2010 Ekim Anneleri

ay maasallah ne guzel mıllet pıt pıt doguruyo aetık ya benım daha bı suru ısım var ya odası bıle hazır degıl canım hıcbısı ıstemıyor ya canım cok sıkılıyor ya offfffffffffffffffffff

iyiyim bende kuzum dün şekerimizin siparişini verdik ana kucagımızı aldık :)
grip mi oluyorsun ? bende dün öyleydim de bugun iyiyim :)

slm cnm hoşgldin:1hug:

hoşgeldın canım

hosgeldin dünürümmmmmmmmmm a.s.

ıı kuzu sen nasılsın? sabah hapsurmaktan bir hal oldum ama suanda iyiyim:)

hosgeldin canım:)

38 olduk canım 37 bitti:) iyiydi kuzusu maasallah:)

ay ne bilim ya içime kuşku düştü

hg cnm

iyi bari ele avuca gelsin kuzucuk :))

hoşbuldum canlarım sağolunn a.s.

kızlar ben feci heyecanlıyım ve endişeliyimm perşembe büyük ihtimal geliyo bebiş, ama minnacık bişi doğurucam sanırım kuzumun kilosu 2600 gramcıkk

bende korktum cumartesi günü gittigim de doktor beni alırsa doğuma diye şekerleri pazar günü alcakmışız napcaz dedim kocama ..içime mi doğdu acaba bilmiyorum

kızlar ben feci heyecanlıyım ve endişeliyimm perşembe büyük ihtimal geliyo bebiş, ama minnacık bişi doğurucam sanırım kuzumun kilosu 2600 gramcıkk

ayy heyeca doruk'ta desene canımmm :)))))))
olsun dışarıda büyür minişin kuzum hiiç düşünme sütünle beslersin :)

ah canım bizler de heyecanlıyız ama öyle de böyle de cıkarcaz bu bebişleri mecburen :)) inşallah kolaylıkla atlatırsın cnm..kilo için de korkma ben günümü tamamladıgım halde 2600 dogmusum ama bebeklik resimlerimi bi görsen tosun gibiyim :))

olsun cnm hemen toparlarlar doğunca sağlıklı gelişimşlreri tamamlamış olsunlarda kg önemli diğil bi yerde hemen toplanır kuzucukkaydirigubbakcemile2

fragola canım nıye erken gelıyor kuzun çok şaşırdım

canım içerde beslenemiyo heralde bebiş çok az kilo almış 3 haftada 300 gramcık almış. salı günü tekrar bakıcaz hala beslenemiyosa dışarda daha iyi beslenecek gibiyse içerde daha fazla durmasının anlamı yok doğurtalım seni dedi suni sancıyla. ben suni sancıya cesaret edemedim sezeryan olsun dedim

ayy heyeca doruk'ta desene canımmm :)))))))
olsun dışarıda büyür minişin kuzum hiiç düşünme sütünle beslersin :)

inşallah kuzum be benim de umudum o dışarda daha iyi beslenir dedi doktor böyle giderse

ayy hadi ya maşallah ne güzel aslında bizimki de ultrasonda baya iyi görünüyo ama niye böyle zayıf ben bi bilemedim

olsun cnm hemen toparlarlar doğunca sağlıklı gelişimşlreri tamamlamış olsunlarda kg önemli diğil bi yerde hemen toplanır kuzucukkaydirigubbakcemile2

ay inşallah kuzum be sağlıklı olsun da toparlanır diye umuyorum ben de ama ne bileyim yine de endişe ediyo insan ister istemez. hayırlısı olsun bakalım inşallah hepimiz için tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…