2010 Ekim Anneleri

iyi geceler kızlar
masallah sayfalar almıs basını gitmiş
kayınvalideyle görüştüm kızım normal dogum yap dio inş. anne bende öle istiom ama kısmet diom cocuk irimiş diom son günü beklerse zor diom ben esini 4700 dogurdum nolcak dio

bu saatte tiramisu yapılır mı kalktım yaptım sonra niye kilo alıyoorrumm bu haftalarda tatlıya takmış durumdayımm
ben de cok tatlı yedim bu arabilmiyorumkismile
SLM KIZlar nasılsınız
selam cnm yuvarlanıp gidiyoruz nolsun kaydirigubbakcemile3sen nasılsın,bi bebişimiz daha oldu sen sormadan söliim lavinya44 dogum yapmıs

bu arada crazyy bizim jhonyy erkana demiş ki seni kkda çekiştiriyoruz :))) içeri girdim erkan diyoki dedikdumu mu yapıyonuzzzzkaydirigubbakcemile3

iyi geceler cnm..ben de annemle konusuyom hastaneden cıkınca,sezeryana karar verdik dedim iyi mok yediniz dedi bana:roflol::roflol::roflol:

iyi geceler cnm..ben de annemle konusuyom hastaneden cıkınca,sezeryana karar verdik dedim iyi mok yediniz dedi bana:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
ay sorma bende istiom ama kısmet diom yani hersey olabilir sonra hayalkırıklıgı yasamiim diom simdinin büyükleri bölee :)

:roflol::roflol:
ay sorma bende istiom ama kısmet diom yani hersey olabilir sonra hayalkırıklıgı yasamiim diom simdinin büyükleri bölee :)

düzel cevappsempatiksalakcinni
bu daha başlangıc daha kimbilir ne laflar duycam sagdan soldan :))hani eskiden tarlada ya da evde doguruyolarmıs ya,şimdikiler kolaya kaçıyomus öle diolar :))

eskiden 5 kilo da olsa 6 da olsa baska sansları yokmuşki.yöntem mecbur aynı.benim annemde epidurale kızıyo.felç olurum diye korkuyo.çatır catır doğur biz sizi öyle dogurduk diyo.

eşim işte olduğu için annem bende kalıyor bugün çarşaf börepi yaptırdım ona patateslii alllahhhh bugün de dr hamurişi yeme diyoo eve gidince gömülecem böreğe haberin yok dedim içimden anam bi iştahım açıldı ki sormaayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…