2010 Ekim Anneleri

telden giriyorum..normal yaptim cok ta kolay..hç korkmayin..12de sancilandim 3te dogurdum..oglum 2900 50cm..ikimzde iyiyiz

Rita

bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt darısı başımıza...
insalllah bebegin de sen de iyisindir...

tavsiyelerini, hikayeni bekliyoruz.

çok sevindim kolay olmasına ne kadar kalacaksın orada emzirdin mi bebişini yaa nasıl bir duygu kimbilirr

masalllahh ya cok heyecanlandım....
bu sancılar nasıl nasıl olacak cooook merak edıyorum ben de...
Allah hepimize boylesını nasip etsın...

kizlar yarn cikiyorum ayrintili anlatirim..sdadece korkmayin bol dua edin emziriyorum cok şükür..hepinizi sewiorum

kizlar ben geldim..

ritracımmmm gözünn aydınnn canımmm allaha şükürler olsun bi oğluşumuz daha oldu maaşallah :):)ay yine kendim doğurmuş gibi sevindim tosuncuk doğmuş senin oğlan maaşallah 41,5 kere kendine gelde anlatırsın detaylarıyla oyy canımm benimmm :):)

telden giriyorum..normal yaptim cok ta kolay..hç korkmayin..12de sancilandim 3te dogurdum..oglum 2900 50cm..ikimzde iyiyiz

maşallahh!! hadi gecmis olsun allah analı babalı büyütsün. darısı basımıza. insallah bizlerde böyle kolay dogumlar yaparız. dikkat edin kendinize.

ekim anneleri eylül bitmeden doguracaklar sanırım....

ya dogum bi anda olucak da sanki insana uzak geliyor ben de dha sancı vs pek yok.

maşallah cnm ya gözün aydın ay sarısı başımıza inşallah normal doğururuz biz deopuyorumnanaktançıok gel bian önce de detayları bekliyoruz cnm epudral falan yapıldı mı anlatırsınboshayallersmile

slm cnm hoşgeldin. ben de geçen hafta ayrıldım izne.hepsi yavaş yavaş oluyo hiç dert etmekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…