2010 Ekim Anneleri

haklısın ama bütün gün evde oturuom die hayıflanacağına bana yardım edebilir. ben ona bu konuda anlayışlı davranıyorum zaten biliyorum durumu ama oda bana biraz güler yüz gösterse güzel söz söylese. ben yanına yanaşınca gülünce ii ama yanından kalkınca yabancı gibi. diğer odalara gidiom bi bakmaya bile gelmio :çok üzgünüm:

ay sancının 3 gün gittinide duymadım sen korkup geri girmiş olmayasın nevyas

bigün kahvaltı hazırlamadım. ve saat ikindi 4 te bişiler yiyebildim. başım dönmeye başlamıştı artık bide bana sen iki canlısın nie yemiosun die soruo. kendide bisküvü yedi... düşün artık

aa ama seninki hakkaten kaşınıyor ne alaka ya ben yemek yapmayı unuttum nerdeyse
delinin zoruna bak boşver cicim sen kendini düşün de şunu merak ettim eşin önceden de böyle miydi yoksa hamilelikte mi değişti çünkü bi yerde okumuştum erkeklerde hamilelikte olumsuz etkileniyrlarmışş

yarican geçmiş olsun cnm yaaa naptın sen

ben geldim bu arada

fark ettimm:mymeka:

ama cok ayıp ediyomuş senin eşin be kuzum valla iyi sabrediyosun maşallah

ay sancının 3 gün gittinide duymadım sen korkup geri girmiş olmayasın nevyas

Yok kız olurmuş öyle sancının kesilmesi, eskiden nerde böyle tek kişilik doğumhaneler ve insancıl ebeler..Herkes birbirini görebiliyormuş bide kadınlara resmen eziyet ediyorlarmış doğumda bağırıyorlar diye..

depresyon baslangıcı olabilir. Erkeklerin cok gücüne gidio işsizlik kardeşimden biliom ay neler yasadık neler nlatmak istmeiom heleki esine vli birde bebeginiz olcak ya onun sana söylemedigi korkuları oldugunu sanıyorum. Bebege bakmak zorunda kalıp milletin laf etmesi gibi...

Napcan canım aklı basına gelince cok üzülcek bu yaptıklarına ya suan ne desen anlıcanı sanmam bir kac gün anlar belki sonra fabrika ayarına döner gibi eski haline döner.

ironic işin gerçekten zor canım diycek bişeyde bulamıyor insan, inşallah düzelir canım Allah sana sabır güç kuvvet versin..

ay evet ya biz onlara göre sanslıyız sükretmek lazım bizim cocuklar daha sanslı olcak kimbilir nasıl dogurcak?

Sancının korkudan kactıgını duydum o yüzden mümkün oldugunda korkmamaya calısmak lazım ama nasıl olcek o

ama cok ayıp ediyomuş senin eşin be kuzum valla iyi sabrediyosun maşallah
evet ama lohusalıgımda böyle olursa annem uyardı yani benim tek cocugum var bu sekilde olursa alırım dedi,suan sadece gözlemliyorum...
eskiden de biraz tuhaftı ama hamileliğimde cok değişti cnm,hem de inanılmaz değişti

bigün kahvaltı hazırlamadım. ve saat ikindi 4 te bişiler yiyebildim. başım dönmeye başlamıştı artık bide bana sen iki canlısın nie yemiosun die soruo. kendide bisküvü yedi... düşün artık

Çok üzgünüm çoook:istersen yarım edeyim böyle :teselli:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım bol dinlenip biran önce gribi atmaya çalış tam doğum zamanı kötü olmuş..a.s.

saol canım inş gecer hemen..

geçmiş olsun yarican a.s.

saol canım..

sevin canım daha ne istiyon :)

Evet ironic sana bişi diyemicem.
Gecici bir sey sanırım inş. düzelir. Belki dogumdan sonra tek sıkıntı ceken biz olmucaz onlarda ister istemez gürültüde uyancaklar biraz olsun seni anlyabilir belki. Hem ona bir cocuk vereceksin aranızı düzeltebilir. Daha güzel düşüncelere kapılabilir inş. dogum sırasında bol bol dua et canım
her işte bir hayır var öyle düşün ben ne zaman bişiye cnaım sıkılsa aman saglık problemi olmasın derim sevdiklerim beni üzünce cok kızıyorum üzülyorum ama aman saglıklı olsun hersey gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…