yok cnm usg ye göre haftası 36 cıktı tuhaf ki sattan geri..biz ultrasona bakıyoruz dedi..37 yi tamamlatmamız gerek dedi..sancım da var die net bişi söylemedi,çarsamba da cagırdı kontrole iştesez dedi ama gun vermedimi canım?
avcılarda oturuyorum,güneşli civarında bi hastaneye gidiyorum aramız yarım saat var işte
evet cnm ben de öle sanıyodum,bi gün dr usg bakarken senin karnın neden böle tas gibi dedi bilmem bebek oraya toplanıyo heralde dedim..onlar kasılma dedi,cok sık oluyo mu dedi ...ben de bu sayede ögrendim işteo sertlikler kasılmamıymış bende diyorum ki ayaklarıyla itiyor.ama sancı falan olmuyr.nst de bendede sancı çıktı ama açılman yok dedi.bende diyorum bu sancıları ben neden hissetmedim.ben bişi bilmiyorum yaaa annemi istiyorum((
canım zaten psikolojik cogu
korku dogum sancısını götürürmüş yani daha uzun sürer ve zor ourmus bırakacan artık bagırdıgın kadar bagırcan göze alıcan elinden geleni yapcan en azından diye düşünyorum
Ritayı tekrar tebrik ediyorum idealimdeki dogumu yaptı desem yeridir.
ya o kendini bu konuya cok motive etti ama,hep videolar falan izledi cesaretlendirdi kendini..helal olsun imreniyorum ama bende o cesaret yok iştene guzel yolda bayırda gelmedi evinde geldi nisanıda sancısında gecede cektigi kadar cekti acılmayla gitti hastaneye. Tertemizde gitmiştir o şimdi Maşalllah tü tü tüüüüü
ya o kendini bu konuya cok motive etti ama,hep videolar falan izledi cesaretlendirdi kendini..helal olsun imreniyorum ama bende o cesaret yok işte(
dudu ritaya dileklerimizi ilet o gelemez belki hemen nete sen öğren anlat bize cesaret olsun:)
ya o kendini bu konuya cok motive etti ama,hep videolar falan izledi cesaretlendirdi kendini..helal olsun imreniyorum ama bende o cesaret yok işte(
evet cnm ben de öle sanıyodum,bi gün dr usg bakarken senin karnın neden böle tas gibi dedi bilmem bebek oraya toplanıyo heralde dedim..onlar kasılma dedi,cok sık oluyo mu dedi ...ben de bu sayede ögrendim işte
bende sendne öğrendim şimdi.yaaa benim yanımda kimse yokhaftaya gelecek annem inşallah doğurmam bu gün tam 38+0 oldu
canım ya ben napim kimse gelmicek gibi duryor yazdım kimse sallamadı yalnız büyüten yokmu hiç?bende sendne öğrendim şimdi.yaaa benim yanımda kimse yokhaftaya gelecek annem inşallah doğurmam bu gün tam 38+0 oldu
dudu ne zaman gitcen gelcen cok selam söle
merak etcem seni beklerim ben bugun
canım ya ben napim kimse gelmicek gibi duryor yazdım kimse sallamadı yalnız büyüten yokmu hiç?
kızlar ritada doğurdu yavrusunu.2800 gr 50 cm.gayet ii ve normal doğum yapmış.hiç korkulacak bişey yok diyo.maşaallah bebişe de ritaya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?