2010 Ekim Anneleri

ayıp ama onların yaptığıda sana yardıma geliceklerine bide hizmet mi bekliyorlar hiç mi anlayış yok insanlarda bi anlasam çok afedersiniz ama yataktan zor doğruluyoruz bu don haftalarda kalk bide misafir ağarla Allah Yardımcın Olsun Canım .... :gitme:

valla ben hamıle oldugumdan berı kımseyı kabul etmıyorum zaten zor gectı hamılelıgım şimdide son zamanlar hıc ugrasamam annem ben yorılmıyım dıye yemegı burda yıyın dedi

Pike cim bişiy daha sorıcam ama : ) peki bu kasılmalar ağrı gibi olmuyormu yani hissederim değilmi hepsini :) ay ne biliyim şimdi yanı karnım iki gündür sürekli taş gibi ya ondan galiba telaş yaptım biraz üstelik bugün oğluşumun odasını yerleştiricem

banada bayramda yatılı misafir geldi. nerdeyse doğuruyodum. 5 kişilerdi gelen misafirler. bide kayınvalidemler falan geldi e onlar gelince kayınvalidelere el öpmeye gelenlerde bize geldi tam bi kabustu.2 tane genç kızları vardı biri ünide biri lisede hiç yardım etmediler bırak yardımı yiyip içip kenara çekildiler. tek tabağa bile ellemediler. bana kola alabilir miyim? su alabilir miyim diye garson muamelesi yaptılar yani. belime ağrı girdi hizmet etmekten biraz uzanayım dedim. hamileliktendir bişe olmaz dediler :1shok: düşün artık. neyseki 2 gece 3 gündüz kaldılardelikafadulden

selam kızlar, nasılsınız??
geçmişe bakamadım, yok değil mi doğuran?
ecrin dün senin mi sancın vardı?

oofff moralim bozukya evde ufaka tefek şeylerde laincak eşim sadece hafta sonra işten erken çıkma olasiliğida var iki haftadir bunuda kaybediyorum valla doğursam hiç bişey hazır degil desem yeridir evimde adim atilacak yerde yok akşamdan beri her yeri döktüm temzilemeye çalişiyorum şimdi biraksam daha yapamam dediğiniz gibi hizmet yapmak istemiyolar hizmet bekliyolar koca göbeğimle zaten oturduğum yerden 1 saate kalmıyorum iki gündürde uykusuzum nasıl atlaticam bilemiyorum sadece eşime kızıyorum...

ay ne ayıp yaa,ben görüştüklerime hamileliğim sonlansın gelin,bebeği görmeye gelirsiniz artık diye açık açık söylüyorum,bebeğim ve ben daha önemliyiz,benimki de zor bir hamilelik zaten,ben kendime bakamıyorum ki,bana da eşim bakıyo dediiiiiiiim ve büyük konuştum heralde akşama yatılı misafir geliyooooooo,görümcemler,kayınvalidemler,bu kadar olur yani(

günaydın kızlarr esracım allah sabır versin ne düşüncesizinsanlar var seninde yüzün ymusak heralde ondan yüz blyolardır

amanın söle gelmesinler

günaydın kızlarr esracım allah sabır versin ne düşüncesizinsanlar var seninde yüzün ymusak heralde ondan yüz blyolardır

biraz öyleyim cnm kimsenin kalbini kıramiyorum akannehir birde neden gelmesinlerki ohh yemekler dört dörtlük içecekler tatlilar börekler geliyolar hazir bu seferde hiç bişey yapmiyacam valla...

biraz öyleyim cnm kimsenin kalbini kıramiyorum akannehir birde neden gelmesinlerki ohh yemekler dört dörtlük içecekler tatlilar börekler geliyolar hazir bu seferde hiç bişey yapmiyacam valla...

yardım ediolarsa gelsinler kız D: ii işte
artık çok geç ececim,eşim konuştu,maalesef 5 te geliyolar,bana kimse bişiy sormadı kiii(

aa sormadan olurmu öle :S yardım etmezlermi

bizdede eşimin abisigil memeleketten ramazanda gelcez demişler eşimde tutmuş bayramdan sonra gelin şimdi gezilmez demiş bende çok kızdım benim nezaman dogum yapacagım belli degil bide bütün gün evde beni sinir edip oturuyodular daha önceki gelişlerinde ne bi yardım var ne bi memnuniyet yemek yaparsın ben bunu yemem kahvaltılık getir diyoya abisi tam sinir krizi geçiriyorum ben eşime bigün bile evde sigara içirmedim evi duman altı edip gidiyolar ondan sonra bütün evi baştan aşagı yıkıyorum kokudan kurtulmak için gelmesinler dedim şimdilik sesleri tekrar çıkmadı inşallah gelmezler

ben sancı nasıl bişey hiç bilmiyorum çünkü oglum inatçı çıkmıştı nebi sancı nebi nişan geldi dr günde yarım saat yürü sancın gelsin demişti ben 4saat yürüyodum geede bişey olmadı ensonunda gününden 10 gün geçince artık daha fazla tehlikeye girmesin diye sezaryenle dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…