canım içerde beslenemiyo heralde bebiş çok az kilo almış 3 haftada 300 gramcık almış. salı günü tekrar bakıcaz hala beslenemiyosa dışarda daha iyi beslenecek gibiyse içerde daha fazla durmasının anlamı yok doğurtalım seni dedi suni sancıyla. ben suni sancıya cesaret edemedim sezeryan olsun dedim
inşallah kuzum be benim de umudum o dışarda daha iyi beslenir dedi doktor böyle giderse
ayy hadi ya maşallah ne güzel aslında bizimki de ultrasonda baya iyi görünüyo ama niye böyle zayıf ben bi bilemedim
hayırlısı olsun canım saglıkla alırsın ınsallah kuzunu
benımkıde oyle ya 300 ya 400 alıyor bakalım persembe kontrol var nasıl cıkıcak
gecen gün de pijamaların boyanmıstı di mi?benım bugun deasıma geldı ve suan tam anlamıyla delırmek uzereyım.neden olyo kı ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
ay inşallah kuzum be sağlıklı olsun da toparlanır diye umuyorum ben de ama ne bileyim yine de endişe ediyo insan ister istemez. hayırlısı olsun bakalım inşallah hepimiz için tabi
ay benimki nie 10 günde 100 gr alıyo yaaahayırlısı olsun canım saglıkla alırsın ınsallah kuzunu
benımkıde oyle ya 300 ya 400 alıyor bakalım persembe kontrol var nasıl cıkıcak
inşallah canım benim ya sağol çok, sen de öyle bebişin güzelce kilo alır inşallah
ay benimki nie 10 günde 100 gr alıyo yaaa( zaten usg haftası da sattan geri cıktı 1 hafta nie öle oldu az kilo alıyo die mi acaba?
ay benimki nie 10 günde 100 gr alıyo yaaa( zaten usg haftası da sattan geri cıktı 1 hafta nie öle oldu az kilo alıyo die mi acaba?
baylemur hemşom benimde basıma gelmedi valla :sinifsinif: geceligin mi boyanmıstı senin öyle hatırlıyorum sankimm..
sağol bu arada canım, dışarıda taşıma için kullanılanlardan aldım.
senin iyi alıyomus ama canım genesanırım genetik cnmm bnm minnoşlar 250 300 gr alıyolar 12 günde...ya bide usgdeki gibi doğmuyolar ya eksik doğuyolar gnlde bnm dr pek yanılmm diyor ama işte öylede bişi vr...
bnmkilerde inş.2,5 kg aRASINDA doğcaklar cnm....hayırlısı artık...Rabbim korusun...
gecen gün de pijamaların boyanmıstı di mi?
senin iyi alıyomus ama canım gene
ya güzelim inan az kaldı die koyverdim gitti abartılı yedim ama ben de 1 kilo vermişimamin canım maşallah senin de kuzularınabenimki de 2600 işte zaten 2,5 kilodan sonrası normal sayılıyormuş ama ya ultrason fazla ölçüyosa 2,5 kilodan daha zayıf doğarsa diye dertleniyorum ben
sen az mı beslenmeye başladın acaba canım ya ben sanırım eskisinden daha az yedim son haftalarda diye kendi kendimi suclamaya başladım. oysa ki hiç aç kalmadım proteinime de dikkat ettim ama cok abartmamıştım keşke abartsaymışım
benim doktor gerçi hiç öyle bişi demedi. içerde sıkıntıda ve az kilo almaya başladıysa dışarda daha iyi kilo alacak ve gelişecek demektir bu durumda içerde durması bebeğin aleyhinedir dedi. ooff bilmiyorum ki
amin canım maşallah senin de kuzularınabenimki de 2600 işte zaten 2,5 kilodan sonrası normal sayılıyormuş ama ya ultrason fazla ölçüyosa 2,5 kilodan daha zayıf doğarsa diye dertleniyorum ben
sen az mı beslenmeye başladın acaba canım ya ben sanırım eskisinden daha az yedim son haftalarda diye kendi kendimi suclamaya başladım. oysa ki hiç aç kalmadım proteinime de dikkat ettim ama cok abartmamıştım keşke abartsaymışım
benim doktor gerçi hiç öyle bişi demedi. içerde sıkıntıda ve az kilo almaya başladıysa dışarda daha iyi kilo alacak ve gelişecek demektir bu durumda içerde durması bebeğin aleyhinedir dedi. ooff bilmiyorum ki
hoşbuldum canlarım sağolunn a.s.
kızlar ben feci heyecanlıyım ve endişeliyimm perşembe büyük ihtimal geliyo bebiş, ama minnacık bişi doğurucam sanırım kuzumun kilosu 2600 gramcıkk
vereliniortakamaaaaaaaaaaan napıyım canım sagolsun bebısım ıyıya hhhhhhhh
ya güzelim inan az kaldı die koyverdim gitti abartılı yedim ama ben de 1 kilo vermişim( cok tuhaf değil mi?
işte bide o usg meselesi vr olsun ama perşye vr daha alır annesi daha...muz süt pekmezz bol bol ye...
ya zayıf cocuk daha cabuk topalrlarr saglıkla gelısn dunyayada ben kılosunu hıc takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?