2010 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3

annem yanımda ona sordum kız bebek gibi çok sıkılmazmış bi de aşağıya bakılacakmışheheheheh o da gülüyor ne konuşuyonuz diye

bide aklıma ne takılıyo biliyormusunuz. emzirirken korunma yöntemi. sütün korur derler ya ya korumazsa:)))))

evet bu çok önemli aslında...aşağı doğru koycaksın...yoksa üstü başı bady,tulum herşey çiş oluyo....

Süt koruması bencede hikaye kesinlikle güvenmemek lazım ama nasıl korunma yöntemi uygulamak lazım acaba..Doğum kontrol hapıda zararlıymış sütten geçermiş..

bir arkadaşım misafirliğe gelmişti oğlum toprağı birlikte banyo yaptırıyorduk bana bebeklerin sırtında diken olduğunu onları çıkarmak gerektiğini söyledi bebeği rahatsız edermiş gerçi zamanla elbiselerine sürtüne sürtüne çıkarmış neyse banyo yaptırırken sırtını avucunun topuğuyla ovalamaya başladı (tabii ki incitmeden) biraz sonra sırtında siyah siyah noktalar görülmeye başladı gözlerine inanamadım kıl gibi daha doğrusu kıl kökü gibi ovaladıkça çıktı sonra elimle temizledim bunu duyan yada deneyen var mı?

kızlar bu ne yaaa. ilk defa duydum varmı böyle bişey. topiklerde gezinirken gördüm

Bunuda ilk defa duyuyorum şayet öyle bişey varsa bile kendi gidiyormuş zaten kurcalamak doğru olmaz öyle olsa mutlaka doktorlardan duyardık..

kızlarrr iyi akşamalr nasıl gidiyor*bebişler gelmeye başladımı :) kızlar ben herşeyi aldım bi bakım setleri kaldı.siz hangi markayı tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…