kesinlikle bu konuya katılıyorum,anlayışa ihtiyacı olan bizleriz,biz de keyfimizden böyle davranmıyoruz ki,önemli bir sebebi var bi can tasıyoruz tedirginiz,hassasız
ben hiç koyamıyorum göğsüm biter bitmez göbeim baslıyoo
ahahaha meraklılar siziiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 ne fena bişi ama düşünsenize yeni evlenen çiftleri görünce hemen aklıma şey geliyo napcaklar acaba vs kaydirigubbakcemile3 diyorum sonra kendi kendime sen evlenirken de insanlar senin icin öyle düşündü etti vs ayy ne ayip :kedi:
inşallah canııımmmmm hayırlısıyla gelsinler dünyaya miniklerimiz.
valla benimde öle banada öle gelio işim yoksa 3 hafta daha beklicem ama öle olursada 10.10.10 da doğcak kuzummm:)
kızlar bugunkü adam dediki erkekler babalığa ilk anda adapte olamazlarmış o yüzden psikolojileri değişirmiş baya doğduktan sonra dğeişçekler merak etmeyin. benim kocişte normalde çok sakindir ama bu ara iice bi asabileşti herşeye bi kulp hemen bağırmalar falan.ben alıştım artık
iyi de bişiler yemişseniz mideniz doluysa falan o kısım zaten tümsek oluyo ister istemez.bence öle bişi yoktur ya,olsa dr lar öyle bakar az kalmıs falan der :))
yan daire aile evi sanırsam bir kaç saat oturcaklar :)
valla hadi ben kendimi anladım koçişte pek meraklı cıktı sasırdım yani
inşallah cnm,hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler,bu kadar sabırsız olmayın eninde sonunda kavucaz bebişlere :))aman kuzum valla bilmiyorum artık iniyosa insin gelsin 40.haftayı beklemeden mümkünse ve rahat bi sekilde doğumumuz olsun inşallah!
ayyy kzlar konularda yazılarda öle hızlı akıp değişoki yetişemiom ben yaaa
selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...
selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...
o kadar beklemeyiz inşallah ben hep 30eylül diye geçirdim içimden bakalım ne olacak eyvahedigeldismile senin 10.10da cok iyiymiş biz beklersek 40.haftayı 14ekim eyvahedigeldismile
ayy selam canımcım..ne güzel,ne zaman foto koyuyosunuz cok merak ediyoruz sizi :))laptop mu götürdün hastaneye,wireless mı var orda ?selam kızlar...öncelikle benim için dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..hastanedeyim..oğlum yanı başımda uyuyor..kociş uyudu..ben de size bakayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?