2010 Ekim Anneleri

ohhh aman amannnnnçokkk svndmmmm......bklesin az daha kuzucuklar....

demek dinlenme verdi sana.benim dedigim gibi auc ici kadar islaklik oluyor ilik ilik birden geliyor sonrasi yok.ama bu hafta hep o sekilde oldu.insan arkasi gelmeyincede teraddüt ediyor

cnm doktora git gene suyuna fln baksın. bana keseyi üstten yırtmış kapanır dedi. ama su kesilmezse gel gene bakalım dedi.

hı hı anladım canım,benimki de 35+6 olalım muayehaneye halay çekerek gel istersen dedi,ama bende durmasından yanayım,inşallah bekler:Saruboceq:

tıbben senin doktorunun söylediği doğru zaten, 36. haftayı bitirince ilaç kesiliyormuş, benimki de öle demişti :)

ama bayram neyse de onun istanbuldaki basket finaline bileti vardı, oraya gitcem ben yokken doğuramazsın biraz daha kullan dedi. pazar maç vardı, ptesi kestik işte.

yoksa biz de 35+6'da ya da 36+0'da kesecektik.

dogru diyorsun agrinin yaninda azda olsa su gidiyor.korkuda var ondana da kicimi kaldirmak zor geliyor.eyvahedigeldismile

rabbim yardimcisi olsun.hepimizin insallahhhhh

evet canım malesef ama ben sadece egitim iptal diye cok dert ettirmiom kardeşimi o birde askerde dusun nasıl konu tekrarı yapıcak

kızlar nurtopu iyiymiş,
kasılmaları olmus ama sımdı durmus dun doktordalarmıs sonra annesine gecmişler
dr 1 hafta en fazla 10 gunun var demiş bekliolarmıs hepinize selamı var

Allah yardımcısı olsun inş.

iyi olmalarına sevindim, cok sukur...

evet canım malesef ama ben sadece egitim iptal diye cok dert ettirmiom kardeşimi o birde askerde dusun nasıl konu tekrarı yapıcak

eğitim deyince sadece ögretmenlerinkimi cnm ben 2010 10 temmuzda giren bütün memur adaylarin diye biliyorum...

dogru diyorsun agrinin yaninda azda olsa su gidiyor.korkuda var ondana da kicimi kaldirmak zor geliyor.eyvahedigeldismile

rabbim yardimcisi olsun.hepimizin insallahhhhh

kız delirme kalk git :)

sancı dediğin rahmin kasılması. rahim kendini sıktıkça su çıkcak o zaman. bebek hareketli diye senin için rahat sanırım ama enfeksiyon riski var, o önemli işte. sen yine önlemini al canım ya. gidiver nolcak.

Selam kızlar günaydın ( tünaydın ) biz 39. haftadayız karnım 2 gündür taş gibi oluyor doktorun kasılmalar artık başlar diyerek kastettiği sancılar bunlarmı demek bilen varsa bi yardımcı olabilir mi

evet canım kasılmalar yani sancılar karnın taş kesilip gevşemesi.

dakika tut, sıklığına ve ne kadar sürdüğüne bak, sırt üstü yatarken daha kolay oluyor takip etmek.

3 dk'da bir gelip 45-50 saniye sürüyorsa hastaneye gitme zamanııııııı kafamçokkarıştı

of ya off 38 . haftamdayim zaten halim yokki kalkip evde temizlik yapıyım doğum heran olma ihtimali var birde misafir ağirliyorum anlayiş olur biraz insanda hemde yatiliya geçen hafta sonu bizdeydiler ozamna yine yatiya gelmiştiler şimdide dayanamiyorumya yemkeleri ayri yatak serip kaldirmak ayri kahvalti ayri yaparim yapmasina ama dayanamiyorum kızlarya ben kendi eşime hızmeet yaparken zorlaniyorum üstelikte bugün temizliğime başlamişken ooofff...

amanın şuanda kardeşimi bile gönderdim. ayak altında dönüo diye. musafiri hayatta çekemezdim heralde. :S insanda anlayış olur az yaa. normal zaman değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…