of ya off 38 . haftamdayim zaten halim yokki kalkip evde temizlik yapıyım doğum heran olma ihtimali var birde misafir ağirliyorum anlayiş olur biraz insanda hemde yatiliya geçen hafta sonu bizdeydiler ozamna yine yatiya gelmiştiler şimdide dayanamiyorumya yemkeleri ayri yatak serip kaldirmak ayri kahvalti ayri yaparim yapmasina ama dayanamiyorum kızlarya ben kendi eşime hızmeet yaparken zorlaniyorum üstelikte bugün temizliğime başlamişken ooofff...
of ya off 38 . haftamdayim zaten halim yokki kalkip evde temizlik yapıyım doğum heran olma ihtimali var birde misafir ağirliyorum anlayiş olur biraz insanda hemde yatiliya geçen hafta sonu bizdeydiler ozamna yine yatiya gelmiştiler şimdide dayanamiyorumya yemkeleri ayri yatak serip kaldirmak ayri kahvalti ayri yaparim yapmasina ama dayanamiyorum kızlarya ben kendi eşime hızmeet yaparken zorlaniyorum üstelikte bugün temizliğime başlamişken ooofff...
selam kızlar, nasılsınız??
geçmişe bakamadım, yok değil mi doğuran?
ecrin dün senin mi sancın vardı?
rüyamda hep dogum yapıyorum goruyorum:)
bendeee
hep suyum geliyo rüyamda uyanıyomki nerdeyse altıma yapacam
çişim gelmiş oluyo kaydirigubbakcemile3
ay ne ayıp yaa,ben görüştüklerime hamileliğim sonlansın gelin,bebeği görmeye gelirsiniz artık diye açık açık söylüyorum,bebeğim ve ben daha önemliyiz,benimki de zor bir hamilelik zaten,ben kendime bakamıyorum ki,bana da eşim bakıyo dediiiiiiiim ve büyük konuştum heralde akşama yatılı misafir geliyooooooo,görümcemler,kayınvalidemler,bu kadar olur yani(
günaydın kızlarr esracım allah sabır versin ne düşüncesizinsanlar var seninde yüzün ymusak heralde ondan yüz blyolardır
amanınsöle gelmesinler
biraz öyleyim cnm kimsenin kalbini kıramiyorum akannehir birde neden gelmesinlerki ohh yemekler dört dörtlük içecekler tatlilar börekler geliyolar hazir bu seferde hiç bişey yapmiyacam valla...
artık çok geç ececim,eşim konuştu,maalesef 5 te geliyolar,bana kimse bişiy sormadı kiii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?