2010 Ekim Anneleri

ben bı gıdıp dolanayım ya sıkıntı bastı yarında bende temızlık var canım hc ıstemıyo kı bısey ya

yok benımkı bana yardım edyo ama ben yınede sınır olyom uyuzum ya

seninle hamileliğimiz aynı gün :CüvCüv: bendede daha doğum belirtisi yok. sanki ömrümün sonuna kadar böle olcakmışım gibi ve çok sıkıldım. biran önce doğurup bebişimi kucağıma alıp hafiflemek istiyorum inş.:Saruboceq:

benimki de uzanır tv izler ben kan ter içinde harıl harıl iş yaparım..bi de dr bol bol istirahat et hiç bi iş yapma dedi onun yanında hem de,ama bugün dayanamadım biraz iş yaptım teklif bile etmedi yardımı

benimki de uzanır tv izler ben kan ter içinde harıl harıl iş yaparım..bi de dr bol bol istirahat et hiç bi iş yapma dedi onun yanında hem de,ama bugün dayanamadım biraz iş yaptım teklif bile etmedi yardımı

inan bana hamile kaldıktan sonra en bol ettiğim dua şu oldu. allahım kadınları erkeklere muhtaç etme onların eline baktırma içinde benide :Saruboceq:

inan bana hamile kaldıktan sonra en bol ettiğim dua şu oldu. allahım kadınları erkeklere muhtaç etme onların eline baktırma içinde benide :Saruboceq:
hepsi aynı değil ama canım ya,bize vurmus o piyango...bebegin de tüm sorumlulugu üzerime kalacak hiç umudum yok valla..

Eşlerden dert yanıyorsunuz sanırım :)) ben maşallah bu konuda çok şanslıyım, hamile kaldığımdan beri elimi bişeye sürdürmedi, şunu bunu yap da demedim hiçbir zaman kendi kalkar yapar işleri bana sen yat yorulma der :) yaptığım bi yemek bide makinaya çamaşır atmak..Hafta sonları benden önce kalkıyor erken kalkmaya alışkın olduğundan gider fırınımızdan ekmeğimizi alır, kahvaltımızı hazırlar sonra gelir oğlumla beni uyandırır, oyy benimki gerçekten çok anlayışlı yardımcıymış maşallah büyük aşkıma kaydirigubbakcemile2

ne sanslısın cnm ya imrendim sana,ben dr uyardıgı halde agrı mı kaldırmadım,koltuk mu cekmedim,cok büyük temizlikler yaptım,camlar sildim...üstelik evdeydi..dr yanında söylemese neyse...allah korudu da bebege bişiy olmadı..ama artık dogurucam ve içimde kalıcak,ben de böyle şımartılmayı cok isterdim (

Selam canım..

Gerçekten hamilelikte olsun insan böyle şımartılmak istiyor bebek doğduktan sonra zaten zorlu günler bizi bekliyor..Ama her erkekte bir olmuyor işte canım zorlada bişey yaptıramazsın içinden gelecek..

evet istedikten sonra bir anlamı kalmıyo..ki 9 gün önce evlilik yıldönümüzdü,o gün bile bi jest görmedim..lafı bile acılmadı,o kadar aglamdım ki gece,bi de üstüne kavga cıkardı agladım die..savunması da şu ; içinden gelmiyomus kutlamak (bu 2 kişi oldugumuz ve benim onun cocugunu tasıdıgım özel bi evlilik yıldönmüydü..öyle lafı bile gecmeden gecti gitti (

rita gelmiş yeni bitirdim gecmişi
Maşallah ya sabah gitti yarın cıkıyor ya maşallah darısı basımıza. 3 saatte az degil ama ilk sefer için gayet iyi heralde. yarın gelsin sorcam yürüyüş yapmısmı, egzersiz yapmışmı yoksa yapısından mı kaynaklanıo.
Birde benim hast. yapmıs memnun kalmıs mı cok merak ettim.
Rita yarın okursan bunlara cevap bekliom canımmm
güya beklicektin beraber dogurcaktık orda karsılascaktık kıııııızzzzzzzz erkenci davrandı senin bebiş

ahh kuzum bee niye böyle odun oluyo bazen erkekler anlamıyorum. neden içinden gelmiyomuş ki?

bu arada sezeryan olcak benim büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…