evet canım ıkınırken arkadan da gitmesin die :))
suan bazı sezeryanlarda da takmıyolar eger günü belliyse özellikle bi gün öncesinde bişi yiyip içmicen o kadar...ben takarlarsa uyustugumda takılmasını isticem,canlı canlı taktırmamnormali istememin tek sebebei sonda olmayışı. anammmmm tüyleerim diken diken oldu :1shok:
:))) benimki de yapıyo cnm,çok acıyo bazen dövüşüp duruyoz simdiden :))haha allah canını almasın
bu kız benim iç organlarımı iktiriodayadı sırtını karnıma
canım işin zor vallahi..erkekler çalışmadığı zaman kendilerini ezik hissediyolar...sen nasıl davranırsan davran hep ters davranıyolar...inşallah en kısa zamanda iş bulur...
suan bazı sezeryanlarda da takmıyolar eger günü belliyse özellikle bi gün öncesinde bişi yiyip içmicen o kadar...ben takarlarsa uyustugumda takılmasını isticem,canlı canlı taktırmam
korkma canım ya sezeryan olursa konusursun durumu,ya uyusukken takarlar ya da günü belliyse bişi yiyip içmezsin..ya da normal olursan da gerek yok zaten..kesinleşmedi mi nasıl dogum yapıcagın?hımmm. eyvahedigeldismile
:))) benimki de yapıyo cnm,çok acıyo bazen dövüşüp duruyoz simdiden :))
ben bi ara resmen kavga ediyodum akşam ufaklıkla :)) acıtıyo bazen canıma tak ediyo ya,cok sert hareket ediyo..eşim de şimdiden böle kavga ederseniz ilerde napcanız diyodu :))ayy bende mısır yedim ayıptır söylemesi...kızım dans etmeye başladı...hem kaburgalarımı ittiriyo hem aşığıdan kasklarıma dayanıyo...ayy ne yapıyo bu...?
iyi geceler cnm,görüşmek üzereopuyorumnanaktaniyi geceler kızlar ben kaçıyorum a.s.
evet ya ben görünce yaramaz cocukları dayanamazdım ayy ne fena cocuk,ayy ne cok aglıyo,ayy ne cok bagırıyo,ay yerinde durmuyo derdim ama şimdi basıma gelceklerden korkuyorum :))yaramaz olcek biizm çocuklarmilletin çocunu kınadık
korkma canım ya sezeryan olursa konusursun durumu,ya uyusukken takarlar ya da günü belliyse bişi yiyip içmezsin..ya da normal olursan da gerek yok zaten..kesinleşmedi mi nasıl dogum yapıcagın?
iyi de baklava yersen kiloyu o diil sen alırsın ayol :))bende baklava yedim çoştu. kilo aldırcem derken organlarımdan olcam
ben bi ara resmen kavga ediyodum akşam ufaklıkla :)) acıtıyo bazen canıma tak ediyo ya,cok sert hareket ediyo..eşim de şimdiden böle kavga ederseniz ilerde napcanız diyodu :))
ya canım daha önce sordum mu bilmiyorum ama senin epiduralden sonra bas agrısı bel agrısı gibi bi yan etki problemin oldu mu?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
noluyo bakiim orda gizli gizli :))ecriiinn özeline bak msj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?