2010 Ekim Anneleri

sende fatih hast ne gidiyodun dimi?senin drunda aynı mı ritayla

onunki sanırsam neydi adı digeri bende gidiom evet canım fatihe. aylin benimki :)
aksam sancı mancı tutarsa giderim hast. olursa bulruum onu ben :)
onunkinin ismini hatırlamıom zamanlarımızda yakındı görüşürüz belki demiştik ama bak beklemedi beniiiiiii

canım ya ben napim kimse gelmicek gibi duryor yazdım kimse sallamadı yalnız büyüten yokmu hiç?

canım benim annem var yanımda ama annem bize bile bakmayı becerememiş çalışıyomuş bizi rahmetli anneannem büyütmüş hep. hiç anlamaz yani bebek bakmaktan, ben de bi nevi kendim bakacağım sadece

nilgün hanımmış.

canım benim annem var yanımda ama annem bize bile bakmayı becerememiş çalışıyomuş bizi rahmetli anneannem büyütmüş hep. hiç anlamaz yani bebek bakmaktan, ben de bi nevi kendim bakacağım sadece

al bendende okadar bızıde anneannem buyuttu anemler calısınca halada anneannem daha cok ılgılenır bızle

al bendende okadar bızıde anneannem buyuttu anemler calısınca halada anneannem daha cok ılgılenır bızle

benim anneannemin yeri de çok ayrıdır bende. keşke benim kuzumu da görebilseydi cok isterdim. neyse...

ne bilirim banyo yaptırmasını ne bilirim alt değişmesini

ben de aynı durumdayım ama hastanede göstericeklermiş öğreticeklermiş

ay benim koca da dr lardan cok biliyo,öle hemen 8-10 dakkaya düşmezmiş kasılmaların arası,önce aralıklı baslayıp sonra düşermiş..kaç tane dogum yaptıysa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…