- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
liya da cok guzel bi isim ismiyle yaşasın prenses
insan cok kararsızlık yaşıyo di mi hangisi olsa diye :)
biz hala isim bulamadık.. hep kocamın yüzünden. şekerlerine bile isim yazdıramadım oğluşumun
ömer ismini cok severim tuna da cok güzel bi isim ismiyle yaşasın kuzun canım
ömer tuna da ismiyle yaşasın....
bizde aynen karar veremediğimizden yazdıramadık...hoşgeldin bebek mi yazdırsak diyorum...yada hoşgeldin canım kızım...
güzel değişik bi isim ismiyle yaşasın inş.sağol canımmm a.s. sorma kuzum ya heyecandan çatlamak üzereyim. bugün yine değişti bizim kuzunun ismi büyük ihtimalle bu arada, sanırım mira yerine lina koyacağız, arapcada hurma fidesi demekmiş. daha bi çok hoşumuza gitti. kırk kere değişti ismi çocuğun herkes isyan edecek :) bakalım doğana kadar tekrar değişecek mi :1rolleyes:
isimleriyle yaşasınlar
bu aralar bende hüma ismine takmış durumdayım ama benim oğlum olacak inş. ve adıda sanırım ömer tuna olacak son anada değiştirmezsek :1hug:
:))
ayy ne güzeeelsende doğurcen hee
ben aslında kızım olursa hep AŞK koycam diyodum...onuda babası istemiyo dalga geçerler diyo...aşkeda olsun dedik, sueda olsun dedik, babası tanem olsun dedi...kırk kere fikir değiştirdik...şimdi son kararımız liya ama bakalım...bilmiyorumkismile
oğlumda hiç böyle olmamıştı...cinsiyeti belli olur olmaz koymuştuk...kızıma bi isim bulamadım yaaa....
gulsen yeni fotolar eklemiş gördünüzmü
ya ben göremiyorum. arkadaş listemdemi olmak zorunda nerde görüyonuz???
sağol cnm. nereye iidik daha karpuz kescezbirce cok guzel bence canım
ben kacıyorum kızlar sonra görüşürüzz a.s.
aferin abla sözü dinlee
ya kızlar çok hurma yesem mideme dookunur mu bu medine hurması süper
bugün 10 tane yemişimdir.sempatiksalakcinni
birce cok guzel bence canım
ben kacıyorum kızlar sonra görüşürüzz a.s.
ye ye hurmaları sen...konak ta alırsın soluğu...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?