2010 Ekim Anneleri

eveeeeeeet. rita hemen hastaneye git. bana doktorum suyun gelirse, nişan gelirse kasılmaların artarsa hemen geleceksin dedi.

Yok canım nişanda gitmesine gerek yok sancısını beklesin bence..Yada gidersende sancın yoksa suni falan taktırma eve dön evinde sancını bekle canım..Su yada sancıda gelin diyorlar genelde..

kızlar korkuyorum ya ağlıcam.....doktorumu aradım...bekle evde sancını dedi...korkuyorum....hemen doğururmuyum ya bu gece...yoksa nişandan sonra iki gün falan sürer mi?

Selam kızlar..sempatiksalakcinni fragola canım gününüz belli olmuş gibi gözünaydın kız herkes benden önce doğuruyor hani ilk bendim sıranızı niye beklemiyorsunuz siz

canımmm sağol cok

valla bebiş kilo almıyomuş pek, salı bakacaklar hala da içerde kilo alamıyosa dışarda olması daha iyiymiş daha cok kilo alırmış dışarda

benimki tam çiroz olacak demek ki puff neyse sağlıklı olsun da inşallahh :Saruboceq:

Girmezmiyim hemde 1 saat :roflol: herkes 15-20 dk da çıkıyor beni 1 saat tutuyorlar bir gün nstde bayılcam ama bakalım ne zaman sempatiksalakcinni

ben ilk defa dün girdim.ne olcağınıda bilmiyorum.çok heyecanlandım.doğumhanenin içinde giridm bide.etrafa bi bakınıp durdum .çok kokrtum :) korkumdan bebeğin kalp atışları hızlı çıktı :) sancılarında var dedi.sen neden 1 saat kalıyosun

kızlar korkuyorum ya ağlıcam.....doktorumu aradım...bekle evde sancını dedi...korkuyorum....hemen doğururmuyum ya bu gece...yoksa nişandan sonra iki gün falan sürer mi?

korkma kuzumm ya 2 3 gün falan da sürebilirmiş hemen de başlayabilirmiş doktorun ne diyor bu gece sancın olabilir doğum başlayabilir dedi mi?

Hemen olmayabilir canım bazen 1-2 gün sonra olur ama sen hazırlıklı ol ne olur ne olmaz korkma desemde bu çok tuhaf bi duygu ben suyum geldiğinde hastaneye gidene kadar ağlaya ağlaya helak olmuştum..Allah kurtarsın canım..

anne karnında günde 25 gr alırken dışarda 35-40 gr alırmış.benimkide tosuncuk olacak :) 37+5 hafta 3,5 kg maşallah

ay canım benim. ne heyecanlı... nişandan hemen sonra sancın başlamayabilir. 1 2 gün sürebilir. kendini dinle bebişin hareketlerine bak. hastaneye gitme zamanının gelip gelmediğine sen karar verceksin alkisalkisalkis

2.5 geçtikten sonra bebiş için problem olmazmış canım, hem belki yanılıyorlardır doğunca daha kilolu olur..Dışarda olması onun için en iyisi ise tabiki dr en doğru kararı vermiş hakkınızda hayrlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…