2010 Ekim Anneleri

annemi aradım
konustuk biraz cocu yıkıcan bakma sen doktorlara dio göbek düşene kadar yıkanmazmıymıs o cıcu birde tuzlucan dio ayyyyyyy ne tuzu anne diom e tuzlucan yoksa kokar o cocuk nefesi kokar büyüyünce dio
Al birde tuzlama cıktı

:)) adam kalk gidelim bi baktıralım nolur nolmaz dicegine akıl veriyo ayol :mymeka:

sorma bizimkide her gitmede doktoru asalıo
yaw doktorlukta ne kolaymıs laf laf laf dio bende yaparım bu doktorlugu dio :)
bakıo ekrana hımmm su kilo hersey normal dio gönderio bi sürüde para alıo dio :)
öldürüo beni

ay bende aynısını kayınvalıdemden duydum tuzlama bebek hhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ritada doğurdu yavrusunu.2800 gr 50 cm.gayet ii ve normal doğum yapmış.hiç korkulacak bişey yok diyo.maşaallah bebişe de ritaya da
maşallah dualrımız işe yaradı desene ay çok sevindimkaydirigubbakcemile2 slmlarımızı ilet ve bizim için de dua etsin ben de normal istiyorum yaaaaaaaaaa:gitme:
annem duysa ne halta yaptın o bebe o zaman der :)
ay iyiki duymuo yaniiii
sempatiksalakcinni

ne tuzu cnm ya ağzına sürülüyomuş tuzbilmiyorumkismile

aradım drumu,eger belinden kasıklarına yayılan siddetli bi agrın yoksa bi rahatsızlık vermiyosa biraz daha bekle ddi...bebegin hareketleri yavaşlarsa dikkat et dedi..istersen bi nst yaptır,eger cok rahatsızlık vermiyosa ve bu belirtiler yoksa yarın gel ben ordayım diyo ,napsam ki?

arıyorum suan kuşum umarım acar cebini

dediği gibi bir ağrın yoksa bekle madem ozaman kuzum. eğer şiddetlenirse falan gidersin nstye?

dr un dedıgı gıbı kendını dınle bıraz anormallık olursa gıt

çok hafif belime giren sızı gibi inceden agrım oluyo ama öyle siddetli bişiyim yok..çarsamba gidicektim güya kontrole ama yarın cagırdı dr...

benimki de öyle yapmıştı. ayağım şişti dedim bugün veya yarın gel dedi 3 gün sonra olmasına rağmen randevu. son haftalarımız ya en ufak şeyde erkenden çağırıyolar risk almamak için heralde

yok canım bebek kokmazmıs buyuyuncede teri agzı falan tuzlanır bizim orada unutmustum ben eee iş başa düştü tuzliceezz :CüvCüv:

Ne güzel uyuyordum eşim aradı iyimisin diye uykumu kaçırdı ya..Madem merak edicen niye arkadaşına gidiyorsun beni bırakıp :)))

Geçmişi okurken bidaha uylum geldi maşallah kızlar ne yazmışsın o kadar..Rita doğum yapmış iyilermiş çok sevindim..Maşallah kuzusuna hemde normal yapmış aferin valla darısı başımıza olsun..

O kadar dolandım bugün hiç ağrı mağrı yok sempatiksalakcinni bekleyip bekleyipte sezeryan olmam inşallah ya normali çok istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…