benim o sorunumu magnezyum cözdü valla,dr um dozunu yükseltti kasılmalar için bu sayede cok rahat wc ye cıkıyorumhamıleyken bagrsak duzenı bozulabılıyo canım
arıyorum suan kuşum umarım acar cebinibilmiyorum ki kuzum ya doktorunu bi ara sor istersen?
:)) adam kalk gidelim bi baktıralım nolur nolmaz dicegine akıl veriyo ayol :mymeka:
:)) adam kalk gidelim bi baktıralım nolur nolmaz dicegine akıl veriyo ayol :mymeka:
annemi aradım
konustuk biraz cocu yıkıcan bakma sen doktorlara dio göbek düşene kadar yıkanmazmıymıs o cıcu birde tuzlucan dio ayyyyyyy ne tuzu anne diom e tuzlucan yoksa kokar o cocuk nefesi kokar büyüyünce dio
Al birde tuzlama cıktı
maşallah dualrımız işe yaradı desene ay çok sevindimkaydirigubbakcemile2 slmlarımızı ilet ve bizim için de dua etsin ben de normal istiyorum yaaaaaaaaaa:gitme:kızlar ritada doğurdu yavrusunu.2800 gr 50 cm.gayet ii ve normal doğum yapmış.hiç korkulacak bişey yok diyo.maşaallah bebişe de ritaya da
sempatiksalakcinniannem duysa ne halta yaptın o bebe o zaman der :)
ay iyiki duymuo yaniiii
annemi aradım
konustuk biraz cocu yıkıcan bakma sen doktorlara dio göbek düşene kadar yıkanmazmıymıs o cıcu birde tuzlucan dio ayyyyyyy ne tuzu anne diom e tuzlucan yoksa kokar o cocuk nefesi kokar büyüyünce dio
Al birde tuzlama cıktı
arıyorum suan kuşum umarım acar cebini
aradım drumu,eger belinden kasıklarına yayılan siddetli bi agrın yoksa bi rahatsızlık vermiyosa biraz daha bekle ddi...bebegin hareketleri yavaşlarsa dikkat et dedi..istersen bi nst yaptır,eger cok rahatsızlık vermiyosa ve bu belirtiler yoksa yarın gel ben ordayım diyo ,napsam ki?
aradım drumu,eger belinden kasıklarına yayılan siddetli bi agrın yoksa bi rahatsızlık vermiyosa biraz daha bekle ddi...bebegin hareketleri yavaşlarsa dikkat et dedi..istersen bi nst yaptır,eger cok rahatsızlık vermiyosa ve bu belirtiler yoksa yarın gel ben ordayım diyo ,napsam ki?
çok hafif belime giren sızı gibi inceden agrım oluyo ama öyle siddetli bişiyim yok..çarsamba gidicektim güya kontrole ama yarın cagırdı dr...dediği gibi bir ağrın yoksa bekle madem ozaman kuzum. eğer şiddetlenirse falan gidersin nstye?
güle güle canım sen de dikkat et öptümben kactım kocıs gelcek bye sende kendıne dıkkat et canım ok
çok hafif belime giren sızı gibi inceden agrım oluyo ama öyle siddetli bişiyim yok..çarsamba gidicektim güya kontrole ama yarın cagırdı dr...
kızlar ben cıkıp bişiler yiyim görüşürüz kendinize dikkat edin
maşallah dualrımız işe yaradı desene ay çok sevindimkaydirigubbakcemile2 slmlarımızı ilet ve bizim için de dua etsin ben de normal istiyorum yaaaaaaaaaa:gitme:
sempatiksalakcinni
ne tuzu cnm ya ağzına sürülüyomuş tuzbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?