2010 Ekim Anneleri

liya da cok guzel bi isim ismiyle yaşasın prenses

insan cok kararsızlık yaşıyo di mi hangisi olsa diye :)

ben aslında kızım olursa hep AŞK koycam diyodum...onuda babası istemiyo dalga geçerler diyo...aşkeda olsun dedik, sueda olsun dedik, babası tanem olsun dedi...kırk kere fikir değiştirdik...şimdi son kararımız liya ama bakalım...bilmiyorumkismile

oğlumda hiç böyle olmamıştı...cinsiyeti belli olur olmaz koymuştuk...kızıma bi isim bulamadım yaaa....

güzel değişik bi isim ismiyle yaşasın inş.

bizde liya koyacağız büyük ihtimal...oda arapçada sabrın en güzeli demekmiş...ama halen değiştirsekmi diye düşünüyorum bazen...yüzünü görünce bebişimizin kesin karar vericez herhalde...sempatiksalakcinni[/QUOTE]
liya da güzel ama aşk da olurmuş bence ne koysan alay edecek bişi bulurlar zaten :)

isimleriyle yaşasınlar
bu aralar bende hüma ismine takmış durumdayım ama benim oğlum olacak inş. ve adıda sanırım ömer tuna olacak son anada değiştirmezsek :1hug:

ben de ömer ismini çok seviyorum neden bilmem ama

bu arada ben geldiimmm hem bu isim konusu çok karışık yaw ne koysan insanlar bişi buluyor ben de barlas koyacağım oğlumun adını başından beri öyle diyorum insanla ilk duyduklarında tuhaf karşılıyorlar ama zamanla alışırlar geçen biri dedi ki aaaa yaşlılar söyleyemezz zor isim heh dedim bişi söölicek ya bulduuu :mymeka:

:))

ayy ne güzeeel sende doğurcen hee

ayyy evet kuuzm be cok heyecanlıyım

sizin de bizim gibi baya bi değişmiş :))) içimize sinen bi isim olsun da ama işte insan nedense hep bişey buluyo her isme bi kulp buluyo :)

ya kızlar çok hurma yesem mideme dookunur mu bu medine hurması süper
bugün 10 tane yemişimdir.sempatiksalakcinni

yok kız onu diyorum bak şuan 13 oldu yediğim hurma biri beni durdursunnn

bu gece doğurmazsam aslı yok demektir hurmanınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…