yok benımkı bana yardım edyo ama ben yınede sınır olyom uyuzum ya
benimki de uzanır tv izler ben kan ter içinde harıl harıl iş yaparım..bi de dr bol bol istirahat et hiç bi iş yapma dedi onun yanında hem de,ama bugün dayanamadım biraz iş yaptım teklif bile etmedi yardımıumarım normalizdir. etrafa bakıom kadın hamile eşi el bebek gül bebek bakıo. bizimki sanki oymuş hamile gibi. yürüyüşten geldik şimdi çay içelim mi dedi bende gıcıklığına yapamıcam canımda istio ama dedim. ozaman dondurma yiyelim dedi gidip getirmedim bakalım oturuo koltukta. kesinlikle ben demesem getirmicek. ya bi kerede kahvaltıyı ben hazırlıyım yada sana yardım edeyim dese ölür. bak yine sinir oldum. şeytan diyo al sürahiyi kafasında kırklava: durum o kadar vahim yani :çok üzgünüm:
benimki de uzanır tv izler ben kan ter içinde harıl harıl iş yaparım..bi de dr bol bol istirahat et hiç bi iş yapma dedi onun yanında hem de,ama bugün dayanamadım biraz iş yaptım teklif bile etmedi yardımı
hepsi aynı değil ama canım ya,bize vurmus o piyango...bebegin de tüm sorumlulugu üzerime kalacak hiç umudum yok valla..inan bana hamile kaldıktan sonra en bol ettiğim dua şu oldu. allahım kadınları erkeklere muhtaç etme onların eline baktırma içinde benide :Saruboceq:
kız senin adam ne iş yapıyo?
ne sanslısın cnm ya imrendim sana,ben dr uyardıgı halde agrı mı kaldırmadım,koltuk mu cekmedim,cok büyük temizlikler yaptım,camlar sildim...üstelik evdeydi..dr yanında söylemese neyse...allah korudu da bebege bişiy olmadı..ama artık dogurucam ve içimde kalıcak,ben de böyle şımartılmayı cok isterdimEşlerden dert yanıyorsunuz sanırım :)) ben maşallah bu konuda çok şanslıyım, hamile kaldığımdan beri elimi bişeye sürdürmedi, şunu bunu yap da demedim hiçbir zaman kendi kalkar yapar işleri bana sen yat yorulma der :) yaptığım bi yemek bide makinaya çamaşır atmak..Hafta sonları benden önce kalkıyor erken kalkmaya alışkın olduğundan gider fırınımızdan ekmeğimizi alır, kahvaltımızı hazırlar sonra gelir oğlumla beni uyandırır, oyy benimki gerçekten çok anlayışlı yardımcıymış maşallah büyük aşkıma kaydirigubbakcemile2
selam canııııımmkızlar selammm
kızlar selammm
ne sanslısın cnm ya imrendim sana,ben dr uyardıgı halde agrı mı kaldırmadım,koltuk mu cekmedim,cok büyük temizlikler yaptım,camlar sildim...üstelik evdeydi..dr yanında söylemese neyse...allah korudu da bebege bişiy olmadı..ama artık dogurucam ve içimde kalıcak,ben de böyle şımartılmayı cok isterdim(
hayırdır ne heyecanı bu?
evet istedikten sonra bir anlamı kalmıyo..ki 9 gün önce evlilik yıldönümüzdü,o gün bile bi jest görmedim..lafı bile acılmadı,o kadar aglamdım ki gece,bi de üstüne kavga cıkardı agladım die..savunması da şu ; içinden gelmiyomus kutlamakSelam canım..
Gerçekten hamilelikte olsun insan böyle şımartılmak istiyor bebek doğduktan sonra zaten zorlu günler bizi bekliyor..Ama her erkekte bir olmuyor işte canım zorlada bişey yaptıramazsın içinden gelecek..
ayy evet dogru ya,peki nasıl olucak suni sancıyla mı,sezeryanla mı?perşembe belki geliyo ya bebiş onun heyecanı kuzum be
evet istedikten sonra bir anlamı kalmıyo..ki 9 gün önce evlilik yıldönümüzdü,o gün bile bi jest görmedim..lafı bile acılmadı,o kadar aglamdım ki gece,bi de üstüne kavga cıkardı agladım die..savunması da şu ; içinden gelmiyomus kutlamak(bu 2 kişi oldugumuz ve benim onun cocugunu tasıdıgım özel bi evlilik yıldönmüydü..öyle lafı bile gecmeden gecti gitti (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?