yardım ediolarsa gelsinler kız D: ii işte
aa sormadan olurmu öle :S yardım etmezlermi
hosgeldin figan..
valla bende öleyim kaldırmıyor ne bacaklarım nede totom.. offf
Pike cim bişiy daha sorıcam ama : ) peki bu kasılmalar ağrı gibi olmuyormu yani hissederim değilmi hepsini :) ay ne biliyim şimdi yanı karnım iki gündür sürekli taş gibi ya ondan galiba telaş yaptım biraz üstelik bugün oğluşumun odasını yerleştiricem
merhaba arkadaşlar bayramın üçüncü günü oğlumu küvezden çıkardılar şükürler olsun eve geldik
banada bayramda yatılı misafir geldi. nerdeyse doğuruyodum. 5 kişilerdi gelen misafirler. bide kayınvalidemler falan geldi e onlar gelince kayınvalidelere el öpmeye gelenlerde bize geldi tam bi kabustu.2 tane genç kızları vardı biri ünide biri lisede hiç yardım etmediler bırak yardımı yiyip içip kenara çekildiler. tek tabağa bile ellemediler. bana kola alabilir miyim? su alabilir miyim diye garson muamelesi yaptılar yani. belime ağrı girdi hizmet etmekten biraz uzanayım dedim. hamileliktendir bişe olmaz dediler :1shok: düşün artık. neyseki 2 gece 3 gündüz kaldılardelikafadulden
merhaba arkadaşlar bayramın üçüncü günü oğlumu küvezden çıkardılar şükürler olsun eve geldik
cansett madem eşin gel demiş on epeyce yor kusum aklı basına gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?