2010 Ekim Anneleri

normali istememin tek sebebei sonda olmayışı. anammmmm tüyleerim diken diken oldu :1shok:
suan bazı sezeryanlarda da takmıyolar eger günü belliyse özellikle bi gün öncesinde bişi yiyip içmicen o kadar...ben takarlarsa uyustugumda takılmasını isticem,canlı canlı taktırmam

canım işin zor vallahi..erkekler çalışmadığı zaman kendilerini ezik hissediyolar...sen nasıl davranırsan davran hep ters davranıyolar...inşallah en kısa zamanda iş bulur...

hiç sorma ne desem ters anlıyo zaten. bende ne diceğimi şaşırdım. şimdide arkadaşlarının yanında. gidiimmi dedi git dedim. inşallah biraz açılırda gelir :Saruboceq:

ayy bende mısır yedim ayıptır söylemesi...kızım dans etmeye başladı...hem kaburgalarımı ittiriyo hem aşığıdan kasklarıma dayanıyo...ayy ne yapıyo bu...?
ben bi ara resmen kavga ediyodum akşam ufaklıkla :)) acıtıyo bazen canıma tak ediyo ya,cok sert hareket ediyo..eşim de şimdiden böle kavga ederseniz ilerde napcanız diyodu :))

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum a.s.
iyi geceler cnm,görüşmek üzereopuyorumnanaktan
yaramaz olcek biizm çocuklar milletin çocunu kınadık
evet ya ben görünce yaramaz cocukları dayanamazdım ayy ne fena cocuk,ayy ne cok aglıyo,ayy ne cok bagırıyo,ay yerinde durmuyo derdim ama şimdi basıma gelceklerden korkuyorum :))

korkma canım ya sezeryan olursa konusursun durumu,ya uyusukken takarlar ya da günü belliyse bişi yiyip içmezsin..ya da normal olursan da gerek yok zaten..kesinleşmedi mi nasıl dogum yapıcagın?

normal inş.ama bi problem olursada sezeryan olabilir. normal olsun diye tutturmam yani

bu saatte tiramisu yapılır mı kalktım yaptım sonra niye kilo alıyoorrumm bu haftalarda tatlıya takmış durumdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…