2010 Ekim Anneleri

kızlar bugunkü adam dediki erkekler babalığa ilk anda adapte olamazlarmış o yüzden psikolojileri değişirmiş baya doğduktan sonra dğeişçekler merak etmeyin. benim kocişte normalde çok sakindir ama bu ara iice bi asabileşti herşeye bi kulp hemen bağırmalar falan. ben alıştım artık

kesinlikle bu konuya katılıyorum,anlayışa ihtiyacı olan bizleriz,biz de keyfimizden böyle davranmıyoruz ki,önemli bir sebebi var bi can tasıyoruz tedirginiz,hassasız

evet..
dün benimkisiyle şekercide kavga ettik... o baska bişi begeniyo ben baska bişii... sonra da kızdı bana bir sürü cıktık şekerciden. neymiş beli ağrımış yorulmuş... ben 2 canlıyım da yorulmuyorum bir sürü yürüdüm yürüyüş olsun diye. yok anam anlayışsızlar...

ben hiç koyamıyorum göğsüm biter bitmez göbeim baslıyoo

oda kesin değil canım benim arkadaşta 40 ta doğum yaptı hiç inmemişti göbeği işte hani sanıyorum bu hesabı inenler için çıkardılar ki ayrıca bir gündede inebilir hareket sıklığıyla orantılı bence

yan daire aile evi sanırsam bir kaç saat oturcaklar :)
valla hadi ben kendimi anladım koçişte pek meraklı cıktı sasırdım yani

valla benimde öle banada öle gelio işim yoksa 3 hafta daha beklicem ama öle olursada 10.10.10 da doğcak kuzummm:)

o kadar beklemeyiz inşallah ben hep 30eylül diye geçirdim içimden bakalım ne olacak eyvahedigeldismile senin 10.10da cok iyiymiş biz beklersek 40.haftayı 14ekim eyvahedigeldismile

pek sallıo durmuon masalalh
ben daha bişiyini görmedim benimkinin
askere gidincede degişir dediler yok aynı geldi tek fark arabayı daha hızlı kullanır olmus neden bilmem :)

ayyy kzlar konularda yazılarda öle hızlı akıp değişoki yetişemiom ben yaaa

iyi de bişiler yemişseniz mideniz doluysa falan o kısım zaten tümsek oluyo ister istemez.bence öle bişi yoktur ya,olsa dr lar öyle bakar az kalmıs falan der :))

aman kuzum valla bilmiyorum artık iniyosa insin gelsin 40.haftayı beklemeden mümkünse ve rahat bi sekilde doğumumuz olsun inşallah!

selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...

kızlar doguranlar cok diil 10 gun önce diolar halinize sukredin son gunların degerini bilin istisnasız hepsi öle diyor ya e haklıdırlar heralde sabredelim ya dert etmeyelim.
uykusuz gecelerden yakınan cok kız bana kızıolar sen delimisin beklesin cocuk sonra cok pişman olursun ay sanki kacısı var yine dogcak yine kalcaz uykusuz nolcaksa?

selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...

Selam canım benimmm hosgeldinnnn a.s.
ayy ne mutlu oglusun yanı basında,aldın kucağına muhteşem bir duygu olsa gerek. sen de bizlere dua et emi bol bol.. allah bizleri de bir avazda kurtarsın...

o kadar beklemeyiz inşallah ben hep 30eylül diye geçirdim içimden bakalım ne olacak eyvahedigeldismile senin 10.10da cok iyiymiş biz beklersek 40.haftayı 14ekim eyvahedigeldismile

inşallah kuşummm daa ama ekimde doğmak saçma gelcek ama bana nedense çok karizmetik gelioo valla ben bian önce gelsin die temizlik gezmek tozmak fazlasıyla yapıorummm artık gerisi kuzucuklara kalmış kur'an-ı kerim ayeti ''bir kişinin ne doğumu ne ölümü ne bir dakka ileri ne bi dakka ileri alınabilir''...

ayy selam canımcım..ne güzel,ne zaman foto koyuyosunuz cok merak ediyoruz sizi :))laptop mu götürdün hastaneye,wireless mı var orda ?

hoş geldin canım ya sorularla sıkalım mı seni jhazır mısınnn:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…