2010 Ekim Anneleri

ben diyorum size doğumdan hemen önce enerji geliyormş insana,doğumda kullanmak için ama biz kadınlar bu enerjiyi ya temizlik yaparak yada alışverişte kullanıyormuşuz.aksine dinlenmek lazımmış..

ee o hızla temizlik yaparsa olcaı buydu benim arkta bi gün tüm evi temizlemiş akşamına doğurmuş

ee o hızla temizlik yaparsa olcaı buydu benim arkta bi gün tüm evi temizlemiş akşamına doğurmuş

eeehhheee şeeeyyy bugün bende temizlık, çamaşır, ütü, yemek yaptım doğurur muyum ki ...? annneee ya yapamiycam ben vaz geçtim çok tırsıyorum karar verdimm :1shok:

Bu temizlik işe yarıyor demekki ben elimi bişeye sürmediğimden doğuramıyorum belli oldu :roflol: yarın yapayım diycem ama annemler 1-2 güne gelip temiz yapacaklarmış şimdi kızar elimi bişeye sürdürtmez :))

Benim arkadaşta evi temizlediğinin ertesi günü doğuma gitmişti :)

ben diyorum size doğumdan hemen önce enerji geliyormş insana,doğumda kullanmak için ama biz kadınlar bu enerjiyi ya temizlik yaparak yada alışverişte kullanıyormuşuz.aksine dinlenmek lazımmış..

AY desene benım doguma daha cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk var cunku benım toto mu bıle kaldıracak halım yok

kızlar benım goguslerımde hamılelıgmn ılk 3 ayı patlıyacak gıbıydı sımdı fos yanı neden kı

aynen canım. normalde küçükler sevinmiştim ne güzel büyüdler diye ama nerdeyse eski haline döndü gibi :S aaslında önceye göre fark var ama göbeğimiz büyüdüğü için gögüslerimiz küçükmüş gibi gelio olabilir.sempatiksalakcinni

ıyı aksamlar kızlarrrrrr geçmısı okudumda bez konularından konusmussunuz ben sıze fıkır vereyım arkadaslar daha yenı dayımın kızı dogum yaptı 3500gr ve oda bezlerden 1 numara kullanıyo yanı 2-5 kılo arası yenıdogan yazıyo üzerınde zaten paketlerın 2 numara olanlar büyük gelıyor bebeklerın popolarına bılgınız olsun kesınlıkle yenıdogan alın 1 paket bıle olsa daha sonra 2 numara alırsınız

selam, ben de ekim annesi olacağım inşallah, bebiş erken geliyorum demez ise, salı günü izne ayrıldım artık bişeyler okuyup takip edebilirim sanırım. sanırım bilgi olarak da baya geriden geleceğim. eşyaları toparlamaya çalışıyorum, yapacak çok şey var gibi geliyor, gözümde büyümeye başladı valla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…