dilek bence sen esinin üzerine cok gitme adamcagızın zaten gücüne gitmiyor muydu atanamamak?
O zor zamanalr geciriyor olmalı sonucta kolay bişi degil bizim toplumda erkegin calısmaması, erkek için baskı ister istemez. Belkide bişiler sınıo anladın mı?
benimki muhendis canım,
zamanında begenmemiş gözü kesmemiş secmemiş tıp şimdide doktorları begenmio :)
:)) sevin bence kolay olmuş demekki seninde öyle olur inşallah..
Ablamda doğumhanede başkalarının bağırtısından korkmuş annem sancısı geri gitmiş 3 gün sonra doğurmuş :)) bendede wc ye gidip geliyormuş sürekli bakmış doğum başladı hemen doğumhaneye koşmuş wc de doğacakmışım yani :)) ama çok kolay olduğunu söylemez demekki biraz sıkınıtısı olmuş annemin..Ablam 40+6 da sezeryan oldu normal gelmedi bebiş sunide işe yaramadı..bende onun gibi olmaktan korkuyorum..
oooff off:))
selam kızlar bu konu beni aşar çüünkü eşim bu dünyada en bulunamayacak erkek her şeyiyle dört dörtlük aman nazar değmesinn siz de takmayın kafanıza kendi keyfinize bakın madem onlar öyle yapıyor hizmet etmeyin nasılsa nedeniniz var o zaman mecbur kendileri yapacaklar
hg cnm nasıl gidiyo,yarican sen de hg gecmiş olsun ben de gribim suan atlatma dönemindeyim ama acayip hırıltılı öksürüyorum...yarican geçmiş olsun cnm yaaa naptın sen
ben geldim bu arada
o zaman da baslıyolar hemen zaten dogru dürüst yemek mi yapıyosun,kadınlık da yapmıyosun zaten..hadi 2. söylediği tamam yapamadım bu dönemde çok fazla,ama ac bırakmadım,o asırı sıcaklarda bile bu halimle kan ter içinde ütüsünü yaptım,çamasırını yıkadım evimi temiz tuttum..daha napıcam bilmem
yarican geçmiş olsun cnm yaaa naptın sen
ben geldim bu arada
o zaman da baslıyolar hemen zaten dogru dürüst yemek mi yapıyosun,kadınlık da yapmıyosun zaten..hadi 2. söylediği tamam yapamadım bu dönemde çok fazla,ama ac bırakmadım,o asırı sıcaklarda bile bu halimle kan ter içinde ütüsünü yaptım,çamasırını yıkadım evimi temiz tuttum..daha napıcam bilmem
ay sancının 3 gün gittinide duymadım sen korkup geri girmiş olmayasın nevyas
haklısın ama bütün gün evde oturuom die hayıflanacağına bana yardım edebilir. ben ona bu konuda anlayışlı davranıyorum zaten biliyorum durumu ama oda bana biraz güler yüz gösterse güzel söz söylese. ben yanına yanaşınca gülünce ii ama yanından kalkınca yabancı gibi. diğer odalara gidiom bi bakmaya bile gelmio :çok üzgünüm:
Yok kız olurmuş öyle sancının kesilmesi, eskiden nerde böyle tek kişilik doğumhaneler ve insancıl ebeler..Herkes birbirini görebiliyormuş bide kadınlara resmen eziyet ediyorlarmış doğumda bağırıyorlar diye..
evet ama lohusalıgımda böyle olursa annem uyardı yani benim tek cocugum var bu sekilde olursa alırım dedi,suan sadece gözlemliyorum...ama cok ayıp ediyomuş senin eşin be kuzum valla iyi sabrediyosun maşallah
eskiden de biraz tuhaftı ama hamileliğimde cok değişti cnm,hem de inanılmaz değiştiaa ama seninki hakkaten kaşınıyor ne alaka ya ben yemek yapmayı unuttum nerdeyse
delinin zoruna bak boşver cicim sen kendini düşün de şunu merak ettim eşin önceden de böyle miydi yoksa hamilelikte mi değişti çünkü bi yerde okumuştum erkeklerde hamilelikte olumsuz etkileniyrlarmışş
fark ettimm:mymeka:
bigün kahvaltı hazırlamadım. ve saat ikindi 4 te bişiler yiyebildim. başım dönmeye başlamıştı artık bide bana sen iki canlısın nie yemiosun die soruo. kendide bisküvü yedi... düşün artık
Geçmiş olsun canım bol dinlenip biran önce gribi atmaya çalış tam doğum zamanı kötü olmuş..a.s.
geçmiş olsun yarican a.s.
ay masallah yaaaaaa pessssss
anneyle cok alakalıymıs doktorumd edi son muayenede annene sor dedi nasıl dogurmus seni
inan anne nasıl dogurursa sende öle doguryorsun dedi.
Sordum anneme seni dedi gözüm kesmedi hast. yetiştiremeyecegimizi anladık evde yaptım dogumu dedi. Valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?