2010 Ekim Anneleri

ama sende kaşınıosun hekaydirigubbakcemile3:roflol:

aman sizin için feda ediyorum kendimi işte kobay oldum hurma kobayı:))bu gece doğurursam yarın hurma satışları patlarr:teytey:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

normal doğumla gelsin de isterse 5 dk sonra gelsin

aman sizin için feda ediyorum kendimi işte kobay oldum hurma kobayı:))bu gece doğurursam yarın hurma satışları patlarr:teytey:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

normal doğumla gelsin de isterse 5 dk sonra gelsin

:1shok:
hayırlısı olsun canımalkisalkisalkis

Selam kızlar..sempatiksalakcinni fragola canım gününüz belli olmuş gibi gözünaydın kız herkes benden önce doğuruyor hani ilk bendim sıranızı niye beklemiyorsunuz siz

Müşteri: Merhaba. Ben Aysu. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her deneyişimde 'yazıcı bulunamıyor' diye bir uyarı yazısı çıkıyor. Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum, hala 'yazıcı bulunamıyor' diyor.
- Teknik Destek: ...

Teknik Destek: Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi?
- Müşteri: Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık. Niye?

Bu isim konusunda kız dedikleri zaman bizde 50 tane isim bulduk eşimle sonra değiştirdik anlaşamadık bir türlü ama erkek denince çok kolay oldu neden acaba :)) şimdi diyorum zaten bidahaki bebeği yapmadan ismine karar vericem :roflol:

Hurma geçen bi tabak yedim ama işe yaramadı :roflol: yarın çarşıya çıkıcaz eşimle yine alacağım artık kiloyla yesem doğururmuyumki :roflol:

hurma hurma dedinz bende yemeye başladım. pıtır pıtır doğurursak bu gece sizin yüzünüzden heee :ecrin_bebek:

Ya kusura bakma dün bi göz okudum cevaplamaya fırsat kalmadan çıktım sonrada unutmuşum yazıyorum hemen..
iyi olur çünkü aklıma takıldı
hurma hurma dedinz bende yemeye başladım. pıtır pıtır doğurursak bu gece sizin yüzünüzden heee :ecrin_bebek:

hehehe toplu dopğum var desenize hurma kobayı çoğaldı

Crazy canım sana sormak istiyorum ne zamandır sen bizden deneyimlisin, aklıma takıldı erkek bebeği bezlerken pipisinin aşağı yada yukarı bakması önemli mi, yada doğrusu nedir acaba, sanki aşağı gibi geliyor bana ama sormadan edemiycem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…