Crazy canım sana sormak istiyorum ne zamandır sen bizden deneyimlisin, aklıma takıldı erkek bebeği bezlerken pipisinin aşağı yada yukarı bakması önemli mi, yada doğrusu nedir acaba, sanki aşağı gibi geliyor bana ama sormadan edemiycem :))
kaydirigubbakcemile3
Crazy canım sana sormak istiyorum ne zamandır sen bizden deneyimlisin, aklıma takıldı erkek bebeği bezlerken pipisinin aşağı yada yukarı bakması önemli mi, yada doğrusu nedir acaba, sanki aşağı gibi geliyor bana ama sormadan edemiycem :))
hiii sakın gvenme süte hemen hamile kalanlar var canım yaabide aklıma ne takılıyo biliyormusunuz. emzirirken korunma yöntemi. sütün korur derler ya ya korumazsa:)))))
ayy yaaa yiirim ben tosunumun pipisiniiievet bu çok önemli aslında...aşağı doğru koycaksın...yoksa üstü başı bady,tulum herşey çiş oluyo....
bide aklıma ne takılıyo biliyormusunuz. emzirirken korunma yöntemi. sütün korur derler ya ya korumazsa:)))))
annem yanımda ona sordum kız bebek gibi çok sıkılmazmış bi de aşağıya bakılacakmışheheheheh o da gülüyor ne konuşuyonuz diye
evet bu çok önemli aslında...aşağı doğru koycaksın...yoksa üstü başı bady,tulum herşey çiş oluyo....
birde ne kadarda bir altını alıcaz biz bu bebişlerin. günde 3-4?
bir arkadaşım misafirliğe gelmişti oğlum toprağı birlikte banyo yaptırıyorduk bana bebeklerin sırtında diken olduğunu onları çıkarmak gerektiğini söyledi bebeği rahatsız edermiş gerçi zamanla elbiselerine sürtüne sürtüne çıkarmış neyse banyo yaptırırken sırtını avucunun topuğuyla ovalamaya başladı (tabii ki incitmeden) biraz sonra sırtında siyah siyah noktalar görülmeye başladı gözlerine inanamadım kıl gibi daha doğrusu kıl kökü gibi ovaladıkça çıktı sonra elimle temizledim bunu duyan yada deneyen var mı?
kızlar bu ne yaaa. ilk defa duydum varmı böyle bişey. topiklerde gezinirken gördüm
kızlarrr iyi akşamalr nasıl gidiyor*bebişler gelmeye başladımı :) kızlar ben herşeyi aldım bi bakım setleri kaldı.siz hangi markayı tavsiye edersiniz
ben chicco aldım ama mustelayı tavsiye ediyorlar genelde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?