlik olmadı. bugüne kadar ümitliydik ama p.tesi okullar açılıo ve çoğu yer kadrosunu tamamladı. yani bu saattten sonralmaz: ben öğretmenim ve çok şükür maaşım yeter ama erkek olunca bide etraf tanıdık dolu eşimin morali bozuldu. sürekli ben napcam die sorup duruo. ben halimize şükür diom ama nasıl yaklaşacağımı ne diceğimi bilemiyorum. sizce nasıl yaklaşmalıyım? ben eşim üzülüyor diye üzülüyorum. bide bebek doğmadan önce olunca artık ben bebeğe bakarım kadın gibi sen çalışırsın falan dioooo. biraz özel bi sorun oldu ama burda yeniyim ve hiç arkadaşım yok sizden başkasenağlama
ya haftam kilosu yüzünden mi düşük görünüyo acaba?hadi bakalım canım..hayırlısı olsun...korkma tatlım başa gelen çekilir...çıkcak bu çocuklar da çıkakana kadar bizi de mahfedicek:))
benim de öle tatlım hiç kilo almamıiş görünüyor(
kızlar selam
yarın 11de doktor randevum var. belki catı muayenesi yapıcak. büyük ihtimalle de nası doğurcam nolcak hepsi belli olacak. korkuyoruuuuuuummm eyvahedigeldismile
off benimde canım çok sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bana akıl verin
eşim öğretmen ama malum kpss yüzünden atanamıyor. daha önce kuşadasındaydık ve orda çalışıodu. ama eşimin ailesi kütahyanın bi ilçesinde diye kalktık benim atamamı buraya çıkarttık. şimdi eşim iş arıyo ama ne dersane nede ücretli öğretmenlik olmadı. bugüne kadar ümitliydik ama p.tesi okullar açılıo ve çoğu yer kadrosunu tamamladı. yani bu saattten sonralmaz: ben öğretmenim ve çok şükür maaşım yeter ama erkek olunca bide etraf tanıdık dolu eşimin morali bozuldu. sürekli ben napcam die sorup duruo. ben halimize şükür diom ama nasıl yaklaşacağımı ne diceğimi bilemiyorum. sizce nasıl yaklaşmalıyım? ben eşim üzülüyor diye üzülüyorum. bide bebek doğmadan önce olunca artık ben bebeğe bakarım kadın gibi sen çalışırsın falan dioooo. biraz özel bi sorun oldu ama burda yeniyim ve hiç arkadaşım yok sizden başkasenağlama
ayy kıyamam ya,eşin için cok zor olmalı canım,gecici olarak baska bir iş ile ugrassa hani sırf psikolojisi bozulmasın die olmaz mı ki acaba?
evet canım,bu kadar kasarsam normal dogumum da zor olurmus zaten...bi de sancım cıktı böle devam ederse 1 haftaya alcaklar
bana akıl verin
hadi bakalım canım..hayırlısı olsun...korkma tatlım başa gelen çekilir...çıkcak bu çocuklar da çıkakana kadar bizi de mahfedicek:))
benim de öle tatlım hiç kilo almamıiş görünüyor(
ama neden öle diyolar ne ayıp bişi,adam dürüstce calışmak istiyo neyi yakıstıramıyolar..arkadasın önerisi iyi fikir bak özel ders mevzusu,bunu düşünmez mi acaba?bende öle dedim illa öğretmenlik olması şart değil. ama burası küçük biyer ne iş yapcam dio bide etraf hep eş dost akraba dolu eşime kalsa pazarcılık bile yaparda ailesi bize yakışmaz millet şeyiyle güler falan diyince iyice sinir oldu :S
canım eşin özel ders verse? hem mesleğini yapmış olur hem ek gelir olmuş olur, olmaz mı öyle?
ya evet az kaldı da gel bana sor ben her halttan tırsıyorum ya,nereye kadar kaçıcam bilmem :))ayy hadi hayırlısı kuzum cok az kalmışş ne güzel :)
canım eşin özel ders verse? hem mesleğini yapmış olur hem ek gelir olmuş olur, olmaz mı öyle?
sağol kuzum valla öyle ya da böyle çıkacak bu zibidiler bişekilde ama dediğin gibi onlar çıkana kadar biz fenalıycaz böyle
benim bıdırık da hep düşük kilolu cıkıyo bakalım napmış bu 3 haftada meraktayım
oda aklımızda ama şuan çok erken anca 2 ay sonra falan özel dersler başlar. daha okullar açılmadı
ya evet az kaldı da gel bana sor ben her halttan tırsıyorum ya,nereye kadar kaçıcam bilmem :))
Bana müsade kızlar oğlum oturmuyor artık çok yaramaz oldu biraz uzanayım, son 3-4 gündür gerçekten ağırlaştığımı fark ettim gece dönemiyorum, yataktan kalkamıyorum :)) oturamıyorum hayrlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah..
Size iiyi sohbetler..
aynı şekildeyim canım ya,bi de hiç durmuyo cok canım yanıyo,karnımdaki ufacık veletle kavga etmeye basladım :)) şimdiden dövüşüyoz ilerde napcaz bilmem :))kendine iyi bak görüşürüz cnm...Bana müsade kızlar oğlum oturmuyor artık çok yaramaz oldu biraz uzanayım, son 3-4 gündür gerçekten ağırlaştığımı fark ettim gece dönemiyorum, yataktan kalkamıyorum :)) oturamıyorum hayrlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah..
Size iiyi sohbetler..
aman ben hep pısırıktım :)) ama eninde sonunda kaçamıcam..2 ay da bebeğin bakımıyla ilgilenirsiniz beraber hem ne güzel çocuğuyla sıkı bi bağ kurmuş olur, sonra yavaş yavaş özel derslere başlar sonrasına da bakarsınız kuzum bence o kadar da dert etmesin olur böyle şeyler. dersaneler dışında etüd merkezleri falan oluyor cocukların odevlerine falan yardımcı oluyorlar o tür bişeyler var, oralarda var mıdır bilmem ama ona da bi bakabilirsiniz belki?
aynen valla kuzum be ödüm kopuyo ödümm ki ben kendimi öyle canı kıymetli korkak falan bilmezdim halime bak şimdi :)))
aynı şekildeyim canım ya,bi de hiç durmuyo cok canım yanıyo,karnımdaki ufacık veletle kavga etmeye basladım :)) şimdiden dövüşüyoz ilerde napcaz bilmem :))kendine iyi bak görüşürüz cnm...
aman ben hep pısırıktım :)) ama eninde sonunda kaçamıcam..
bana akıl verin
2 ay da bebeğin bakımıyla ilgilenirsiniz beraber hem ne güzel çocuğuyla sıkı bi bağ kurmuş olur, sonra yavaş yavaş özel derslere başlar sonrasına da bakarsınız kuzum bence o kadar da dert etmesin olur böyle şeyler. dersaneler dışında etüd merkezleri falan oluyor cocukların odevlerine falan yardımcı oluyorlar o tür bişeyler var, oralarda var mıdır bilmem ama ona da bi bakabilirsiniz belki?
QUOTE]
bende diyorum belki daha hayırlı olur senin evde olman ama psikolojisi bozuk olunca nasıl bağ kurar bilemem. kayınvalidelere kalsa bizden çıkmıcaklar hele bebek olunca hergün bizdeler artık. yani eşime sıra gelir mi bilmem ailesinede bişe diemio :S
açıkçası benimde morale çokkkk ihtiyacım var. içimden geldiği gibi ne bebeğime alışveriş yapabildim ne bebeğime kavuşacağım için gönülden sevinebildim.........senağlama
:)) valla ne güzel olurdu di mi :))valla kaçış yok malesef. of keşke dışarı ışınlansalar yahuuuu
ya haftam kilosu yüzünden mi düşük görünüyo acaba?
bu sıkıntıların üstüne bi de aile pürüzü çıkmıyo mu cok kızıyorum ama ya,biraz anlayış göstermelerini rica etseniz?2 ay da bebeğin bakımıyla ilgilenirsiniz beraber hem ne güzel çocuğuyla sıkı bi bağ kurmuş olur, sonra yavaş yavaş özel derslere başlar sonrasına da bakarsınız kuzum bence o kadar da dert etmesin olur böyle şeyler. dersaneler dışında etüd merkezleri falan oluyor cocukların odevlerine falan yardımcı oluyorlar o tür bişeyler var, oralarda var mıdır bilmem ama ona da bi bakabilirsiniz belki?
QUOTE]
bende diyorum belki daha hayırlı olur senin evde olman ama psikolojisi bozuk olunca nasıl bağ kurar bilemem. kayınvalidelere kalsa bizden çıkmıcaklar hele bebek olunca hergün bizdeler artık. yani eşime sıra gelir mi bilmem ailesinede bişe diemio :S
açıkçası benimde morale çokkkk ihtiyacım var. içimden geldiği gibi ne bebeğime alışveriş yapabildim ne bebeğime kavuşacağım için gönülden sevinebildim.........senağlama
benim de 4 gün önde gidiyodu en bastan beri,gecen hafta sat la denk gelmişti bu hafta geriye düşmüş..çok kafama takıldı ama ya,gelişimi geriye mi gitmeye basladı acaba?bilmiyorum ki tatlım...ama takma kafana benim ki de hep önde gidiyor du bu hafta tam haftasıydı..valla doğursak ta artık kafayı yicez bu gidişle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?