muz iyi canım içinde cinko ve magnezyum da var,ama fazla yeme kabızlık yapar özellikle son aylarda..süt de tamam ama hamur işine yüklenme fazla
bence de eskiden böyle yöntemler olsa onlar da kullanırdı kesin,ama onlar öle yaptı die öneriyolar,evet o epidural için bana da aynı seyi söylediler..ama felc binde bir milyonda birdir heralde varsa tabi..sadece bas agrısı yapıyomus yan etkiolarak o kadareskiden 5 kilo da olsa 6 da olsa baska sansları yokmuşki.yöntem mecbur aynı.benim annemde epidurale kızıyo.felç olurum diye korkuyo.çatır catır doğur biz sizi öyle dogurduk diyo.
ya canım daha önce sordum mu bilmiyorum ama senin epiduralden sonra bas agrısı bel agrısı gibi bi yan etki problemin oldu mu?
güle güle canımiyi geceler kızlar ben kacıom
selam cnm merak etme nevyas dogurmamıs hala dinleniyo evinde,bu akşam burdaydı
peki ameliyat esnasında korkmadın mı?kalp ritmin falan hızlanmadı mı?ben panikler miyim acaba diom ?olmadı...ama her bünyeyi farklı etkiliyomuş...
ben çok memnunum epiduralden...
fırsat buldukca doguranlar da gelir cnm destek olmak için merak etmemeraklanıyo insan ya kızlar naaptı diye.sona kalanlar icin zor olucak.kimse kalmıcak burda cvp vericek.herkes bebişiyle ilgilenirken biz hala dogum stresiyle ugrasıcaz.tabi günümüzü beklersek...
slm cnm biz öleyiz bi doluştukmu
allah bi çene vermiş gerisini koyvermiş
kocişte dio ne yazıon o kdradam deli oluo
bu arada crazyy bizim jhonyy erkana demiş ki seni kkda çekiştiriyoruz :))) içeri girdim erkan diyoki dedikdumu mu yapıyonuzzzzkaydirigubbakcemile3
kadın olmanın özelliği bu kaydirigubbakcemile3 çenemiz kuvvetli.erkekler anlayamaz.
sizin dr da üye olup topiği takip ederse sasırmayın :))ispiyonlamış bizi hayınnnn....kaydirigubbakcemile3
sizin dr da üye olup topiği takip ederse sasırmayın :))
ii uykularrr mucksskızlar ben yatıom haydın görüşürük ii geceler: Dsizde yaıtn bak hee
olur mu olur ama adam 8buçukta beni yolladı benden sonra 4 hastası vardı bi de sezeryan anca eve gider şimdiiolabilir vallahi...şu misafirlerden biri o olmasın sakın....bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrr nörüyonuzzzz
kızlar ben yatıom haydın görüşürük ii geceler: Dsizde yaıtn bak hee
2009 ekim annelerini yakalamış zaten sorma çok kafa adam yawwss 2010 da da varmışım diyo bana :) hee dedim arada bir gir de aydınlat barıı bizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?