ben de cok tatlı yedim bu arabilmiyorumkismilebu saatte tiramisu yapılır mı kalktım yaptım sonra niye kilo alıyoorrumm bu haftalarda tatlıya takmış durumdayımm
selam cnm yuvarlanıp gidiyoruz nolsun kaydirigubbakcemile3sen nasılsın,bi bebişimiz daha oldu sen sormadan söliim lavinya44 dogum yapmısSLM KIZlar nasılsınız
iyi de baklava yersen kiloyu o diil sen alırsın ayol :))
ecriiinn özeline bak msj attım
iyi geceler cnm..ben de annemle konusuyom hastaneden cıkınca,sezeryana karar verdik dedim iyi mok yediniz dedi bana:roflol::roflol::roflol:iyi geceler kızlar
masallah sayfalar almıs basını gitmiş
kayınvalideyle görüştüm kızım normal dogum yap dio inş. anne bende öle istiom ama kısmet diom cocuk irimiş diom son günü beklerse zor diom ben esini 4700 dogurdum nolcak dio
SLM KIZlar nasılsınız
yok canım ya bişi yolladımnoluyo bakiim orda gizli gizli :))
yok canım ya hamur işi ve tatlının bebege yararı yok sırf sana kilo yapıyo sadeceay wallamıbende o kilo alcek die kocişi arayıp aldırtmıştım
baktım yazdım cvpmsne gel ganyat
iyi geceler cnm..ben de annemle konusuyom hastaneden cıkınca,sezeryana karar verdik dedim iyi mok yediniz dedi bana:roflol::roflol::roflol:
iyi geceler cnm..ben de annemle konusuyom hastaneden cıkınca,sezeryana karar verdik dedim iyi mok yediniz dedi bana:roflol::roflol::roflol:
vayyy bu arada 4 kalbim olmus ayol dogurana kadar 5 olcaz bu ceneyle
:roflol::roflol:
ay sorma bende istiom ama kısmet diom yani hersey olabilir sonra hayalkırıklıgı yasamiim diom simdinin büyükleri bölee :)
bu daha başlangıc daha kimbilir ne laflar duycam sagdan soldan :))hani eskiden tarlada ya da evde doguruyolarmıs ya,şimdikiler kolaya kaçıyomus öle diolar :))düzel cevappsempatiksalakcinni
yok canım ya hamur işi ve tatlının bebege yararı yok sırf sana kilo yapıyo sadece
muz iyi canım içinde cinko ve magnezyum da var,ama fazla yeme kabızlık yapar özellikle son aylarda..süt de tamam ama hamur işine yüklenme fazlahmm ne yiyimmuz yedim bugun ballı süt içtim. az makarna yedim. cnm bişi istemedi.
iyi geceler kızlar
masallah sayfalar almıs basını gitmiş
kayınvalideyle görüştüm kızım normal dogum yap dio inş. anne bende öle istiom ama kısmet diom cocuk irimiş diom son günü beklerse zor diom ben esini 4700 dogurdum nolcak dio
Bitter kız o gün mercimek bir güzel oldu kiiisaolasın tatlım artık favori yemeğimdir yane:))
selam kızlar.bu saatte muhabbet koyu.geçmişe bakamadım çok.nevyastan haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?