dr da öle dedi hiç bişi yapma bol su iç dedidikkat etsen yorma kendini dnlen vaktinde gelsinler inş...
dr da öle dedi hiç bişi yapma bol su iç dedi
ayy ironicc hayırdır inşallah
napion yavruuu nasılsın
selam kızlarrr
ay cnm neyse ki 37 haftalık olmus bebiş küvözlük bi durumu olmaz artık ssanırım bu saatten sonra,kilosu falan iyi miydi bebeğinin?
ay ne bilim ya içime kuşku düştüayy ironicc hayırdır inşallah
napion yavruuu nasılsın
hg cnmselam kızlarrr
iyi bari ele avuca gelsin kuzucuk :))benim bildigim kadarıyla iyiydi kilosu ironic.
slm cnm hoşgldin:1hug:
hoşgeldın canım
hosgeldin dünürümmmmmmmmmm a.s.
ıı kuzu sen nasılsın? sabah hapsurmaktan bir hal oldum ama suanda iyiyim:)
hosgeldin canım:)
38 olduk canım 37 bitti:) iyiydi kuzusu maasallah:)
ay ne bilim ya içime kuşku düştü
hg cnm
iyi bari ele avuca gelsin kuzucuk :))
hoşbuldum canlarım sağolunn a.s.
kızlar ben feci heyecanlıyım ve endişeliyimm perşembe büyük ihtimal geliyo bebiş, ama minnacık bişi doğurucam sanırım kuzumun kilosu 2600 gramcıkk
ah canım bizler de heyecanlıyız ama öyle de böyle de cıkarcaz bu bebişleri mecburen :)) inşallah kolaylıkla atlatırsın cnm..kilo için de korkma ben günümü tamamladıgım halde 2600 dogmusum ama bebeklik resimlerimi bi görsen tosun gibiyim :))hoşbuldum canlarım sağolunn a.s.
kızlar ben feci heyecanlıyım ve endişeliyimm perşembe büyük ihtimal geliyo bebiş, ama minnacık bişi doğurucam sanırım kuzumun kilosu 2600 gramcıkk
hoşbuldum canlarım sağolunn a.s.
kızlar makınada boyanan camasırlar ıcın yapılabılcek bısı var mı
iyiyim bende kuzum dün şekerimizin siparişini verdik ana kucagımızı aldık :)
grip mi oluyorsun ? bende dün öyleydim de bugun iyiyim :)
fragola canım nıye erken gelıyor kuzun çok şaşırdım
ayy heyeca doruk'ta desene canımmm :)))))))
olsun dışarıda büyür minişin kuzum hiiç düşünme sütünle beslersin :)
ah canım bizler de heyecanlıyız ama öyle de böyle de cıkarcaz bu bebişleri mecburen :)) inşallah kolaylıkla atlatırsın cnm..kilo için de korkma ben günümü tamamladıgım halde 2600 dogmusum ama bebeklik resimlerimi bi görsen tosun gibiyim :))
olsun cnm hemen toparlarlar doğunca sağlıklı gelişimşlreri tamamlamış olsunlarda kg önemli diğil bi yerde hemen toplanır kuzucukkaydirigubbakcemile2
hiç başıma glmedi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?