benim de 4 gün önde gidiyodu en bastan beri,gecen hafta sat la denk gelmişti bu hafta geriye düşmüş..çok kafama takıldı ama ya,gelişimi geriye mi gitmeye basladı acaba?
çarsamba sorucam zaten,asırı kafama takıldı cünkü...damarlarda ne olursa böyle olurmus ki doppler yaptıbana hemen doppler yaptı tatlım damarlara baktı bir sorun yok dedi..az yemişsin bu hafta dedi..bir sıkıntı olsaydı doppler yapardı...ama kafana takılıyorsa bir dahakine söyle yapsın bakalım...
2 ay da bebeğin bakımıyla ilgilenirsiniz beraber hem ne güzel çocuğuyla sıkı bi bağ kurmuş olur, sonra yavaş yavaş özel derslere başlar sonrasına da bakarsınız kuzum bence o kadar da dert etmesin olur böyle şeyler. dersaneler dışında etüd merkezleri falan oluyor cocukların odevlerine falan yardımcı oluyorlar o tür bişeyler var, oralarda var mıdır bilmem ama ona da bi bakabilirsiniz belki?
QUOTE]
bende diyorum belki daha hayırlı olur senin evde olman ama psikolojisi bozuk olunca nasıl bağ kurar bilemem. kayınvalidelere kalsa bizden çıkmıcaklar hele bebek olunca hergün bizdeler artık. yani eşime sıra gelir mi bilmem ailesinede bişe diemio :S
açıkçası benimde morale çokkkk ihtiyacım var. içimden geldiği gibi ne bebeğime alışveriş yapabildim ne bebeğime kavuşacağım için gönülden sevinebildim.........senağlama
oyyyy canım benimm şimdi okuyabildim ve inan çok üzüldüm allah yardımcınız olur inşallah ama bebiş kısmetiyle rızkıyla gelir zaten hem evet zaten sen çalışınca mecbur birinin bakması gerekicek ve babası içinde ne ii bir fırsat değilmi bi süre sıkarsınız dişinizi maksat eşinin ailesi eşinin üstüne gitmesin bence evde ders vermek üzere ilan verebilir alanıyla ilgili çünkü dersane etüd merkezi vs bildiğim kadaıyla zor bulunabilecek işler hep bi tanıdık gerekio sen sakın canını sıkma bebğini düşün onun en çok senin moraline ihtiyacı var...
bende diyorum belki daha hayırlı olur senin evde olman ama psikolojisi bozuk olunca nasıl bağ kurar bilemem. kayınvalidelere kalsa bizden çıkmıcaklar hele bebek olunca hergün bizdeler artık. yani eşime sıra gelir mi bilmem ailesinede bişe diemio :S
açıkçası benimde morale çokkkk ihtiyacım var. içimden geldiği gibi ne bebeğime alışveriş yapabildim ne bebeğime kavuşacağım için gönülden sevinebildim.........senağlama
çarsamba sorucam zaten,asırı kafama takıldı cünkü...damarlarda ne olursa böyle olurmus ki doppler yaptı
çarsamba sorucam zaten,asırı kafama takıldı cünkü...damarlarda ne olursa böyle olurmus ki doppler yaptı
zaten sezeryan 5 kilo olsa da farketmezdi :)) bari 3 ü gecse alınana kadarya bebeğe gidem kan akışı zayıflarsa bebek beslenemiyormuş..o yüzden baktı benim bebek 10 günde hiç kilo almamşı göründü...bu hafata o kadar çok şey yedim ki umarım almıştır...sende takma kafana..bizimkiler göbeksiz olcak galiba...hem kolay çıkarırız bacım...
dilekk kız usulmee herseyın hayırlısı canımm yaaa usme kendını
zaten sezeryan 5 kilo olsa da farketmezdi :)) bari 3 ü gecse alınana kadar
selam bütün arkadaşlara
ee peki haftası neden 1 hafta geri cıktı ki acaba?önceki tarihle ve satla uyumsuz..carsamba sormalıyım tabi o zamana kadar dogmazsakuşummmm sende üzme kendini boşuna bazen ultrasonlar yanlış ölçüm verebilirmiş sonuçta şuan bize sölenen kiloları bile tam doğru değilken düşün yani canını sıkma sadece kafana çok takılıosa bebişe kilo aldırcak şler yersin öle gerileme falan mümkün şeler değil yani
kızlar oğlum 15 eylül saat 13 .20 dünyaya geldi sancılarım çok sıklaştı ve acilen sezeryanla aldılar oğlum biraz küçük ama olsun çok güzel sadece haber vermek istedim Allah herkese kolaylık versin
kızlar oğlum 15 eylül saat 13 .20 dünyaya geldi sancılarım çok sıklaştı ve acilen sezeryanla aldılar oğlum biraz küçük ama olsun çok güzel sadece haber vermek istedim Allah herkese kolaylık versin
aaaaa sen de mi dogurdun? bebişler 6 oldu :)) canım ya hayırlı olsun allah uzun ömürler versin yavrunakızlar oğlum 15 eylül saat 13 .20 dünyaya geldi sancılarım çok sıklaştı ve acilen sezeryanla aldılar oğlum biraz küçük ama olsun çok güzel sadece haber vermek istedim Allah herkese kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?