2010 Ekim Anneleri

kızlar ya benim dişim çok fena agrı yapıyo şuan nasıl geçirebilirim bi fikriniz varmı geçen gün arka dişim kırılmıştı sanırım onunda etkisi var neyapıcam bilmiyorum çenemi oynatamıyorum

anne karnında günde 25 gr alırken dışarda 35-40 gr alırmış.benimkide tosuncuk olacak :) 37+5 hafta 3,5 kg maşallah

oyy maşallah kuzuna canımm bizimki 2600 gramcıkk

inşallah canımm ya sağol cok bakalım salı günü kesinleşecek inşallahh

Benim şansıma hemen çıkarmıyorlar 40 dk yada 1 saat kalıyorum her defasında :)) 2 kez bende doğumhanede girdim ama sancı odasında nst çekiyorlar..Doğumhanede muayne ettiler tek kişilik oda kocaman yatak var ben korkmadım ürpertici değildi normal bi oda gibiydi :))

Dişinol diye bitkisel bi uyuşturucu var nöbetçi eczane bulabilirsen ondan al o bi süre rahatlatıyor bende bazen kullanıyorum..

ay ritadamı doğurcek amanın çok heyecanlı.

kızlar ayağım acayip şiş değişik bi hal aldı ayağımdan korkuom sadece sağ ayağım :S

kızlar ben anlamıyorum ya karnım taş gibi ve bebek acaip hareketli...napim ya??

şu yalancı sancılar gibi mi? benimki karnım kasıldığında hiç hareket etmiyo mesela

normalden farklı bi durumsa ozaman bi hastaneye git istersen kuzum ayyy hiçbişey de bilmiyoruz ne fena

ay ne mutlu sana ritacım ya aallah hayırlısını nasip etsin bak herşey normal yolunda gidiyor annem yanımda bak nişandır o diyor bundan sonra sancılarını beklicen canım dakika tutmayı unutma ayy sanki benim geldi ben heyecan yaptımmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben anlamıyorum ya karnım taş gibi ve bebek acaip hareketli...napim ya??

Canım panik yapma belki hemen olmaz, bu gece yatmadan bi duş al uyumaya çalış dinlenmiş olman senin için önemli, sonra sulu şeyler yemeye çalış bağırsakların çok dolu olmaz doğumunda kolay olur inşallah..Sancın başlayınca dk tutarsın 10-15 dk düşünce hastaneye gidersin orda doğumhanede beklemektense evde biraz daha beklemek daha iyi canım..Ama suyun gelirse hemen gidin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…