slm kızlar.
aranızda dalan roxy matik kullanan var mı?
ben kullanıyorum ve çamaşırların üzerinde tortusu kalıo yani tam erimiyo. ilave durulama yapmak zorunda kalıyorum...
slm kızlar.
aranızda dalan roxy matik kullanan var mı?
ben kullanıyorum ve çamaşırların üzerinde tortusu kalıo yani tam erimiyo. ilave durulama yapmak zorunda kalıyorum...
bugün doktor randevum vardı kızlar. bebişim 2600 gramcık olmuş. son 3 haftada 300 gram almış sadece. doktor dedi ki artık anne karnında kilo alamamaya başladıysa içerde sıkıntıdaysa dışarda daha iyi kilo alacaksa bebeği erkenden doğurtmak onun yararına olur dedi. salı günü tekrar gideceğim ve bebeğin kilosuna vs tekrar bakılacak ve büyük ihtimalle de perşembe günü doğum yapacağımmm delikafadulden
kızlar selam
canım ben kullandım ek durulama yaptım ilkinde cok köpürdüğü için. daha sonra kullandığım miktarı biraz azalttım ama yine de ek durulama yaptım, hiç tortu bırakmadı bende. tortu kalmasın istersen dalin sıvı bebek deterjanını kullanabilirsin canım sıvı oldugu icin hic tortu bırakmaz
ben genelde omo baby kullanıyorum ama dalan roxy de kullandığım oldu...ama tortu falan bırakmadı...çok fazla mı koydun acaba canım...
amanın fragola biz senle aynı gün doğuracaktık yaaaa. benimkinde çıt yok daha sadece geceleri annesini uyutmuyor. bakalım salı günü ne diyecek doktorumuz. nst sonuçları nasıl çıkıyor fragolacım. bennim oğluş geçen salı yani 37+0 da 2916 gramdı.
bugün doktor randevum vardı kızlar. bebişim 2600 gramcık olmuş. son 3 haftada 300 gram almış sadece. doktor dedi ki artık anne karnında kilo alamamaya başladıysa içerde sıkıntıdaysa dışarda daha iyi kilo alacaksa bebeği erkenden doğurtmak onun yararına olur dedi. salı günü tekrar gideceğim ve bebeğin kilosuna vs tekrar bakılacak ve büyük ihtimalle de perşembe günü doğum yapacağımmm delikafadulden
maşallah mira kuzusuna...hayırlısı olsun canım...perşembe alırlarsa az kalmış o zaman...heyecan son noktadadır...
sağol canımmm a.s. sorma kuzum ya heyecandan çatlamak üzereyim. bugün yine değişti bizim kuzunun ismi büyük ihtimalle bu arada, sanırım mira yerine lina koyacağız, arapcada hurma fidesi demekmiş. daha bi çok hoşumuza gitti. kırk kere değişti ismi çocuğun herkes isyan edecek :) bakalım doğana kadar tekrar değişecek mi :1rolleyes:
lina da çok güzel ismiyle yaşasın...
bizde liya koyacağız büyük ihtimal...oda arapçada sabrın en güzeli demekmiş...ama halen değiştirsekmi diye düşünüyorum bazen...yüzünü görünce bebişimizin kesin karar vericez herhalde...sempatiksalakcinni
isimleriyle yaşasınlar
bu aralar bende hüma ismine takmış durumdayım ama benim oğlum olacak inş. ve adıda sanırım ömer tuna olacak son anada değiştirmezsek :1hug:
isimleriyle yaşasınlar
bu aralar bende hüma ismine takmış durumdayım ama benim oğlum olacak inş. ve adıda sanırım ömer tuna olacak son anada değiştirmezsek :1hug:
:))eee sen elleme zaten senin durumun farklı bikere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?