2010 Ekim Anneleri

telden giriyorum..normal yaptim cok ta kolay..hç korkmayin..12de sancilandim 3te dogurdum..oglum 2900 50cm..ikimzde iyiyiz

tebrik ederim ritacım....maşallah canım kuzuna...allah analı babalı büyütsün...

doğumunun kolay geçmesine sevindim...darısı başımıza....

ya ama kuzu cok panik oldum ve kasıldım,muayeneyi yapamadık..dr da bu kadar kasarsan normal dogumu hiç yapamazsın dedi..bunlar sürekli olucak tolore edemiceksen yapamazsın dedi..

bu arada benımde senden en ufak bı farkım yok sakın alınma ha bende aynen cunku hhhhhhhhhhhhhhhhh

evet ya maasallah catır catr dgrmus.sen kaç bakalım catı muayenesınden hıc yakıstıramadım hhhhhhhhhhhdelikafadulden
canım ama ben hiç o koltuga cıkmadım ve hiç muayene olmadım asırı bi fobi oldu bu bende ( kendimi zorluyorum ama düşününce bile kabus gibi geliyo (

ya cnm beni niye eklemiyn?iki kere yazdım 27 ekim normal doğum erkek..teşekkürlr...

canım ben de ekli değilim, normal doğumu beklediğimiz için tarihimiz net değil ya, o yüzden eklemiyoruz.

sezaryen tarihi kesinleşenleri de aşağıya yazdı e-pack.

biz doğurdukça yazılacağız inşallah.

kıslar ben herseye sınırlenıyorum ya kocama bıle gıcık olyom artık normal mı sızce kavga edecek adam arıyorum ve aglayacak sebep offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kıslar ben herseye sınırlenıyorum ya kocama bıle gıcık olyom artık normal mı sızce kavga edecek adam arıyorum ve aglayacak sebep offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım benim bende aynı durumdayım. şuan eşim sanki düşmanım :S herşeyine gıcık oluyorum ama 10 dk sonra geçio sonra bişe oluo yine aynı. herşeye ağlıyorum. bugün en az 1 saat böğüre böğüre salya sümük ağladım. umarım doğumdan sonra geçer yoksa uzun sürmez boşanırız herhalde :S:çok üzgünüm:

aynen benı anlatıyosun yaa ıyı normalım yanı oh sevındım hhhhhhhhh

e packk dun rıtaya soyledıklerın dek geldı okudum cok guldum ya kasık agrısı 1 ev sılıp supurme 2 senın dedıgın gıbı bak dgrdu valla hhhhhh

aynen benı anlatıyosun yaa ıyı normalım yanı oh sevındım hhhhhhhhh

umarım normalizdir. etrafa bakıom kadın hamile eşi el bebek gül bebek bakıo. bizimki sanki oymuş hamile gibi. yürüyüşten geldik şimdi çay içelim mi dedi bende gıcıklığına yapamıcam canımda istio ama dedim. ozaman dondurma yiyelim dedi gidip getirmedim bakalım oturuo koltukta. kesinlikle ben demesem getirmicek. ya bi kerede kahvaltıyı ben hazırlıyım yada sana yardım edeyim dese ölür. bak yine sinir oldum. şeytan diyo al sürahiyi kafasında kır klava: durum o kadar vahim yani :çok üzgünüm:

e pack bıde benım ıcın yorum yapsana kuzm hıc agrı yok bıde toto mu bıle kaldrcak halım yom sence nezaman dgrurum hhhhh

yok benımkı bana yardım edyo ama ben yınede sınır olyom uyuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…