2010 Ekim Anneleri

QUOTE]

bende diyorum belki daha hayırlı olur senin evde olman ama psikolojisi bozuk olunca nasıl bağ kurar bilemem. kayınvalidelere kalsa bizden çıkmıcaklar hele bebek olunca hergün bizdeler artık. yani eşime sıra gelir mi bilmem ailesinede bişe diemio :S
açıkçası benimde morale çokkkk ihtiyacım var. içimden geldiği gibi ne bebeğime alışveriş yapabildim ne bebeğime kavuşacağım için gönülden sevinebildim.........senağlama[/QUOTE]

canım benim üzme kendini..hepsi geçicek biliyorsun bunu...sen şimdi bebeğine ve yeni hayatına odaklan..bak hem biz burdayız...hiçbişey için üzülme..bebişni de üzersin sonra...

benim de 4 gün önde gidiyodu en bastan beri,gecen hafta sat la denk gelmişti bu hafta geriye düşmüş..çok kafama takıldı ama ya,gelişimi geriye mi gitmeye basladı acaba?

bana hemen doppler yaptı tatlım damarlara baktı bir sorun yok dedi..az yemişsin bu hafta dedi..bir sıkıntı olsaydı doppler yapardı...ama kafana takılıyorsa bir dahakine söyle yapsın bakalım...

bana hemen doppler yaptı tatlım damarlara baktı bir sorun yok dedi..az yemişsin bu hafta dedi..bir sıkıntı olsaydı doppler yapardı...ama kafana takılıyorsa bir dahakine söyle yapsın bakalım...
çarsamba sorucam zaten,asırı kafama takıldı cünkü...damarlarda ne olursa böyle olurmus ki doppler yaptı

off canım yaa üzülme arkadaşlar da demiş bu geçici bi dönem herşey hallolur yavaş yavaş inşallah :teselli:

çarsamba sorucam zaten,asırı kafama takıldı cünkü...damarlarda ne olursa böyle olurmus ki doppler yaptı

ya bebeğe gidem kan akışı zayıflarsa bebek beslenemiyormuş..o yüzden baktı benim bebek 10 günde hiç kilo almamşı göründü...bu hafata o kadar çok şey yedim ki umarım almıştır...sende takma kafana..bizimkiler göbeksiz olcak galiba...hem kolay çıkarırız bacım...

kuşummmm sende üzme kendini boşuna bazen ultrasonlar yanlış ölçüm verebilirmiş sonuçta şuan bize sölenen kiloları bile tam doğru değilken düşün yani canını sıkma sadece kafana çok takılıosa bebişe kilo aldırcak şler yersin öle gerileme falan mümkün şeler değil yani

zaten sezeryan 5 kilo olsa da farketmezdi :)) bari 3 ü gecse alınana kadar

kızlar oğlum 15 eylül saat 13 .20 dünyaya geldi sancılarım çok sıklaştı ve acilen sezeryanla aldılar oğlum biraz küçük ama olsun çok güzel sadece haber vermek istedim Allah herkese kolaylık versin

selam bütün arkadaşlara

ee peki haftası neden 1 hafta geri cıktı ki acaba?önceki tarihle ve satla uyumsuz..carsamba sormalıyım tabi o zamana kadar dogmazsa

evet bak ritacımda yazmış kolay doğum yapabilirsin kilosu düşük olsada zaten 37.ci hafta demek kliik sürenin dolması demektir kilosu 2500 ü geçerse doğana kadar hiç korkma yani öle gerileme die bişe olamaz herşeyi yiyince kilo almazda bebişler ona kilo aldırcak şler yiyine kilo alır kız bide sen kilo almada sonra biliosun çok zor oluo vermesi nette vardı dur bakıp atıyım sana bebeğe kilo aldıran yiyecekleri

anam inanmıyorum..hayırlı olsun tatlım..nasılsın bebiş nasıl??çıkma hemen biraz anlat nasıl geçti herşey...ayyy çokk güzel...

aaa lavinya gözün aydın canımm maşallah oğluşuna sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl?

37+5 haftalık hamıleyım sabahtan berı kasıklarıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırıyo aynı haftada olanlar sızdede böle bı agrı var mı mıyde bulantısı ve bel agrısı ek olarak

aaaaa sen de mi dogurdun? bebişler 6 oldu :)) canım ya hayırlı olsun allah uzun ömürler versin yavruna

ay canım gözünaydın....allah analı babalı büyütsün...maşallah kuzuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…