2010 Ekim Anneleri

mrb kızlar
ayy rita dogum yapmışşş saglıkla bebegini kucagına alsın inşallahhhh
epeydir bakıyom sayfalara haber varmı die neyse güzel bi dogum olmuş darısı başımızaa

Ya bu ağda işlerini ne yaptınız ne güzel beklettim kendimi ağdalık olsun dedim çarşamba kuaföre gidip temizletecektim, salı sabahı su gelince jileti vurdum gittim onuda becersem ya eve dönünce gördüm yarım yamalak etmişim, sonra bide kaç gün kaşıntısını çektim iyice sinir oldum..Şimdi az biraz çıktı gibi makinayla bacaklarımı alayım diyorum ne olur ne olmaz o bölgemide gidip aldırayım ama 4-5 günlük daha alınırmı acaba ağdayla..

Diycem o ki benim gibi bekletmeyin fazla kendinizi aniden bişey olabiliyor 37 de falan yapın yada yaptırın kişisel temizliğinizi :))

Kızlar benim göğüsler bomboş ya korkuyorum sütüm olmıycak diye günde bi fincan rezeneye falan başlasammı acaba zararı olurmuki..

Diycem o ki benim gibi bekletmeyin fazla kendinizi aniden bişey olabiliyor 37 de falan yapın yada yaptırın kişisel temizliğinizi :))

ay bende epey beklettim kendimi erken de almak istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum öyle yakalanmaktan haftaya halledicem bende agdacıdakaydirigubbakcemile2 senin de fazla müsait dewgilse kısa ise eger canın fazla yanareyvahedigeldismile

Bende dedim erken yaptırmayım bekleyim ama sonra pişman oldum o yüzden dedim size benim gibi olmayın :)) yaptır varsın çıkarsa son zaman bidaha yaptırırsın, acil durumda böyle jilet falan yapmaktan çok daha iyi canım..Kısa canım ya olmadı sadece o bölgemi birkaç gün bekleteyim bacakları makinayla hallederim artık ne yapayım..

canım bi alemsin he :) dur bi doğumla beraber akışkan oluyormuş.doğsun bebişin.bide sen nasıl görebildin kız göbeğinden :)))

Ayyy uyuyordummmmmm ritayı merak ettim uyandım hemencecik...
kurtulmuşlar çok şükürrrr ne mutlu vallahi. benim de idealimde ki doğum şekli ayyy darısı başıma inşallah..!

ay nevyascım bende yakalanmaktan korkuyom ama dedigin gibi çıksın o çıkanlar önemli deil böyle kalmasındansa ... neyse hem gögsünden nasıl süt gelcekki ben hiç bakmadm benim gögüslerde sönük gibi sanki boş içleri umarım sütümüz gelir haa bide dogum yapan arkadaşım süt için ısırgan otu çayı yap iç diyo işe yarıyomuş hümana stel tea ler pahalıymış

selam kızlar, ne var n yok

neee rita doğum mu yapmışş..... annaaaaa daha dün motor takmış temizlik yapmıyo muydu yaaa... geçmişi okuyamadım nasıl olmuş , iyiler miymiş...?

offf gittikçe daha çok tırsıyorum yaaa :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…