2010 Ekim Anneleri

aa sormadan olurmu öle :S yardım etmezlermi[/QUOTE]

ederler ederler ama evde ne yemek var ne bişe,banada annem yapıp getiriyodu,artık kendin pişir kendin ye usulü olur,ben sürekli yatıyorum,erken doğum riskim var

cık cık cık. insanda az anlayış olcak. ben hamile birinin yanına gezmeye gidemem walla :S allah akıl fikir versin insanlara.

tünaydın annişleeer...

nasılsınız bakalım?

valla ben kamyon gibi oldu..kalkamıyorum gücüme gidiyor..oysaki zapzayıf biriydim ben..

benim kızında gelesi yok heral..

ben eşime hamıle kaldıgımda soyledım oyle dedım aılen zırt pırt gelmesın ben hızmet edemem kımseye
arayıp soruyolarmı bı ıhtıyacınız varmı dıye gelmesınlerde ozaman

hosgeldin figan..

valla bende öleyim kaldırmıyor ne bacaklarım nede totom.. offf

hoşbulduk canım...

napıcaz böyle yaa

bazen diyorum eşime kalk gidelim sezaryanla aldıralım bebeği.. o kadar canım azaldı vallahi..ama eşim sabret diyo..

annem geldi sağolsun işlerimi o görüyor dünden beri ama benim derdim iş değiğl kaldıramadım vücüdümm:)

canım ağrıyı hissetmeyebilirsin, sancılar çok şiddetlenince ağrı hissediyor genelde kadınlar. yani ben zerre acı duymadım ama kasılmalar nst'de çok şiddetli çıkıyordu. sürekli taş gibi olmaması lazım ama ya, arada bir gevşemesi lazım? sırt üstü yatıp takip ettin mi canım?

sürekli taş gibi dersen bence o karnının gerginliği de olabilir?

zaten dün yırtıldığımı farkettim,göbekten değil ama belimden gitmiş,şimdi rengi mor çizik çizik,çok korkuyorum artacak diye,ah beni bu son aylar mahvetti..bi de koca bi totom var artık,dal gibi kızdım ben..

oha yani pesss. o kızların anaları yok mu ya, yardım edin desin?

kızlar ya, esracım sana da diyorum, kendinizi yormayın söyleyin ben artık yapamıyorum diyin, çekilin kenara. kendi işlerini kendileri yapmak zorunda kalırlarsa hemen kaçar giderler

şaka bir yana, kızlar yazık günah siz kendinizi hiç mi düşünmüyorsunuz. hadi onlar angut afedersiniz, siz kendinizi düşünün, yapamıyorum kusura bakmayın deyin.

ay en azından kola isterse, al canım dolapta var, bardak da şurada deyiverin gözünüzü seveyim ya. başlarım böle işe ha. siz de insansınız anacım.

hayırlı olsun bebegin canım analı bablı büyütün ben çıkıyorum ogluşum acıkmış yemek hazırlıycam ona görüşürüz

slm kızlar. eminecim gözün aydın darısı bizlere inş. kötü günler geride kaldı senin için. birkaçgündür giremiyorum ne var ne yok kızlar. daha geçmişi de okuyamadım

nasılsınız kızlar ? benim 1 haftadır uyandığımda el parmaklarım şiş oluyor ve açıp kapatmakta zorlanıyorum acıyor sonra kalkınca azalıyor tam geçmiyor böyle bi durum yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…