eveeeeeeet. rita hemen hastaneye git. bana doktorum suyun gelirse, nişan gelirse kasılmaların artarsa hemen geleceksin dedi.
Son 13 gün canım bekliyoruz artık :))
benimde 3 ekim gözüküyor.nst ye giriyormusun
kızlar şimdi tuvalete gittim...kan var ama çok koyu..nişan demi bu?
Yok canım nişanda gitmesine gerek yok sancısını beklesin bence..Yada gidersende sancın yoksa suni falan taktırma eve dön evinde sancını bekle canım..Su yada sancıda gelin diyorlar genelde..
Selam kızlar..sempatiksalakcinni fragola canım gününüz belli olmuş gibi gözünaydın kız herkes benden önce doğuruyor hani ilk bendim sıranızı niye beklemiyorsunuz siz
Girmezmiyim hemde 1 saat :roflol: herkes 15-20 dk da çıkıyor beni 1 saat tutuyorlar bir gün nstde bayılcam ama bakalım ne zaman sempatiksalakcinni
kızlar korkuyorum ya ağlıcam.....doktorumu aradım...bekle evde sancını dedi...korkuyorum....hemen doğururmuyum ya bu gece...yoksa nişandan sonra iki gün falan sürer mi?
kızlar korkuyorum ya ağlıcam.....doktorumu aradım...bekle evde sancını dedi...korkuyorum....hemen doğururmuyum ya bu gece...yoksa nişandan sonra iki gün falan sürer mi?
bana kan görürsen hemen gel ded,bilmiyorumkismile
canımmm sağol cok
valla bebiş kilo almıyomuş pek, salı bakacaklar hala da içerde kilo alamıyosa dışarda olması daha iyiymiş daha cok kilo alırmış dışarda
benimki tam çiroz olacak demek ki puff neyse sağlıklı olsun da inşallahh :Saruboceq:
canımmm sağol cok
valla bebiş kilo almıyomuş pek, salı bakacaklar hala da içerde kilo alamıyosa dışarda olması daha iyiymiş daha cok kilo alırmış dışarda
benimki tam çiroz olacak demek ki puff neyse sağlıklı olsun da inşallahh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?