2010 Ekim Anneleri

eskiden 5 kilo da olsa 6 da olsa baska sansları yokmuşki.yöntem mecbur aynı.benim annemde epidurale kızıyo.felç olurum diye korkuyo.çatır catır doğur biz sizi öyle dogurduk diyo.
bence de eskiden böyle yöntemler olsa onlar da kullanırdı kesin,ama onlar öle yaptı die öneriyolar,evet o epidural için bana da aynı seyi söylediler..ama felc binde bir milyonda birdir heralde varsa tabi..sadece bas agrısı yapıyomus yan etkiolarak o kadar

selam cnm merak etme nevyas dogurmamıs hala dinleniyo evinde,bu akşam burdaydı

meraklanıyo insan ya kızlar naaptı diye.sona kalanlar icin zor olucak.kimse kalmıcak burda cvp vericek.herkes bebişiyle ilgilenirken biz hala dogum stresiyle ugrasıcaz.tabi günümüzü beklersek...

meraklanıyo insan ya kızlar naaptı diye.sona kalanlar icin zor olucak.kimse kalmıcak burda cvp vericek.herkes bebişiyle ilgilenirken biz hala dogum stresiyle ugrasıcaz.tabi günümüzü beklersek...
fırsat buldukca doguranlar da gelir cnm destek olmak için merak etme

2009 ekim annelerini yakalamış zaten sorma çok kafa adam yawwss 2010 da da varmışım diyo bana :) hee dedim arada bir gir de aydınlat barıı bizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…