2010 Ekim Anneleri

ne guzel yolda bayırda gelmedi evinde geldi nisanıda sancısında gecede cektigi kadar cekti acılmayla gitti hastaneye. Tertemizde gitmiştir o şimdi Maşalllah tü tü tüüüüü

evet cnm ben de öle sanıyodum,bi gün dr usg bakarken senin karnın neden böle tas gibi dedi bilmem bebek oraya toplanıyo heralde dedim..onlar kasılma dedi,cok sık oluyo mu dedi ...ben de bu sayede ögrendim işte

aynen canım valla benimde idealim onunki gb bi doğum.inş bizde öyle oluruz

ne guzel yolda bayırda gelmedi evinde geldi nisanıda sancısında gecede cektigi kadar cekti acılmayla gitti hastaneye. Tertemizde gitmiştir o şimdi Maşalllah tü tü tüüüüü
ya o kendini bu konuya cok motive etti ama,hep videolar falan izledi cesaretlendirdi kendini..helal olsun imreniyorum ama bende o cesaret yok işte (

ya o kendini bu konuya cok motive etti ama,hep videolar falan izledi cesaretlendirdi kendini..helal olsun imreniyorum ama bende o cesaret yok işte (

ne yalan söliyim bende ondan cesaret aldım yaaa.şimdi doğuma gitsem yaparımevvel allah diyorum.heyyyttt uzun sürer inş bu cesaret

bak o video kısmı asar beni
simdi tedirgin olurum diye izlemem ben
neyse o zaman yaasarımda sasırırımda artık geri dönüşüde olmaz:) mecbur dogurucan

evet cnm ben de öle sanıyodum,bi gün dr usg bakarken senin karnın neden böle tas gibi dedi bilmem bebek oraya toplanıyo heralde dedim..onlar kasılma dedi,cok sık oluyo mu dedi ...ben de bu sayede ögrendim işte

bende sendne öğrendim şimdi.yaaa benim yanımda kimse yok haftaya gelecek annem inşallah doğurmam bu gün tam 38+0 oldu

bende sendne öğrendim şimdi.yaaa benim yanımda kimse yok haftaya gelecek annem inşallah doğurmam bu gün tam 38+0 oldu

ah tatlım eşin var en azından.anneciğinde öyle bişey olsa atlar gelir.sıkma canını bunlara.zaten çoğumuzun annesi uzakta.ben hiç takmıyom valla bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…