telden giriyorum..normal yaptim cok ta kolay..hç korkmayin..12de sancilandim 3te dogurdum..oglum 2900 50cm..ikimzde iyiyiz
ya ama kuzu cok panik oldum ve kasıldım,muayeneyi yapamadık..dr da bu kadar kasarsan normal dogumu hiç yapamazsın dedi..bunlar sürekli olucak tolore edemiceksen yapamazsın dedi..
ya cnm beni niye eklemiyn?iki kere yazdım 27 ekim normal doğum erkek..teşekkürlr...
canım ama ben hiç o koltuga cıkmadım ve hiç muayene olmadım asırı bi fobi oldu bu bendeevet ya maasallah catır catr dgrmus.sen kaç bakalım catı muayenesınden hıc yakıstıramadım hhhhhhhhhhhdelikafadulden
sen de mi canım?ay yalnız diilmişim..ben de bi pısırık benim sanıyodum :))bu arada benımde senden en ufak bı farkım yok sakın alınma ha bende aynen cunku hhhhhhhhhhhhhhhhh
canım ama ben hiç o koltuga cıkmadım ve hiç muayene olmadım asırı bi fobi oldu bu bende( kendimi zorluyorum ama düşününce bile kabus gibi geliyo (
ya cnm beni niye eklemiyn?iki kere yazdım 27 ekim normal doğum erkek..teşekkürlr...
normalleri yazmıyorum cnm tarihi belli olanları ve doğuranları yazıyorum
herkesi yazsak çoook uzun bi liste olurdu çünkü
normal canım,hormonların coşmus merak etme yanikıslar ben herseye sınırlenıyorum ya kocama bıle gıcık olyom artık normal mı sızce kavga edecek adam arıyorum ve aglayacak sebep offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kıslar ben herseye sınırlenıyorum ya kocama bıle gıcık olyom artık normal mı sızce kavga edecek adam arıyorum ve aglayacak sebep offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
selam canım evet ya en rahat dogumu o yaptı sanırım..idol oldu valla :))bu arada herkese selam kızlarrrr....
ritada hayırlısıyla kurtulmuş darısı başımıza....
canım benim bende aynı durumdayım. şuan eşim sanki düşmanım :S herşeyine gıcık oluyorum ama 10 dk sonra geçio sonra bişe oluo yine aynı. herşeye ağlıyorum. bugün en az 1 saat böğüre böğüre salya sümük ağladım. umarım doğumdan sonra geçer yoksa uzun sürmez boşanırız herhalde :S:çok üzgünüm:
aynen benı anlatıyosun yaa ıyı normalım yanı oh sevındım hhhhhhhhh
umarım normalizdir. etrafa bakıom kadın hamile eşi el bebek gül bebek bakıo. bizimki sanki oymuş hamile gibi. yürüyüşten geldik şimdi çay içelim mi dedi bende gıcıklığına yapamıcam canımda istio ama dedim. ozaman dondurma yiyelim dedi gidip getirmedim bakalım oturuo koltukta. kesinlikle ben demesem getirmicek. ya bi kerede kahvaltıyı ben hazırlıyım yada sana yardım edeyim dese ölür. bak yine sinir oldum. şeytan diyo al sürahiyi kafasında kırklava: durum o kadar vahim yani :çok üzgünüm:
bu arada herkese selam kızlarrrr....
ritada hayırlısıyla kurtulmuş darısı başımıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?