kızlar nurtopu iyiymiş,
kasılmaları olmus ama sımdı durmus dun doktordalarmıs sonra annesine gecmişler
dr 1 hafta en fazla 10 gunun var demiş bekliolarmıs hepinize selamı var
Allah yardımcısı olsun inş.
demek dinlenme verdi sana.benim dedigim gibi auc ici kadar islaklik oluyor ilik ilik birden geliyor sonrasi yok.ama bu hafta hep o sekilde oldu.insan arkasi gelmeyincede teraddüt ediyor
hı hı anladım canım,benimki de 35+6 olalım muayehaneye halay çekerek gel istersen dedi,ama bende durmasından yanayım,inşallah bekler:Saruboceq:
dogru diyorsun agrinin yaninda azda olsa su gidiyor.korkuda var ondana da kicimi kaldirmak zor geliyor.eyvahedigeldismilecanım sıza sıza azalmasın iyice?
bana kalırsa, doktora görünüp tekrar eve dönebilirsin? ne kadar kalmış suyu bi baksınlar.
çünkü su gelirse mutlaka doktora gidin diyolar. kuru sancın olsa beklemen neyse de, su olunca ben tedirgin oldum :)
rabbim yardimcisi olsun.hepimizin insallahhhhhkızlar nurtopu iyiymiş,
kpss sonuçlari iptal edilmiş çok üzüldüm alin teriyle puan yapanlar adina ilk başta eşim adam caz okadar zor işin ardından işten gelip dersaneye gidiyordu oda yetmiyor evde çalişiyordu ama şimdi herşeyden soğumuşken sinav iptal...yazik..
kızlar nurtopu iyiymiş,
evet canım malesef ama ben sadece egitim iptal diye cok dert ettirmiom kardeşimi o birde askerde dusun nasıl konu tekrarı yapıcak
dogru diyorsun agrinin yaninda azda olsa su gidiyor.korkuda var ondana da kicimi kaldirmak zor geliyor.eyvahedigeldismile
rabbim yardimcisi olsun.hepimizin insallahhhhh
evet canım malesef ama ben sadece egitim iptal diye cok dert ettirmiom kardeşimi o birde askerde dusun nasıl konu tekrarı yapıcak
Selam kızlar günaydın ( tünaydın ) biz 39. haftadayız karnım 2 gündür taş gibi oluyor doktorun kasılmalar artık başlar diyerek kastettiği sancılar bunlarmı demek bilen varsa bi yardımcı olabilir mi
selam kıslar
bu su dedıgınız seffafmı gelıyor sankı bendende gelıyor ya arada şuan yıne gelmıs
selam kıslar
bu su dedıgınız seffafmı gelıyor sankı bendende gelıyor ya arada şuan yıne gelmıs
evet şeffaf ve akışkan diye tarif ediyorlar. bir de kendine has kokusu olurmuş, bak bakalım canım, ona göre doktorunu ararsın sen de.
hg cnm
valla benden de arada geliyo ama sumu değilmi bilmiyorum,
rengi şeffamış su gibiymiş suyun
of ya off 38 . haftamdayim zaten halim yokki kalkip evde temizlik yapıyım doğum heran olma ihtimali var birde misafir ağirliyorum anlayiş olur biraz insanda hemde yatiliya geçen hafta sonu bizdeydiler ozamna yine yatiya gelmiştiler şimdide dayanamiyorumya yemkeleri ayri yatak serip kaldirmak ayri kahvalti ayri yaparim yapmasina ama dayanamiyorum kızlarya ben kendi eşime hızmeet yaparken zorlaniyorum üstelikte bugün temizliğime başlamişken ooofff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?