ama canım artık senınde zamanın gelmıs yavas yavas sakın ol rahatszlıgın artarsa bı gıt bakalım hastaneye
kasılmaların artarsa git derim cunku her dogum sancısında su gelmio biliosun ordada patlatabiliolar cocugun hareketlerini takip et canım normalse sorun diil
kocişi uyandırdım ama söyleyemiyorum..panikletmiyim du bakim eger böle devam ederse zorlarsa söylerim..evet sezeryan demişti,ama dr yok baskalarının eline kalmak istemiyorum işte5 dkda bir gelirseymiş.. sen bilirsin.. suyun gelmediyse biraz daha bekle cnm ama sana sez mı demişti kesin?
kocişi uyandırdım ama söyleyemiyorum..panikletmiyim du bakim eger böle devam ederse zorlarsa söylerim..evet sezeryan demişti,ama dr yok baskalarının eline kalmak istemiyorum işte(
yok cnm etkilenmedim merak etme,ama cuma günü zaten sancım vardı nst de cıkmıstı...ama gitmek de istemiyorum zaten dr um yok bugün(biraz daha mı saysam..nasıl anlıcam ya?
7-8 dakika araları ama gitsem mi ki..dediğin gibi olursa yollarda dogurmam di mi,hastanem yarım saat 40 dakika sürüyoironic,10 dakka içinde 3 defa mı kasılıyosun,bildiğim kadarıyla öyle olursa tehlikee
masallah canım keske benimkide babası olsa aynısının tıpkısı hemde öle istiom kac haftadır bak bak tekrar asık oldum adama :roflol:
ayy ne güzel allahımmm :) hem de normal yapmış dimi gelse de alatsa barii allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşşa.s.
yok cnm,cuma günü nst de cıkanları hissetmedim bile ben,su karnınız sertlesiyo ya bi süre öle kalıyo,sonra bele inceden bi sızı giriyo...öle bişi işte..tecrübeli annelere sormak gerek,gerci herkesin farkı olur ama :SSnasıl bir sancı dayanılmayacak bi anda gelen bişi mi*
ben de bekliyim o zamanben olsam suyumun yada nişanımın gelmesini beklerdim,o gelecekse kendini belli eder zaten,zamanında gelmiş hani,erken doğuracak olsan git derdim,önlem alınırdı o zaman..
7-8 dakika araları ama gitsem mi ki..dediğin gibi olursa yollarda dogurmam di mi,hastanem yarım saat 40 dakika sürüyo
avcılarda oturuyorum,güneşli civarında bi hastaneye gidiyorum aramız yarım saat var işteay ironic bu gün pazar allahtan.hafta içi olsa bu saatlerde tam iş çıkışı istanbul trafiğine yakalanırdın.sen enrde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyosun
ne güzel yakınsınız bizim de selamlarımızı ilet cnmof kızlar ne değişik bi duygu.banuyu düşünüyorum şimdi.akşama temizlik bitmiş olursa eşimle gitcez inş.
yok cnm,cuma günü nst de cıkanları hissetmedim bile ben,su karnınız sertlesiyo ya bi süre öle kalıyo,sonra bele inceden bi sızı giriyo...öle bişi işte..tecrübeli annelere sormak gerek,gerci herkesin farkı olur ama :SS
ne güzel yakınsınız bizim de selamlarımızı ilet cnm
inş gönlüne göre olsun canım.ben çok heveslendim yaaaaa.korkum geçti mi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?