evet istedikten sonra bir anlamı kalmıyo..ki 9 gün önce evlilik yıldönümüzdü,o gün bile bi jest görmedim..lafı bile acılmadı,o kadar aglamdım ki gece,bi de üstüne kavga cıkardı agladım die..savunması da şu ; içinden gelmiyomus kutlamak(bu 2 kişi oldugumuz ve benim onun cocugunu tasıdıgım özel bi evlilik yıldönmüydü..öyle lafı bile gecmeden gecti gitti (
evet istedikten sonra bir anlamı kalmıyo..ki 9 gün önce evlilik yıldönümüzdü,o gün bile bi jest görmedim..lafı bile acılmadı,o kadar aglamdım ki gece,bi de üstüne kavga cıkardı agladım die..savunması da şu ; içinden gelmiyomus kutlamak(bu 2 kişi oldugumuz ve benim onun cocugunu tasıdıgım özel bi evlilik yıldönmüydü..öyle lafı bile gecmeden gecti gitti (
ne biliyim...sanki bana tasıyıcı anneymişim gibi davranmaya basladı iyice sinir oluyorum artık..ve bu lafları söyleyip bişi olmamıs gibi davranıyo..ben de susuyorum suan,ama lohusalıgımda da böle olursa ciddi bunalıma sokar beniahh kuzum bee niye böyle odun oluyo bazen erkekler anlamıyorum. neden içinden gelmiyomuş ki?
bu arada sezeryan olcak benim büyük ihtimalle
Eşlerden dert yanıyorsunuz sanırım :)) ben maşallah bu konuda çok şanslıyım, hamile kaldığımdan beri elimi bişeye sürdürmedi, şunu bunu yap da demedim hiçbir zaman kendi kalkar yapar işleri bana sen yat yorulma der :) yaptığım bi yemek bide makinaya çamaşır atmak..Hafta sonları benden önce kalkıyor erken kalkmaya alışkın olduğundan gider fırınımızdan ekmeğimizi alır, kahvaltımızı hazırlar sonra gelir oğlumla beni uyandırır, oyy benimki gerçekten çok anlayışlı yardımcıymış maşallah büyük aşkıma kaydirigubbakcemile2
4 yılımıza girdik 9 unda cnm..iyi de insan bütün gün mü sinirli olur..bi kaç güzel sözle bile kutlamaz mı?hediye beklemiyodum ki ben,sadece biraz özel hissetmek istemiştim..kaç senedir evlisiniz canım?
o gün morali bişiye bozulmus olabilir. erkekler ser verir sır vermez siniri bozulunca.
evet ama bu şekilde nasıl kabullenilir ki,bebekle beraber sanki hersey daha kötüye gidiyo..hiç destegini göremedim annem olmasa kafayı yerdimCanım yanlış yapıyor ama ne yapacaksın onuda öyle kabulleneceksinki, kolay değildir elbette...Diğer türlü sen üstün gittikçe sürekli huzursuzluk yaşayacaksınız, inşallah kuzun doğunca oda bişeylerin farkına varır diyelim..
ne biliyim...sanki bana tasıyıcı anneymişim gibi davranmaya basladı iyice sinir oluyorum artık..ve bu lafları söyleyip bişi olmamıs gibi davranıyo..ben de susuyorum suan,ama lohusalıgımda da böle olursa ciddi bunalıma sokar beni
selam kızlar..
maşallah rita ne güzel dogum yapmış.. bizim icinde moral oldu..
bizde kolaylıkla dogum yapar, saglıkla bebişlerimizi kucaklarız inş..
sadece gecmişi okuyabiliyorum, grip oldum..
cok halsizim ve bogazım agrıyo..
dün gece 2 kere mide bulantısıyla uyandım ve cok feci cıkardım..
dogumu düsünemiyorum bile, şu hastalıktan kurtulsam biranönce
Yok kızlar bu normal doğumun kolaylığının yürüyüşle onla bunla alakası yok yapıyla alakalı bence..
Arkadaşıma kordon önde diye sezeryan günü verdiler kız da nasılsa sezeryan olucam mantığıyla hiç bişey yapmadı bi gün ağrıları oluyor kontrole gidiyorki 5 cm açık ve çok şiddetli değil ağrıları sonra bunu sezeryan diye hazırlamaya başlıyorlar bidaha bakıyorlarki 10 cm açık ve sadece yarım saatte bu kadar olmuş hemen normal doğum yaptırıyorlar o kadar kolay olmuş yani maşallah darısı başımıza olsun..
ben anlattım,annem aldı karsısına konustu,hatta bana inanmıyosan kitaplar oku hamilelikle falan ilgili ya da internetten arastır dedim ama pek bi etkisi olmadı cnmama o zaman da öyle yaparsa allah korusun sütünü mütünü keser kuzum be şimdiden otur konuş seni kötü etkilediğini anlasın biraz dikkatli davranmalı bence
4 yılımıza girdik 9 unda cnm..iyi de insan bütün gün mü sinirli olur..bi kaç güzel sözle bile kutlamaz mı?hediye beklemiyodum ki ben,sadece biraz özel hissetmek istemiştim..
evet ama bu şekilde nasıl kabullenilir ki,bebekle beraber sanki hersey daha kötüye gidiyo..hiç destegini göremedim annem olmasa kafayı yerdim
ben anlattım,annem aldı karsısına konustu,hatta bana inanmıyosan kitaplar oku hamilelikle falan ilgili ya da internetten arastır dedim ama pek bi etkisi olmadı cnm
4 yılımıza girdik 9 unda cnm..iyi de insan bütün gün mü sinirli olur..bi kaç güzel sözle bile kutlamaz mı?hediye beklemiyodum ki ben,sadece biraz özel hissetmek istemiştim..
bebeğim sonuna kadar haklısın ama dedim ya yüz verme o zaman o rahatsız olu sana yaklaşır
selam kızlar..
maşallah rita ne güzel dogum yapmış.. bizim icinde moral oldu..
bizde kolaylıkla dogum yapar, saglıkla bebişlerimizi kucaklarız inş..
sadece gecmişi okuyabiliyorum, grip oldum..
cok halsizim ve bogazım agrıyo..
dün gece 2 kere mide bulantısıyla uyandım ve cok feci cıkardım..
dogumu düsünemiyorum bile, şu hastalıktan kurtulsam biranönce
geçmiş olsun canım senin de çok az kaldı di mia.s.
ay masallah yaaaaaa pessssss
anneyle cok alakalıymıs doktorumd edi son muayenede annene sor dedi nasıl dogurmus seni
inan anne nasıl dogurursa sende öle doguryorsun dedi.
Sordum anneme seni dedi gözüm kesmedi hast. yetiştiremeyecegimizi anladık evde yaptım dogumu dedi. Valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
o zaman da baslıyolar hemen zaten dogru dürüst yemek mi yapıyosun,kadınlık da yapmıyosun zaten..hadi 2. söylediği tamam yapamadım bu dönemde çok fazla,ama ac bırakmadım,o asırı sıcaklarda bile bu halimle kan ter içinde ütüsünü yaptım,çamasırını yıkadım evimi temiz tuttum..daha napıcam bilmemselam kızlar bu konu beni aşar çüünkü eşim bu dünyada en bulunamayacak erkek her şeyiyle dört dörtlük aman nazar değmesinn siz de takmayın kafanıza kendi keyfinize bakın madem onlar öyle yapıyor hizmet etmeyin nasılsa nedeniniz var o zaman mecbur kendileri yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?